НАП извади Списъка на длъжниците

В списъка не са включени фирми с прекратена регистрация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо разрешиха регистриране на фирма с 2 лв уставен капитал?

Заради задълженията на тези ли дебнете хората, които си продават по интернет разни неща, мръсни долни тъпаци!!!!

Това какво общо има? Тези дето продават по интернет не трябва ли да си плащат? Те с какво са различни? Защо смяташ, че те могат да не плащат данъци?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Фирми със задължения над 5000 лева...ами пълно е със закъсали малки и средни фирми, които едва свързват двата края. Особено последната година. В държава, която вече години наред няма читава промишленост и селско стопанство, сиреч няма работеща икономика. Не става само с европейски средства, разпределение между "ваши и наши". А големите шуробаджанашки фирми си имат цели счетоводни и адвокатски фирми, които се грижат да заобикалят закона и да не плащат данъци. И въобще няма да ги видите в този списък. Вместо да хвърлят кьорфишеци, да вземат да се съберат отбор икономисти и да вдигнат на крака бългорското производство. Само с данъци не става, това е мислене на средновековни бирници!

Ами то в този списък е и Кремиковци. Много ми е интересно как ще му съберат задълженията. Няма друг такъв дебилизъм под слънцето като това наше правителство.

Тези списъци винаги са били на сайта на НАП. Всеки маже да ги чете. Има и списък с фирмите дерегистрирани по закона за ДДС и т.н. Винаги е могло да се нададе вой, защо точно сега? Отговора е ясен!

е идиот, който си няма и най-малка представа от процеса по събиране на вземанията. Ха да видим тоя тъпак какво ще събере от кухите фирми със собственик бай мангал или други подобни на него! Надуто същество, което може да е завършило Харвард, но нищо не разбира от събиране на данъци. ТЪПАНАРРРРРРРРРРРРРРР

Най- големите мошеници са в Данъчното- НАП.. Тия са ОТКРАДНАЛИ данните на всички българи и са ги дали на някакви ЧАСТНИ фирми... Затуй, за НАКАЗАНИЕ, всички данъчни трябва да започнат да ходят с Табела на гърба си- Данъчен. И с описание, КОЛКО пъти са ги ХВАЩАЛИ с ПОДКУПИ и колко пъти са ги СЪДИЛИ за корупция.... Дори и да не са ги осъдили, НЕ означава че са невинни. Сигурно са давали ЧАСТ от взетите ПОДКУПИ на съдията , за да не ги осъдят... Всичко написано на табела на гърба на всеки данъчен !

А ДАНС какво работи?

Другари, извадете имената на хората, които стоят зад фирмите. И като сте толкова добри защо не ги съберете........

Собственуците ги има във фирмения регистър. Повечето собственици на подобни фирми са бедни хора. Изкарват електронен подпис и го дават на един адвокат срещу смешна сума. Адвоката после регистрира фирма с електронния подпис и подписва каквото трябва. Дори да го арестуват собственика....

Ама ние знаем, че има длъжници. Ама какво да направим... Защо ни обявявате списъка? Аз ли да ги събирам тия пари? Списъка касае вас... Айде като много знае Спецов да ги събере да го видя как ще стане. Бахти смешниците...

Ще прибере на Асан от махалата цървулите може би. Дето е собственик на тия фирми по документи.

Видях Мини Бобов дол да висят на държавата с 50 милиона и ако е така защо не се търси Ковачки?Значи Иванчева за едни 70 000 лева я осъдиха на 20 години,а този разбойник за 50 милиона,само защото е на Тиквата човек никой не го закача...

Висят на държавата? Аз лично такъв термин при данъчните както и юридически не съм чувал. Колкото до мините-те си имат схема за погасяване на задълженията. и тяхните задължения не са отписани по давност.

Асенчо,кажи какво правиш за решаване на реални злободневни проблеми - днес и утре.Не вади скелети от гардероба.

Кьорав ли си какво прави?! Или от централата на герб този тъп текст ти спуснаха? Нека пак ти кажа, прави публично достояние имената на крадците от всички нас. И после се почва процедура по събиране на задълженията. Ама ако не се знае кои са длъжниците, няма как да им събереш и задълженията. Само вие, герберските тролове, не сте разбрали още. Или ти статии не четеш, а само пльосваш една тъпотия без смисъл?!

Прави публични списъците дето ги има на сайта на НАП и всеки може да ги види.

Казваш квото било било, кой взел взел и от утре пак така.

Краварският възпитаник,претопли старата манджа...

Отдавна фалирали заличени фирми, прехвърлени фирми на Асен от махалата, обаче видите ли тия не си били свършили работата. За сведение в България няма механизъм, при който фалирала фирма да и отпишеш задълженията от НАП. Така че тия задължения си седят трупът си лихвите и сумата става все по-голяма и по-голяма на хартия. Сега-всичките тия задължения по начало са несъбираеми, откакто въобще са се появили. И господинчото го знае много добре. А ако не го знае значи не му е мястото там. И все пак-2019-а са описвани задължения от 2009-та. 2018-от 2008. И понеже са много нахъсани и много викат -защо не ми каза така по времето на Орешарски и по времето на първото служебно правителство на Радев?

