Планът за възстановяване: От нищото с още много въпроси

Нужен е измeритeл на рeaлнaтa кoнвeргeнция нa cтрaнaтa cпрямo cрeднoeврoпeйcкитe рaвнищa нa дoхoди и БВП и тoй дa бъдe вoдeщ в цялaтa прoгрaмa

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народа няма какво да работи, няма с какво да си плаща сметките, те щели да инвестират ..."за иновации, цифровизации и роботизация".... малоумни дебили....

предлаганото е невъзможно при 98,2 малки и средни предприятия в БГ! всичкото ще е само крадене и измислени предприятия със врадно и ръчно производство ,както досега!!

Кабинет 4

Как са се активизирали червените, розово-червените, бабикянските, галевските тролчета! Няма план за възстановяване? Ужас - има план за възстановяване!? Трябва да се промени Конституцията, а не искаме Велико народно събрание, сиреч не искаме промяна на Конституцията! Какво искате? Да падне Борисов, а след него какво - "президентска република", управление ала Путин, явно това искате! Нещастници! "Искаме промяна на статуквото", но явно вие сте статуквото!

Да, много приказки от работодателските организации. Същите, които искат работещите да плащат 100% от осигурителните си вноски. Същите, на които през 90-те години по партийна линия им бяха дадени даром парите, предприятията и възможностите да правят бизнес. Васил Велев например добре усвои парите на ТНТМ - по-възрастните знаем какво беше това, съветвам младите да питат родителите си за какво става въпрос, за какви пари и за какви възможности.

ЧЕТОХ ПЪРВИЯ ВАРИАНТ НА ПЛАНА НЯКОЛКО ПЪТИ,ИМЕ ВРЪЩАШЕ В СПОМЕНИТЕ КЪМ УВОДНИТЕ СТАТИИ НА В. РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО. ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ГРАМОТНИ ИКОНОМИСТИ И ФИНАНСИСТИ –БЪЛГАРИ, ЕНЕРГИЙНИ СПЕЦИАЛИСТИ–БЪЛГАРИ, НОЛМАЛНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ СПЕЦИАЛИСТИ И ПЕДАГОЗИ –БЪЛГАРИ,АМИ СЪБЕРЕТЕ ГИ,ДАЙТЕ НАСОКИТЕ/но едва ли ги имате/ И ДА СЕДНАТ, ДА ОБМИСЛЯТ И ДА ПРЕДЛОЖАТ . С КАЛИНКИТЕ НА ГЕРБ ВИДЯХМЕ ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ. ТОЗИ ПЛАН ЩЕШЕ ДА РЕСТАРТИРА ИКОНОМИКАТА, РАБОТОДАТЕЛСКИ ОРГАНИЗАЦИИ– ДОБРЕ,ИЗМИСЛЕНИТЕ ПРОФСЪЮЗИ,МДА –ДОБРЕ И ТОВА ЛИ СА СПЕЦИАЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ???ДЮКЯНИ ЛИ ЩЕ ОТВАРЯТЕ ,ЧИФЛИЦИ ИЛИ АМБУЛАНТНА ТЪРГОВИЙКА.???КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДРУГО ,ХАЙДЕ ДРУМ И ДА ДОЙДА ТЕЗИ КОИТО МОГАТ, АКО И ТЕ НЕ МОГАТ –ВЪН!!!! ИЗЯДОХТЕ 30 Г.ОТ ЖИВОТА НА ХОРАТА ! СТИГА!!!!

План за възстановяване от ГЕРБ = все едно да чакаш от умрял писмо!

Планът е: Мутри вън!

Сиреч всичко окрадено и сринато. Ко да прайм сега!?

Няма някаква програма ,каквато и да е е , и ГЕРБ да не са я провалили,няма някакви суми отпуснати по тази програма и те да не са ги откраднали .Няма нещо ,с което са се захванали ГЕРБ и да не са се провалили.Техният девиз е една фраза ,която била казана от мадам Помпадур,"След нас и потоп"

Това е пленум на ЦК на БКП

ЦК на БКП ряпа да яде.

Следващият път ,,Ч,, напишете с ,,4,,.

Хубаво е, но не е готово!

