17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фалшиви мнения на прословути нагаждачи, а гласът на разумните да се заглушава. Всичко е обърнато с главата надолу. От сутринта в главата ми се върти "И ще дойде време живите да завиждат на мъртвите"

...без значение, че "златния медал" е изцяло за сметка на БГ народа, който вече 30 години тъне в мизерия, стриган като овца и краден нагло и безогледно от абсолютно всичките си управници, така ли бе, Василев?!

луд!

Много добра оценка и професионален анализ на заслугите и експертизата на министър-председателя д-р Бойко Борисов и ГЕРБ от международно признатия авторитет Ники Василев! Гордеем се с ГЕРБ!

Това интервю, как да го разбирам?! Като заявка за премиерски или министерски пост ли?!

Пореден човечец защитаващ баце, чак става смешно, как се изреждат да Го хвалят, но и обидно. Всички получават пари, не само България, но тук няма контрол, нали видяхме, как се дават пари на свои хора или не се взима дължимото. Но - не е рискова страна, дали? За Полша и Унгария е ясно, те са трън в очите на някои, които искат да контролират всяка стъпка на избраните правителства, които пък имат свои виждания по ред въпроси. василев получава от мен златен медал за раболепие и мазнене.

Льольо! Златният спестовен медал си го заври нейде си! Защото, юпинце, един се пъчи и се хвали на "лидерските" сгляди, а милионите зад него са с етикет "най-бедни в ЕС"!

Българското правителство не даде безвъзмездна помощ на нито един свой гражданин. Дори по новините не споменават какво получиха други европейски граждани като помощи. Дори в щатите имаше помощи за ковид кризата. Сега разбирам, чи сме имали излишък. Това е икономически геноцит в БГ-то.

А какво ни даде на нас,а да не говоря за работещите бедни.ИМАЛИ ИЗЛИШЪК ИЗРОДИТЕ ,НО НА НИКОЙ НИЩО,ЕТО ЗАТОВА СА ПО ПЛОЩАДИТЕ НЕНАСИТНИ УРОДИ.ЗА ВАЗ ЕС Е ВАЖЕН САМО ТУРИЗМА НА НАШИТЕ МУТРИ,А НАРОДЪТ ,ЧЕ МИЗЕРСТВА И ЕДВАМ ОЦЕЛЯВА ,НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА.ОТЧАЯНИ И РАЗОЧАРОВАНИ ,ЧЕ ЕС НЕ МИСЛИ ЗА ХОРАТА.ДА ИМА ПРОГРАМИ ЗА БЕДНИТЕ ХОРА И МИЗЕРСТВАЩИ ПЕНСИОНЕРИ

Негоден Гном!!!

А, бе вие от царската партия отново ли изпълзяхте? Сърбахме и на юпитата попарата. Хайде стига толкова, набутаха ви все на разни сладки постове, какво повече искате - отново власт? Няма да стане!

Санирането ли не е безвъзмездно? Напомням, защото се задават... избори. Ясно!

Само да спомена, че по площадите са основно млади хора, които имат добра работа и не са пострадали от кризата. Нека не разводняваме протестите, които са най-вече за законност и справедливост. Ако имаме това, забогатяването няма да закъснее. Това с бедността са си опорни точки на комунистите

убихте бългапите и и скаге златен медал. става