Чети преди да пишеш...Пише че някои от фирмите са работещи..

Колко голям е тоя списък и колко от фирмите в него са работещи? 1 2 или 3? Работещите фирми не са в челните места на тоя списък-за които тоя тръби най-много. да не говорим че никъде не се казва работещите фирми изплащат ли си задълженията, разсрочили ли са си задълженията?

10 мрлд данъчни измами!!!! Тези от НАП явно основно работят за измамниците

Я прочети по внимателно и пак коментирай....

Ама ти си рядко тъп а? НАП си вършат работата перфектно (или поне вършеха сега с тия дето си ги избрахте крадци не знам)

Виждам виждам 10 милиярда несъбрани направо перфектно си вършат работата...

Нападжиите единствено перфектно си прибират тлъстите бонуси.

Изпълнява се нареждането да се прави скандал, това виждам аз. За всички непредубедени и нормално мислещи хора предполагам е ясно, че става дума за несъбираеми суми. Какво предлагат да се направи, НАП да ги даде на съд, който по закон ще отсъди,че не може да се събере нищо и накрая да плати още и съдебни такси а резултата да е никакъв. То те нищо не предлагат , поне аз не съм чул. Тя работата им не е да предлагат и управляват, а да правят черен пиар. Срамно е господа, нали разчитахме да дойде нещо друго, а то пак същото от 30 години насам. Жалко !

...сам го каза, малко разум е нужен. Ами, прояви го и не защитавай, ограбващите ни. Капиши!

10 млрд. несъбираеми задължения ? Мислиш ли, че се търси скандал ? Я ми кажи колко е БВП ?

Даваш за пример отдавна несъществуващи фирми означава че правиш пиар. На първо място е фирма Корина която отдавна е заличена от всякъде. Това какво е според тебе?

Някой знае ли какво се случва с бившето ръководство на НАП?! Къде са сега директорките?

Имам чувството, че този харвардски възпитаник накрая ще си хвърли дипломата в коша. България не е "дивия запад".

Аре, спеца - културист Спецов го "извади" списъка. Сега всички длъжници хълцат в захлас

Спецо Спецов - главен експерт на републиката по културизъм и финанси!Смях! Хубаво го вижте кво представлява ушатия никаквец Мунчо Шпаклата и какви карикатури е сложил за министри! Ама важното е Муньо да ближе гъза на Херото и така да си купува "такса спокойствие"!

Мунчо ли купи самолети от САЩ за 15 милиарда или Тиквата?

Искаше ама не му дадоха.

Всички са еднакви! Всеки път разследване и всеки път разкрити схеми. Няма какво да плюете. И следващи да дойдат ще е същата, защото манталитета на масата е такъв. Как да се преборят единица читави с маса хора дето искат основно власт и пари.

Като отгледат читави деца. Не сме вечни.

Спецов ПО костюм! Виж ти!!!

Вадете кирливите ризи на мафиотите дето управляваха. Яко разследване за всички.

Иначе ще гризнат дръвцето ахъм ДАНС НАП и службите :))

На тия фирми още при появяването на задълженията дето ги показват Сега вече нямаше какво да им вземеш. Нито кого да осъдиш. Ама такива без мозък като тебе не мислят не знаят и се впечатляват. Отивай при Асан от махалата дето притежава 300 фирми да прибереш задълженията.

Абе Цветан Василев плащал ли си е данъците ?

Абсолютно същите циркове разиграваха герб, когато взеха властта 2009. Само дето тия нещастници никой не ги е избирал. Даже тоя е същият клоун като борисовия министър Нанков.

След среща с Херо Мустафа НАП извади Списъка на длъжниците ! Явно още 8 самолета ще плащаме !

Докато е възможно да се прехвърля фирма, която дължи данъци и осигуривки, особенно ДДС, корпоративен данък и прочие, измамите ще продължават, и ще е чудо неплатените данъци да се съберат от кухи фирми. Трябва да е както при недвижимите имоти. Прехвърляне само след като не се дължи нищо на хазната. Всичко друго по темата е небивалици.

Е нали новият шеф на НАП точно това е направил - прехвърлил е фирма със задължения, ама го измиха със хладка вода и стана чист и невинен, то цялото правителство на пРезидента е в бяло.

Никой не вярва на клеветите ви още откакто тиквеният ви вожд го осъдиха точно за това, герберасти! Хи-хи-хи!

Клевети били. Знаеш ли колко хубаво лъсват точно в сайта на НАП какви ги е вършил тоя същия? Как е прехвърлил фирмата , и на кого я е прехвърлил.