много заеми - много милионери - липса на държава

Големите милионери са от 90-те години. Декларираните милионери тази година са същите, но това са от неосъществените екзотични екскурзии, скъпи платени обеди и вечери и т.н.

На баце дебилите с намордниците, наредени и "планират", ама ноу яко.

ако са изкупили вече бизнеса на случайните мучовци, що да не отворят

Аз ще ви доклатя. Вашите гладни търговци само ще заменят знака Лв с Евро, а управата ви ще открадне гаранцията от МВФ.

Еврозоната е единственото спасение за хората, които работят, а не пият ракийка, не висят по баровете и не се чудят как да се скатаят!

КНОПИ на КСМЪТ при Стратегическия Фърчилет, реши на дистанционно матине on-line с маски : Да се конвергира дизерфикацията ешалонно по цфровизиращ стереотип имунизационно оздравителния план за саниране на селските микрорайони с ферми за гости и хабитати за белоглави костенурки.

Пак ще се краде...гарантирано от гербавите...

Габровската радиоточка потроши една влакова композиция с кинти за електронно правителство, сега ще троши кинти за да КОНВЕРГИРА икономиката! Тия наистина са без алтернатива!

Досущ като комунистическите апаратчици от БКП, от пусто в празно, ама те да не се минат.

Планът е всеки да се оправя както може! Едни близки до краля-слънце ще получат парици. Останалите сопа! Нищо ново и неочаквано!

Тези съвсем са изперкали , отвратен съм от тях ! Какви купешки думи използват , 11 години крадоха та се скъсаха сега конгервенция щели да правят ! Квадратната глава ги измисля тези Мекерски програми ! ОСТАВКА и вървете в СЦЗ ! Народа не ви иска , вие пак се натискате Мекерета Мръсни , бесилото плаче за вас !

След 10 години КРАДЕНЕ(управление).... вече има план за възстановяване ..... от КРАДЕНЕТО(управлението)?!? и ние ще ви повярваме, на тези ГЛУПОСТИ!!! ОСТАВКА!

Планът за възстановяване? Или как от един умрял кон да направиш един полужив?

Мутри вън!

В България нещата изглеждат, както в Русия. Опозицията е напълно негодна да управлява, а управляващите не може да се сдобият с доверие. В тази хватка опозицията не може да вземе власт поради отличителната отблъскваща визия на лидерите си, а властта не може да слезе от власт поради страха, че откровени мошеници ще дойдат на власт.

Планът е планиран преди 30 години. Партийните стават бизнесмени кой какво докопа повече,. Работници и селяни стават роби на бизнесмените.

Няма как умните да са роби на простите.

Краде,курви,кюлчета а вие спите

от нищо - нещо, или от нещото и заемите - нищо няма да остане у нас... ще се преобрази в луксозен палат в швейцария за някой еничар, захлебил и заминал... крадливата пасмина е на държавно корито от десетилетие вече... така е, щом електората гласува с краката и вместо бюлетина се фактурира през Т2

Нищо няма да стане. Със стари курви...

Тия престъпници верват ли си, че некой им верва.

ейййй голяма работа сит на гладен вера нема....... санирането ще го спрем, за да дадем на богаташите още 1.5 милиарда.... Евала!

Е маниполиран!!!!

След кТо има браузира с автономно IP ,защото да вярваме на dir.bg след като маниполират всеки + или -

Борисов е свършен!

ще спечели с повече от 50% този път Нямаш идея колко им писна на хората от мутрите.....

Eбати глупостите. Този "бизнес" е технически по невеж от манго от махалата. Тези червени "бизнесмени" са измислили някаква нова физика за която никой не е чувал. Може да облечеш скъп костюм и да сложиш бомбе, но каскета и червеният потник си личат отдалеч.

Тиквъ-ъ-ъ-ъ-ъ....ТИКВЪ !

