Коментари - НСИ отчете най-ниската инфлация от 3 г. - 2,4%; средната работна заплата достигна 2300 лв. | Бизнес.dir.bg
назад

НСИ отчете най-ниската инфлация от 3 г. - 2,4%; средната работна заплата достигна 2300 лв.

Цените са се повишили при "Облекло и обувки" (6,8 на сто), "Транспорт" (1 процент) и "Алкохолни напитки и тютюневи изделия" (0,8 на сто)

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - НСИ отчете най-ниската инфлация от 3 г. - 2,4%; средната работна заплата достигна 2300 лв. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия от "стъкмистиката" си заслужават ниските заплати!!!!

НСИ е най-измислената държавна структура. Уж инфлацията намалява, средната заплата се вдига, а резон на това - покупателната способност на българина намалява, за пореден месец се свива потреблението, защото разполагаемите доходи намаляват. НСИ е инструмент в ръцете на политиците за генериране на фалшива инфармация относно "благоденствието" на българската икономика и частност на българина. Имал съм работа с НСИ, постоянно искат някакви отчети, в един момент ги отрязах и им казах да пишат каквото си искат в тези отчети. И те наистина започнаха да пишат каквото си искат. НСИ е структура с над 100 годишна история, но специално отделите, занимаващи се с икономически анализи, трябва да бъдат закрити, защото са само източник на фалшива информация.

Предполагам коментираш без да четеш, защото в статията е посочено, че потреблението се покачва с 4.4%. Какво ви пречи статистиката? Често тя показва неща, които ни се струват невероятни, но това не означава, че не са истина.

Потреблението се повишава заради януарските имени дни, Св. Валентин и 8-ми март!