Пътят "Мездра-Елисейна-Своге-Нови Искър" възложен без обществена поръчка

Проблеми, жалби и неизпълнени условия съпътстват работата на "Трейс-Своге" от 2011 до 2013 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще видим някой изпълнител арестуван и да го влачат по съдилищата, като нещасния шофьор?

Чорапчето се разплита ли разплита ! 1.Оказва се,че ремонтът на отсечката Своге-София не е по реда на ЗОП Което все още не означава,че е незаконно , но е важно да се знае повече за самата тръжна процедура , критерии за допустимост и оценка, и съставът на тръжната комисия 2. Ремонтът се реализира от Изпълнителя по проект заложен от Възложителя (АПИ), надзираван от началото до края от някакви Макдонълси от Великобритания. Засега нашенци мълчат като пукали за британците - онези са вземали сериозни пари и следва да са имали сериозни задължения и отговорности 3. Нямало Акт 16 още !!!!??? Но има някакви протоколи (какви ли ? ) и въвеждане в експлоатация !? Чудно ли е, че Бойко заговори за оставка на 3 министри - дългоочаквания ремонт на кабинета ще бъде извършен под напора на масовото убийство на 17 Българи от организираната политическа престъпност

'.. множество жалби от хора в района разбитите ..' Редактор/чукча/ писатель, редактор не читатель

ВИНОВЕН Е ТОЗИ КОЙТО РЕЖЕ ЛЕНТИЧКАТА БЕЗ АКТ 16 И ЦЕЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАПЛАЧ САМОЗАБРАВИЛА СЕ.ЗАТОВА -ПРОКЛЯТИЕ И АНАТЕМА ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ОТПРАВЯМ.АНАТЕМА.

Ма нали искате по малко държава,нали държавата била лош стопанин,айде сега Трейс груп Своге да ви оправи пътя. Големия гювеч свърши, при капитализма е така, гепването е демократично и по закон.

Отвсякъде мирише на схеми. Дори и от БСП още не са се обадили по въпроса. Както и не се поискали поредния вот на недоверие. Странно. Ама то и в тяхната баница ще се бръкне ако се раздухат нещата. Колкото и ДАНС-а да има все това - далаверите се прикрива от цялата власт. Че кой кмет сложен от дадена партия ще вдигне глас срещу централата в София..?? Никой. Ще си трае и толкоз. Явно намират начини да им се отблагодарят. Ей затова НИКАКВИ субсидии за партиите. По 1 лев им стига. Събират милиони после ги раздават на удобни хора

...тези, които знаят и са правили пътищата, мостовете, и сградите дали минават по тях без страх. Идва зима, пак пързалки, пак дупки. Отново и отново, завинаги ли ? Тридесет години вече...

На всичките Групове която и по-голяма обществена поръчка да хванеш и да се заровиш все мирише на уредени търгове, съмнителен контрол и комисионни за сметка на материали, качество и заплати.

Всеки получава заслуженото. Лошото е, че заради печалбата на комунистическата фирма загинаха невинни хора. А други вероятно ще бъдат инвалиди. Още по-лошото е, че най-виновен ще е този, с най-малка вина. Познато, нали? Само не знам, какво прави Антон Дончев в ръководството на тази фирма. Не беше ли писател, или парите нямат мирис? Изобщо, заслужаваме ли да живеем на тази земя? До кога ще ни финтират, а ние ще се правим на разсеяни?

Тъпи тъпи най-тъпи драскачи по форумите

Всеки ден минавах по този път като го правеха и видях колко е качествен асфалта. Лепил съм по-дебели тапети от него.