Комичното е че в този план нийтде не се говори как ще се справят с Демографската катастрофа ! толкова са тъпи и неразбират че без населението нема бизнес , нема и държава. Бизнеса искал ?! То и народа долу иска Европейски заплати ама бизнеса му е осигурил заплати като в Намибия и Пакистан. После ще ревнат пак...ама работници нема , 160 000 младежи които неработят и не учат имало , ще внасяме от Индокитай работна ръка. Слушайте Васил Велев и Киро Гела и ще цъфнем и ще вържем. Цялата гимнастика сега е че са седнали на една маса всички които целуваха на Онбашията от Банкя задните части и се карат кой да отхапе по-големо парче от идващата нова баница. Тука в тая гимнастика народа никъде го нема в уравнението.

ДПС, ГЕРБ, БСП, СДС, НДСВ, Воля, Атака, ВМРО, РЗС и тн и тн - всичките от едно място се командват, на един султан се отчитат. Заедно седят на софрата и лапат свинско.

в българия ще се пише на турски език но още не му е дошло времето

Никога!

Няма да доживееш такива времена,Мустафа,защото преди това в Турция ще се пише на руски,а Истанбул ще стане пак Константинопол!

Тези никаквици си мислят, че ще си носят милионите , които са откраднали в гроба ли?

Хората са го казали че катафалката джобове нема , но нашите и мозък немат за да го осъзнаят

като едно време пленуми, програми, априлски линии, конгреси и резултата е Нулев кръгло ЗЕРО! Идат избори и си размърдаха задните части развързаха торбата с обещания. А Народа на последно място у т.н. съюз по заплати, жизенен стандарт ядем боклуците на съюза с изтекъл срок опакавани в джижани опакавки не пестят от станиола

“ Националният план за възстановяване”!!! 32 години не спряха да крадат и унищожават България, хиляди милионери и милиардери станаха от тях, и продължават да дрънкат празни приказки за възстановяване и за план!!! Нагли дебели свине!

ебати глупостите. Този "бизнес" е технически по невеж от манго от махалата.

Как от нищото бре!?! Бюджетът пращял от приходи въпреки пандемията. Това да не ви е по Коледа за да ги раздадете за площадчета за два дни!

Как така от нищото нали бяхме най напред и най добре в цеия ЕС ? Бойко Бибитков все това повтара ... май пак излъга !!!

11 години ГЕРБ,15 години БСП-ДПС и 4 г СДС и НДСВ стигат! 31 години циклене,ни един олигарх и политик в затвора,най ниските доходи в Европа,най голямата смъртност в света,унищожаване на всичките ни големи производства и най голямата имиграция в човешката история на един народ,1/3 та от населението изгониха в чужбина! Това са постиженията на тези седнали сега да умуват,какво друго може да окрадат! За 16 години,след като става държава икономиката на Сингапур нараства 14 пъти и става една от най мощните в света,за 30 години са се градили цели империи в миналото,държави на по 10 години,като Македония ни настигнаха по доходи, Косово,което дори не е държава ни настигна по доходи,като и те не са държави от ЕС и не получамат никакви пари от него,Германия бе срината из основи и част от населението и бе избито по време на Втората световна война и пак се оправи за 20 годиниа тук 31 години разруха,падение,корупция и кражби,катастрофа от всякъде и народа го усеща това на гърба си,докато политиците алчни не спряха да се бият в гърдите,колко сме добре,да,но само те са добре,народа оскотя! Е те тия де ни съсипваха живота 31 години сега са тръгнали възстановителни планове да градят,вярва ли им все още някой?!? За 700 години Византия и Турция не успяха да постигнат това,което нашите крадливи и алчни политически свине успяха да постигнат само за 30 години! По турско робство не е имало такова изселване и такава смъртност!

Малко си объркал цифричките на партиите но пак се приема, от един и същи алчен и политически вид са всичките

На всичкото отгоре същите тези крадливи корумпирани изчадия най нагло започнаха да обвиняват народа за случващото се,българина бил виновен затова,че е зле,народа сам си бил виновен и т.н.,да,така е,виновен е,че е търпелив и не ги е избил досега! Ако ги беше изтрепал сега да сме далеч напред...

Какво е “въстановяване? Да не и нещо като “възстание”? :)))

Имам цех за измeритeли на рeaлнaтa кoнвeргeнция. Колко ше шарите за неколко измерителя!?!

НОВИ СЕРИИ НА КАШПИРОВСКИ!!!