Коментари - От Турция: Исторически ден за железния Път на коприната (Видео) | Бизнес.dir.bg
назад

От Турция: Исторически ден за железния Път на коприната (Видео)

Целият курс на влака от Китай ще продължава 18 дни, но се предвижда чрез някои подобрения този срок да бъде сведен до 13-14 дни

Обратно в новината
| Редактор : Георги Брандийски

Коментари - От Турция: Исторически ден за железния Път на коприната (Видео) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със сигурност отсечката през България е най-бавна. Боко налива пари само за магистрали, по които карат частни автомобили. За държавното ЖП няма пари, а Боко му казва - конкурирайте се с атомобилите. Голяма наглост, след като той налива много милиарди за автомобилния транспорт, а държавния ЖП го е зарязал.

По-важното е да го опазят от набези и източване на горивото. Ако има охрана от качулки кой ще плаща - бюджетът или БДЖ?

Със самолет е по бързо с кораб по евтино ! Преминаването през толкова граници бави влака и го прави несигурен ! Влак без перспектива !

Еде...ако беше така, нямаше да има тирове. В случая с този влак, транспорта ще е 70% по евтн от самолета и 50% по бърз от морето. Ще имаш добра комбинация от цена и скорост - нещо което нито въздуха нито моерто могът да предложът. Можеш да си сигурен че китайците не са толкова прости да направят такъв проект ако мислеха че няма да е изгодно. Хитреца Бъфет, инвестира милиарди в железните преди няколко години а той със сигурност не е прост.

със самолет забрави, китайците няма да изнасят 2-3 палета, а хиляди контейнери, с кораб е евтино, но бавно и пак има риск, с влак е най-евтино и най-бързо, а за границите не бери грижа, те китайците ще се разбират там, не случайно САЩ правят всичко възможно да спрат тоя проект, защото с наземен транспорт американците са аут отвсякъде

все повече държави обръщат гръб на САЩ и петродолара, те затова започнаха тая търговска война с Китай и затова се опитват на всяка цена да спрат "Пътя ма коприната", защото тоя проект елиминира американците отвсякъде. затова може да прочете и другата новина за ФЕД и лихвите, просто САЩ са изправени пред фалит, и това не го казвам аз, а американски икономисти и анализатори.

докато чакаме Шенген, дойде Чанган

Очаквам поне 5-6 вагона да изостанат в България, освен, ако нашите индианци не се отсрамят с по-висок резултат /например да краднат цялата композиция барабар с китайците/. АЙДЕ, НАШ'ТЕЕЕ!!!

Влагат се десетки милиони точно в това трасе от Турция за Сърбия, с проектна скорост 160км/ч.