Със сигурност ще се слуша и пише още много за дейностите на "Трейс ".Които обаче са само върхът на айсберга. Тези,които са назначени да ядат баницата. Дали ще научим кой прави тази баница и как се делят парчетата!? Безобразието е пълно. Погнуса. Дано поне няма повече жертви на "ремонтирани "от"Трейс "трасета. Интересен би бил коментар от Главният асфалтьор на Републиката по темата. Също и на Зам.ремонтаджийката-Фандъкова. Която винаги е глобявала "Трейс ".Докато им възложи следващата поръчка за десетки и стотици милиони.

Така ми се краде че две не виждам !

AnderXale

1-3, 1-3, 1-3...

Всички виновни в затвора. А, Трейс най-вече за Тракия.

Този път някои не само осраха гащите,ами нацапаха и панталоните.Смърди!И сега,ако некадърната Прокуратура не може да оформи обвинение,годно да донесе осъдителни присъди на длъжностни лица,да се махат всички по домова книга!

Няма да се махнат, докато не ги махнем,но и другите може да са и по-лоши.Така е направена системата,че си предават властта един на друг.Докато гласуваме за партийте,а не за личности ще е така!!

Другари , мислете малко повече преди да пишете коментари ! Аз започнах проекта АЕЦ Белене , и ако след някоя година като гръмне - мен ли ще обвинявате , или този който го е пуснал негоден за работа !?

се чудим що нинова си изучи дечурлигата в сащ и станишко се издигна до пес,а то бил простичък отговора,и нашто тикче нали си умничко си ползва опита на другарите

А случайно да знаеш, че и щерката на Тиквата е в САЩ? И че кара бричка за $3 милиона, без някога да е работила?

Гаджета със синчето на нинова,че тя и боко са като сватове,пред хората се джавкат а иначе си пият ракийката в името на децата

Ти видя ли я бе, тъпак

това е резултат на Лиляните кражби и глупости....

Пътя е отворен за движение по времето на коалицията на БСП и ДПС ! Тогава правени ли са замервания на качеството на асфалта !? Коя лаборатория ги е правила !? "КОЙ" е прибрал комисионната да пусне в експлоатация път , който не отговаря на стандартите !? Това са важните въпроси .

Кви стандарти бе, втора употреба ти е всичко ,територията е фронтова Германия те храни, нато те брани ,нямаш нищо всичко ти е на концесия , а искаш първокласен път и ядрена централа.Я виж ти нахалство. Няма да стане. Е кой да ти ги плати. Не става. Това дава Европа за бившия източен лагер и толкоз Ако искаш отиваш да бачкаш в Германия и там ще караш по хубави пътища заедно с арабите, тука е така. Това е положението и не мрънкайте, щото може и това да ви отрежат и тогава съвсем ще оглупеете, а и араби да ви заселят, та заедно да си правите гей паради с новите евроценнсоти.

Колко гадно и отчайващо вярно!

Пътя е пуснат в експлоатация при нашето момче Орешарски . Комисионните бяха повече и от тази за Техноимпекса !

Ти гледай кой е подписал договора през 2011 :) Тогава са взети "комисионните" :) Ако си забравил, през 2011 на власт са ГЕРБ. Според официалните документи и сайта на АПИ, пътят е пуснат на 05.09.2015 г. - пак при ГЕРБ.

Другари,пуснете машинката на по високи обороти!!!... МНОГО МАЛКО ПЛЮСЧЕТА СЛАГАТЕ-

Сигурен съм че е виновен Орешарски.

докато е рязал лентата...

То като гледам - Орешарски е рязал лентата през 2014 година ! Тоест при комундетата е минал пътя - убиец с варовика и доломита ! Ха-ха-ха !!!

Договорът е от 2011, тоест ГЕРБ са го подписали. Трябвало е да го пуснат 2013, но Трейс са закъснели и са го пуснали 2014. Малко по-късно пак ГЕРБ (2016) са издали и необходимите документи. Или накратко - ГЕРБ са подписали договора и ГЕРБ са издали разрешителното. Други въпроси????

