17-11-2017 20-11-2018

Коментари

убихте бългапите и и скаге златен медал. става

А, бе вие от царската партия отново ли изпълзяхте? Сърбахме и на юпитата попарата. Хайде стига толкова, набутаха ви все на разни сладки постове, какво повече искате - отново власт? Няма да стане!

Негоден Гном!!!

Българското правителство не даде безвъзмездна помощ на нито един свой гражданин. Дори по новините не споменават какво получиха други европейски граждани като помощи. Дори в щатите имаше помощи за ковид кризата. Сега разбирам, чи сме имали излишък. Това е икономически геноцит в БГ-то.

А какво ни даде на нас,а да не говоря за работещите бедни.ИМАЛИ ИЗЛИШЪК ИЗРОДИТЕ ,НО НА НИКОЙ НИЩО,ЕТО ЗАТОВА СА ПО ПЛОЩАДИТЕ НЕНАСИТНИ УРОДИ.ЗА ВАЗ ЕС Е ВАЖЕН САМО ТУРИЗМА НА НАШИТЕ МУТРИ,А НАРОДЪТ ,ЧЕ МИЗЕРСТВА И ЕДВАМ ОЦЕЛЯВА ,НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА.ОТЧАЯНИ И РАЗОЧАРОВАНИ ,ЧЕ ЕС НЕ МИСЛИ ЗА ХОРАТА.ДА ИМА ПРОГРАМИ ЗА БЕДНИТЕ ХОРА И МИЗЕРСТВАЩИ ПЕНСИОНЕРИ

Само да спомена, че по площадите са основно млади хора, които имат добра работа и не са пострадали от кризата. Нека не разводняваме протестите, които са най-вече за законност и справедливост. Ако имаме това, забогатяването няма да закъснее. Това с бедността са си опорни точки на комунистите

Санирането ли не е безвъзмездно? Напомням, защото се задават... избори. Ясно!

Льольо! Златният спестовен медал си го заври нейде си! Защото, юпинце, един се пъчи и се хвали на "лидерските" сгляди, а милионите зад него са с етикет "най-бедни в ЕС"!

Пореден човечец защитаващ баце, чак става смешно, как се изреждат да Го хвалят, но и обидно. Всички получават пари, не само България, но тук няма контрол, нали видяхме, как се дават пари на свои хора или не се взима дължимото. Но - не е рискова страна, дали? За Полша и Унгария е ясно, те са трън в очите на някои, които искат да контролират всяка стъпка на избраните правителства, които пък имат свои виждания по ред въпроси. василев получава от мен златен медал за раболепие и мазнене.

Това интервю, как да го разбирам?! Като заявка за премиерски или министерски пост ли?!

Много добра оценка и професионален анализ на заслугите и експертизата на министър-председателя д-р Бойко Борисов и ГЕРБ от международно признатия авторитет Ники Василев! Гордеем се с ГЕРБ!

луд!

...без значение, че "златния медал" е изцяло за сметка на БГ народа, който вече 30 години тъне в мизерия, стриган като овца и краден нагло и безогледно от абсолютно всичките си управници, така ли бе, Василев?!

фалшиви мнения на прословути нагаждачи, а гласът на разумните да се заглушава. Всичко е обърнато с главата надолу. От сутринта в главата ми се върти "И ще дойде време живите да завиждат на мъртвите"