Пингдемия: Защо свършиха храните в магазините във Великобритания

Недостигът се дължи не на Брекзит, а на пандемията - твърде много хора едновременно са поставени под карантина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неадекватни решения и хаос като следствие от това. За съжаление сега не могат да се оправдаят с лошия ЕС.

90 процента от коментарите са от хора дори не прочели статията. Успех но всички!

Шибат ли ви евреите а? Маски, ПСР, антигенни, антитела, респоратори, лекарства, ваксини, вълни.... Ами нещо тероризма замря, и военнтата им индустрия издиша, а виж вируса свършване няма.

Щом на англичаните, въпреки ваксините, продължават да им растат бройките заразени, щом, въпреки ваксините, отново им готвят локдаун; щом и ваксинираните подлежат на карантина при контакт със заразен - за чий ... са тези ваксини? Смисъл, нещо?!

По-малко жертви има. Или това не е от значение, м?

Повечето си пият Джина и Тоника някъде край морето, взимат си рентите и наемите и ще си дойдат след две три години. Да го ожалиш че за работниците чужденци нямало всичко в магазините. Дреме им.

И това е само началото, добре че се махнаха от ЕС.

Страната с най-много ваксинирани. Предимно с Астра Зенека. Май не проработи тази ваксина, щом се спря от употреба. Тук какво се ослушвате, махайте я от употреба. Или в стремежа да печелите хич не ви е еня за хората. Кажете публично и ясно: Астра Зенека не е годна за употреба, спряха я от производство и употреба, спираме ме я и ние като негодна. Що не казвате, истината боли, нали. Слушайте Кунчев тогава и ще ви отведе по най-краткия случай към гробищата.

Най-доброто което дават ваксините е по-лекото боледуване. Не предпазват от заразяване и разпространение на вируса. Оттук следва ,че 70% покритие не върши работа за стопиране на пандемията. Може би 90% биха свършили работа , но ми се струва непостижимо за повечето държави.

Наистина ли вярваш в това, което си написал/а?

Да това истина в пълния смисъл. Посочи нещо което не е вярно.

Невярното е че ваксина ще спре респирторен вирус пък ако ще и на 100% да се набоцкате. Ама вервайте си.....

При 100% ваксинирани остават грубо около 30% податливи на заразяване. Което е критичния минимум за самоограничавне на инфекцията , пък била тя и въздушно капкова.

1. 100% ваксинирани никога, ама никога не може да има, за каквато и ваксина да става въпрос. Има хора с алергии и противопоказания, които поради този факт не подлежат дори на задължителните ваксини от имунизационния клендар (отново искам да подчертая, че тук не става въпрос за модерните сред бг-мамите антиваксърски течения, а за хора с противопоказания!). 2. Ако ваксините наистина действат, би трябвало, дори и ако не се ваксинират тези с противопоказанията, да се осигури един стабилен колективен имунитет и това става при наличието на около 70% хора с антитела. Въпросът е защо се броят само хората с антитела след ваксиниране, но не и тези след преболедуване, които също следва да имат стабилен клетъчен имунитет, ако не и по-качествен? Когато някой ми отговори смислено и убедително на този въпрос, обещавам (въпреки че имам антитела след преболедуване) да преосмисля нежеланието си да се бода с ваксина, създадена за по-малко от година по нова технология и все още в някаква фаза на проучване.

Поредното доказателство, че ваксините не струват...

е, как да струват, като тарикатите чакат другите да се ваксинират ...

Какво точно пречат на ваксинираното ти тяло "тарикатите"

Краят на юли е, каква преждевременна лятна ваканция за учениците Писна ми от лъжливи и зле скалъпени статии

Тази новина е на принципа: "Думам ти, дъще, сещай се, снахо".

Да не е писана за ситуацията в края на май.

Винаги съм псувал политическите евро боклуци, ама след като поживях от края на 2019- та та до 15 - ти тоя месец в UK и то насред Англия, разбрах от личен опит тия какви по- големи боклуци са. Едвам се махнах от там. Индо- мангалите от Бритиш еруейз нещяха да ме пуснат да излетя.

И мене така. Час и половина се разправах на Хитроу, обаче стана на моята. Викам му, абе мангал викни си началника. Мангала ми вика, не може. Викам как да не може бе, вика нема го, викам как да го нема бе, а кой ти дава инструкции по телефона какво да ме лъжеш. Веднага викай началника си. Той стана от гишето на чекинг и избега. Аз фанах друг мангал на съседното гише, викай началника си бе! Накрая дойде една кифла и почна да ми се обяснява че ги глобявали ако сбъркат. Викам, не ме интересува, ето почваме да проверяваме ред по ред изискванията и да видим къде пише че не може да летя, аз съм изпълнил всичко, ето документите. И те така, час и половина, едвам не си изтървах самолета.

все още мисля, че взех правилното решение, като се разкарах преди 4г. от тоя остров

Искаха брекзит! Надцениха възможностите си да се справят сами и ето го резултата! Но си мисля, че ЕС пак ще им помогне!

Е нали бяха ваксинирани? Какво станА? Нещо ваксините май не работели? Каква изненада. Нищо, давай сега още локдауни, после трета и четвърта игла, последвана от пета турбо-бустерна доза. И всичко ще се оправи. вЕрвайте ми!

Хич не ги мисли, да се оправят! Цяла година си заключиха народо-населението за да го "спасят" и сега ще го "спасяват" пак. Убеден съм, че вече са измислили как да го "спасят". Най-лошото е, че наште управници са взели едни кинти и сега искат насила да "спасяват" и нас.

виж сега, въпрос на таргет (цел) е дали работят или не ваксините! ти си мислиш, че целта им е да пазят от вируса. а това е второстепенната задача! основната - е правенето на пари. там няма грешка! даже "малкият" страничен ефект - дето ваксините предизвикват безплодие е добре дошъл за инвитро клиниките! така хем може да се осъществи генетичен подбор, хем парите ще текат като река към клиниките! за това и задължават децата да бъдат ваксинирани! от сега се готвят за финансовите отчети за след 15-20 години...

Безплоден си ти и без ваксина. Такива неграмотници като теб като почнат да пишат без да разбират от нищо...Думи нямам.

Пълни глупости... В UK децата НЕ се ваксинират!!!

И двама-трима на 30-40 години, които още се мислят за деца, цъкст минуси... Ю

пещев, порови малкко в нета бре! на всякъде се говори, че е грешка изборът на шипестият протеин. веднъж започнал да го произвежда - организмът не спира. а той се натрупва именно в органите отговорни за зачеването. и в двата пола. да не говорим, че във ваксината на Астра Зенека - открито си пише че съдържа вещество предизвикващо проблеми с цикъла на жените...