Коментари - Парламентът намали членовете на КЕВР от девет на петима на първо гласуване | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега цената на тока и газта ще падне .

Кевъра добре...защо при 9 милиона Българи 240 дебелосерци...при 5милипна пак 240 дебелосерци ..не Ели нормално да са 120..

намаляваме корупцията до 0, демек само наши хора ще са, за другите йок

Чегъртай мутрите...

Кажи имена не общи неща

Че те компанийте работят за печалба! Едните си я раздават другите я дават на държавата да спонсорира други такива, че са закъсали. А като ги назначат тея 5 и вдигнат цената на електроенергията и водата /а да видим къде ще ходи народа при коя ДКЕВЕР/ някой много бързо забравят, че преди години имаше граждански срещи и неформално участи при комисията след наоаденията срещу частните ЕРП и какво нищо! Не били те виновни:) Нали всички знаем, че ще си вдигнат цената с необходимото / пак ще има срещи посланници и други/ и ще се кляка:) Пък на бедните държавни ВиК пак ще продължават да им признават загуби 50-60-80%. Е на това му викам двоен аршин и плямпане!

Браво ! Много маймуни в КЕВР , ще счупят клона ! Проверка Финансовото Състояние на Иван Иванов и другите членове на КЕВР и точка !

Закриване на руско шпионската пасмина

"Чрез предложената промяна се оптимизира численият състав на КЕВР", да се чете 'оптимизира се за нашите нужди и кандидати' и естествено вече не е толкова независима ама висжте колко хубава ще стане КЕВР. Всички чужди са зависими и корумпирани. Затова слагаме там наш роднина и всичко вече е 6 (за справка жената на Лорер).

А така ! 4 герберодепесарски калинки по-малко

ППраските калинки са по-красиви и с по-сини очи

Убийте ги тея помияри бе никаква работа не вършат само харчат парите на бедния народ

тая мръсна дума КЕВР, бе? Там влизаш с една сопа и почваш да удряш по главите наред. Когото и да изпраскаш, няма да сбъркаш. Ето им дивиденти.

кога ще се разбута по татово време имаеш фиректор и заместник и много работещи блокове! сега има 5 човека в борда на директорите , директор , заместник и 6 ресурсни директора. и само 2 работещи блока! от тоя футболен отбор няма един дето да разбира реално от енергетика и това стана практика от както бойко назначи неговите парашутисти там . преди това , неависимо кой е бил на власт , управляваха хора минали по цялата стълбичкана ОЗ и запознати с всички процеси . сега е бъкано основно с полицаи и секретарки на вяскакви позиции и е една каца без дъно

Ново пет! Тия може да се окажат ненужни. Китайчетата са се намесили на пазарите и..направо сме построили Камунизма. То това,газ, ток цените са се ,,сринали,, и ..направо са си без пари- жълти стотинки.

Вервайте ми!

Оставка! Веднага!