защо не се изровят даани тая фирма откога право пътища в българия и от колко правителства е толерирана,и защо комунетата си траят като пръдня у гащи,тиквите само ползват наготово и делят парите с комунетата,а ние си лаем,трябва тоягата да заиграе по гербави и червени да кажат защо ядът асфалта а на хората подфръгат мантинелки

Не знам колко правителства са я толерирали тази фирма, но фактите са, че по времето на ГЕРБ са получили половината поръчки в държавата. А и твоите работодатели са на власт от близо 10 години.

защо се правиш на залупен зорлем бе,зами се разрови в нета да видиш откога тия правят пътища и откога има проблеми с тия пътища,аман от подръжници на биволици

кътъри...

Защо Тиквоча и Шайката са дали тази поръчка на Трейс през 2011? Кой и колко е получил? Защо Трейс и в момента са основната фирма, на която ГЕРБ дава поръчки? Защо не се извършват проверки на всички обекти на фирмата? 100% съм сигурен, че и в момента строят така некачествено!

още през 2007-8а след като е имало сигнали тогавашния хамстер не е обърнал внимание на тая фирма,или тя е от богоизбраните,така че боко е само един вид наследник на дивотии на плямпащата биволица и евроджендъра от пес,а доганя само потрива ръчички доволно как гяурите се карат

Кака Лили, откак влезе в политиката винаги е в тон нагласена с чантички за всяко събитие по 5000 €. Не се повтаря на събитие. Найс, а?

Лично сьм я засичал Свинетка ПАВЛОВА 2 пьти в магазин Пунто Рома в голям мол в МАДРИД с пьлни чани с покупки а тая Пунто Рома ич не от евтините баш бая скьпа е

В Б-я никога нищо няма да се освети, докато не се смени политическия модел. В мътна вода се лови риба най-добре. Сещате се, нали.

То модела се сменя,ако има граждани,а когато болшинството са Андрешковци и Ганьовци, то моделът не се променя.

На фатмака с прожектора не му ли смениха крушката?!

Сега трябва да се сезира ОЛАФ от будни граждани и евродепутати и ще настане цирка.

Трей груп е основният изпълнител на отсечката по магистрала Тракия от Оризово до Бургас и цялата в двете посоки веднага след пускането и стана на вълни и в момента почти невъзможно да се кара по тази оъсечка. Цената платена на 100% е около 1 милиард лева.

"Гарантирано от ГРОБ"

Поне 30% от парите са отишли в правилната сметка. И то ако мислим оптимстично. По-вероятно да 50%.

Доколкото си спомням, с благословията на Бокича и по южната дъга на софийското Околовръстно нови съоръжения бяха отворени за експлоатация "без да е подписан необходимият по закон Акт 16", например при драгалевскто кръгово.

Изграждането на стройна и работеща МАФИЯ в България се провежда най-успешно от Бойко Методиев Борисов!За почти 3 мандата успя да обвърже цялата държавна администрация с частни изпълнители и фирми , които са основните златни кокошчици на главатарите от шайката ГЕРБ!Няма смисъл да им четем данъчните декларации , паричния поток се движи по тайни сметки , в различни сигурни фирми за съхранение на мафиотското богатство!Няма проблем за мафията , че нямало обществена поръчка , след време вече е изградена и стройна организация за печелене на поръчки от "НАШАТА ФИРМА"!Най-големия коз на българската мафия представлявана от Борисов е отработването на схемата за печелене на избори!Не са случайни огромния , милионен брой от "резервни" бюлетини!А ти народе ....трай коньо за зелена трева!

Така е в боколандия...Дават се поръчки на "наши" фирми,те на свой ред снасят на Него и в партийната касичка на ШАЙКАТА,а пък фирмите блъскат долнокачествени матрияли за да могат и те да се нагушат и да им излезнат сметките...Някой ако не е наясно с това,трябва да е от онези 80%....

Напишете ясно: КОЙ Е ПОДПИСАЛ ДОГОВОРА ЗА ПЪТЯ УБИЕЦ ПРЕЗ 2011 (ГЕРБ Е НА ВЛАСТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА 2011)?? Хайде, журналисти сте. Това ви е работата. Напишете го ясно!

гробарския лайномет томи защо се пенеше кога е правен?

така и аз мога да строя пътища. Един печали и после хайде под изпълнителите да си трошат главите, ако реша и с пари ще ги завлеча

Дори и да е по Проект, пак трябва да се организира и проведе тръжна процедура за избор на изпълнител, като в нея ясно трябва да са посочени изискеанията на възложителя и тъй, като става въпрос за държавна институция възложителят трябва освен да отговаря на изискванията да избере изпълнител, който при еднакви условия е дал най-ниска цена. И да предостави сертификати по ИСО, за всеки вложен материал.

Освен това трябва да представи експерти с образоеание, опит, квалификация за всеки етап на изпълнението на проекта.

Като гледам резултатите от възлагането чрез обществени поръчки, май е по-добре наистина да ги няма. Сериозна бумащина, от която ефектът е нулев или почти нулев по отношение противодействие на корупция и ефективен контрол. Единственият смисъл на тези процедури е даден неудобен възложител да бъде над.упен от "контролните органи", когато им бъде подсказано. Защото освен неефективни, процедурите по възлагане на обществени поръчки са на практика и невъзможни за спазване. А глобите са доста солени.

Сегодня достаточно много мужчин приобретают загородные дома. На даче или в загородном доме есть желание сделать максимум для отдыха. Если вы желаете чувствовать себя в загородном комплексе тихо, предлагаем вам сделать озеленение. С помощью зеленых газонов и крутых лужаек внешний вид коттеджа будет красивым! Невероятно много людей изначально проектируют симпатичный ландшафтный дизайн, перед тем, как строить загородный комплекс. Если вы хотите построить базу отдыха у себя в доме, предлагаем перейти к нам на сайт и узнать подробнее про - [url=https://greenhistory.ru/tseny/gazon_rulonniy]устройство рулонного газона[/url] . На greenhistory.ru у вас присутствует возможность заказать услуги по озеленению. Очень много сотрудников работает в фирме Green History. Все сотрудники являются надёжными специалистами, которые смогут положить рулонный газон и создать крутой внешний вид задней площадки. С содействием менеджеров организации вы сможете подобрать, какой газон вам больше подойдёт и на что следует обратить внимание. Менеджеры могут проконсультировать вас и касаемо того, какой ландшафтный дизайн территории подойдёт лучше исключительно вам. Как ведется работа? Специалисты внимательно изучат ваш участок, после чего приступят к дизайнерскому плану. Нужно подходить к каждой площадке творчески, чем и занимаются специалисты компании. Они смогут разработать крутой внешний вид, применяя специальные навыки и заработанный опыт. Вас ожидает ряд приятных находок. Вы сможете чувствовать себя как на отдыхе, после того, как лужайка будет построена. В это время очень много пожилых людей радуются симпатичному внешнему виду их территории. С содействием серьёзной работы строителей ваш участок будет радовать не только вашу душу, но и ваше сердце длинные годы. Именно для этого специалисты организации и выбирают специальный посадочный материал, который отличный по своим характеристикам. С содействием него вы можете получить газон, который будет вам служить множество лет. Если газон будет профессиональным, и он будет правильно уложен, вы можете не колебаться в том, что он будет лежать долгое время. Профессионализм в деле – это особенный нюанс, на чем основывают особенно работу сотрудники Green History. Как корректно оформить заявку? Вы можете сделать заявку на сайте. Нужно зайти на greenhistory.ru где есть также есть информация про [url=https://greenhistory.ru/tseny/landshaftnyj-dizajn]проект ландшафтного дизайна[/url] , у вас будет вероятность сделать заказ online. На ресурсе вы сможете найти рулонные газоны, которые можно детально изучить. Если вы желаете узнать конечную смету на выполнение работ по ландшафту, можно связаться со специалистами по телефону 8-(495)-504-15-24, где они смогут детально ответить на все вопросы. Вас проинформируют не только по финансам, но и насчет проектирования. Опытные сотрудники также выезжают на объект, где они имеют шанс проверить все замеры и внимательно изучают структуру участка. Если вам потребуются чисто инженерные чертежи, вы можете также писать к специалистам. Они смогут проконсультировать вас по всем вопросам. Они подскажут, где лучше установить водоем, а где лучше сделать клумбу. Уход за территорией В зависимости от ваших пожеланий вам могут подобрать газон. Если вы стремитесь не тратить деньги на озеленение, вы можете всё обсудить заранее. Сегодня ландшафтный дизайн выбрать можно легко, нужно обговорить с менеджером детали и рассказать о личных предпочтениях. Функции организации На ресурсе вы также можете найти примеры. Если вам потребуется детский игровой комплекс, его без проблем смогут установить в сжатые сроки. Если вам понадобится проект ландшафтного дизайна для большого загородного комплекса, то его могут моментально сделать профессионалы. Даже если у вас небольшая лужайка, но вы хотите красиво озеленить её, специалисты смогут что-то придумать. На вашей лужайке можно задействовать приятные гранитные камни, водоемы. Если вы хотите озеленить участок, где находится сад, это тоже реально сделать. Тогда, ландшафтный дизайн участка будет по нюансам изучаться и обговариваться. Ведь разные деревья растут в каких-то местах, про что надо помнить. Если будет ужасно падать тень или деревцу будет мало солнца, оно умрёт. Невероятный внешний вид После завершения всех работ вы сможете самостоятельно убедиться в том, что с вашим участком работали эксперты. Если вам понадобится клинкерная брусчатка на участок, то через компанию её можно будет заказать. Компания проведет все должные монтажные работы, а укладка брусчатки пройдёт в пять этапов, после чего внешнее состояние коттеджа будет безупречным! Помимо этого, реально будет также установить дополнительно освещение либо купить специальное оборудование. Специалисты делают всё моментально и добротно, а все работы ведутся согласно точным договоренностям. Работа с фирмой – залог качества Если вы стремитесь воспользоваться услугами компании, обращайтесь на greenhistory.ru, где вам полностью расскажут про всё. План ландшафтного дизайна будет изготовлен моментально, а специалисты сделают все замеры и сориентируют вас по датам. Компания расположена в г. Москва, Дмитровское шоссе, дом 100, офис 414, где вы всегда можете их найти.

Ако смятате,че материалът поместен от Вас представлява интерес за широката общественост, моля направете си труда, да го преведете на български. Отделно бихте могли да подадете линк към статията, за хората, които биха искали да го прочетат в оригинал.

Е,стига с тоз път бе !Път като път,каквито са всички пътища в България !Заради невниманието на един шофьор и катастрофата,която направи,този път стана известен !Чунким,другите пътища са по-хубави от този !

Трол на ГЕРБ ли си? Или този път Трейс плащат? Кажи си, да ти олекне!

За тоз път са дафени милиони от твойте пари, а си получил продукт за 100 лева, не ти ли пука?

Договор за строителство 03.08.2011 г. Начало на строителните работи 21.09.2011 г. Кой беше Премиер тогава? Точно така, мили деца, другарят Бойко Методиев Борисов!

Захлебването на ГЕРБ.

The Falcons gave up the most total yards and passing yards in 2014. Their 22 sacks were the second-fewest in the league. Before the move Saturday, the Cardinals were down to three running backs with Andre Ellington out with a sprained knee ligament. Another issue that won't be resolved until after the [url=http://www.cheapnfljerseysoutletwholesale.cc/]NFL Jerseys Outlet[/url] season's final game, Goodell said, is whether Seattle Seahawks running back Marshawn Lynch will be fined [url=http://www.cheapnfljerseyschinateam.us.com/]Cheap Jerseys Free Shipping[/url] for refusing to answer any questions at required media [url=http://www.cheapnfljerseysclub.us.com/]Wholesale NFL Jerseys[/url] sessions this week. The NFL docked Lynch $100,000 earlier this season for not talking to reporters. At Baltimore, the [url=http://www.nhljerseycheapsale.com/]Cheap NHL Jerseys[/url] Ravens kicked a field goal and then took the lead on a 16-yard touchdown pass from Joe Flacco to Torrey Smith with 7:33 left. Flacco's 2-yard TD throw to Kamar Aiken clinched it. The Bills pulled a page [url=http://www.chinajerseysoutlet.us.com/]Cheap NFL Jerseys China[/url] right out of Bill Belichick's playbook Sunday by gashing the Colts' suspect run defense, jumping to a big lead early and forcing Andrew Luck into more throws than the game plan called for. The resulting miscues and 27-14 [url=http://www.cheapnfljerseysauthentics.us.com/]Cheap NFL Jerseys China[/url] loss were a stark reminder of what happened last season against the Patriots, twice. Cunningham then had an eight-year career in the NFL, including [url=http://www.cheapjerseysnear.us.com/]jerseys nfl wholesale[/url] seven seasons with the San Francisco 49ers and one with the Washington Redskins.

Стига пълни форумите с глупостите си,бе ,глупак !

Ако смятате,че материалът поместен от Вас представлява интерес за широката общественост, моля направете си труда, да го преведете на български. Отделно бихте могли да подадете линк към статията, за хората, които биха искали да го прочетат в оригинал.

деца учат на запад благодарение на фирма трейс

Една седмица празни приказки от специалисти, министри, депутати, бизнесменчета и тарикатчета и след това всичко си продължава по старому! Има ли желаещи да се хванем на бас!

Накрая всички управляващи ще гостуват на галеви. Дано е скоро, че вече не се издържа. Снощи за пореден път пътна полиция не реагира след три обаждания до 112. Май ще спра да плащам данъци. Ама тогава едни други бирници ще реагират... Ебах тая територия...

в Бантустана няма голяма далавера, нещо не е наред.

Къде се покри Лиляна Павлова?

Лилето е министър на китайският водопад

Сере в WС-то на известен Милански МОЛ яла е паста с беби октоподчета и суши риба тон

Българска работа, има ли изобщо учудени???

А на мен кога ще ми възложат поръчка да погаля Бойку по главата ?!

С лопатата ли? Чакай си реда, моля!

ами логично следва затвор за възложителят

Ама да ги съдят в Турция и лежат в СИБИРСКИ затвор

Констатирането на очевадни истини не води до нищо смислено - вижда се ясно, как се източва държавата от герП с поставени строителни фирми, на които са възложени без обществени поръчки грамадни обекти от глиганчето павлова - и какво от това ? Няма да има оставки, няма да има промени, няма да се разбере повече - както ни излъгаха с търговският регистър, с избитите десетки хиляди здрави животни, с фалиралото дружеството Олимпик ... гарантирано от герП ! След седмица няма да се пише нищо по медиите и готово - проблема го няма ! Мутренско-милиционерска диктатура в действие, с подкрепата на послушна журналя, кастрирана полиция и затлъстяла прокуратура !

Ама за това се борихме 30 г. А сега не ти харесва !

''...пътят е отворен за експлоатация …….без да е подписан необходимият по закон Акт 16.....'' Кой го е отворил? Името на убиеца, молим!

Глигана Павлова - най-добрата ... при стрелба с малокалибрено оръжие срещу завързани животни, била запалена ловджийка милата ...

Кой сряза лентичката.....

Този път не може да се затвори, бе, дебил! Няма алтернатива. Не е бил затварян и по време на ремонта. То бива да сте тъпи..!!!