Глупостите на НАП. Какви длъжници, кой ги знае? Баламосват народа. Защо го публикувате, какво целите, да ги порицаете ли, кажете. Решавайте въпроса, нали за това ви се плаща, никакви оплаквания.

Мафията си има държава - България.

ПРОТЕСТЪРСКИЯ ШЕФ НА НАП - ДЕДЕСАР С КУХА ФУРМА ЗА ТОЧЕНЕ НА БЮДЖЕТА,КОМШИЯ НА ОБВИНЕН ХАЗАРТЕН БОС В УБИЙСТВА И НАЗНАЧЕН ОТ МАФИЯТА НА ФАТМАКА !

Ако размерът на отписаните данъци е такъв какъвто го споменават, то незабавно трябвада бъдат арестувани последните министри на финансите, ръководителите на данъчната администрация и съответните служители от прокуратурата, както и шефа на Сметната палата, който всяка година подписва изрядността на бюджетните приходи и разходи на държавата.

Това е много добре, но никога няма да стане.

Това е пълен булшит...първо не обявяват всички длъжници, а само част от тях ,защо? Второ, събрали са онези списъци от всяко поделение на НАП където са изброени всички кухи фирми длъжници собственост на разни цигани... Това последното трябва да се реши веднъж за винаги, ако фирмата има задължения към държавата да не може да се прехвърля...

Както и се очакваше - все фирми на ГЕРБ-ДПС.

17626 фирми, не ми се смята по колко са заделили за Борисов и Доган. По 100 лв прави 1,7 мил, малко са, но виж по 1000 или може би по 10000 лв е сериозна сума, ще има и за теб

Ха тия дето са с уговорена аудиенция при главния прокурор не са ли в тоя списък .. къде е националната лотария ... или вече я изтриха?

Според мен Черепа е платил всичко до стотинка вчера :)

То според вас щяхте и да си преизберете Тиквата, ама какво стана, хи хи хи?

Това което прави впечатление е че тука няма фирми на ГЕРБ. Не е и целта да борят корупцията. Целта е да ползват този списък по делото на Черепа като справка показваща че той че не е плащал данъци не е кой знае какво престъпление и е нагласен. Само по себе си това дали е нагласен е субективно, но това че може да пренареди държавата само да отърве кожата е 100% обективно. Това е истинското престъпление ... той дори не е престъпника - престъпниците са пРезидента и останалите марионетки които са се продали.

Само чрез общи приказки и лъжи по анонимните форуми ще си спастите Тиквата и калинките от чегъртане, хи хи хи! Давайте още, герберасти, няма начин да не успеете да върнете Тиквата си на власт, хи хи хи!

Това копираш ли го или си го научил на изуст и го пишеш всеки път?

Герберастите не можете да допуснете, че нещо написано във форума, не може да не е копирано или заучено наизуст, а? Ясно защо и как пишете герберастите, хи хи хи!

Колеги Галя Димитрова, не Тодорова. В НАП има дирекция, която отговаря за събиране на тези вземания. Защо директора на тази дирекция не е уволнен с Димитрова? Както и директори на други дирекции там!!!

Циркаджии, Фирма Корина не съществу от 2008 година , с решение на кърджалйския съд. От тогава до сега са начисляване лихви и дълга на тази вирма е нараснал до 160 М

Хвърлят не прах в очите на хората ,ами Дубайска пустинна буря. Много жалко,че министъра може да е Харвардски възпитаник,но явно само по диплома. Доста се излага с действията си.Явно е министър само проформа.

Хората си спомнят историята с Живко Суджука и падналата пак ограда по границата за стотици милиони (но крита досега). Колкото и да лъжете нагло за Дубай и за "прах в очите", хората добре ще запомнят, че герберастите сте лъжци и крадци.

Министърът и шефа на НАП ще събират вземания от времето на Станишев, с изтекла давност, които не могат да се съберат по закон и за които списъците с длъжниците висят от години по офисите на НАП. Страшни професионалисти. За културиста няма какво да се чудим, че не разбира, но Василев ... уж Харвард, но сигурно е бил някакъв разсилен там и са му подарили дипломата.

Ако герберастите ги бяха събирали тези данъци, давността е нямало да изтече, герберасти. Ама за "наши фирми" може!

Би направило смисъл ако до края на двата месеца съберат едни 100 милиона от несъбираемите задължения. Съгласен ли си? Ако не успеят ще докажат че ГЕРБ са си вършили добре работата. Гейм он!

Ако обществото е достатъчно интелигентно няма да се впечатлява от махането на кърпички, а от резултатите.

Обществото беше достатъчно интелигентно да бие шута на Тиквата. От тук нататък сте бележка под чертата на анонимните форуми, хи хи хи!

"Достатъчно интелигентно" ... никой не е достатъчно интелигентен освен глупаците.

Чао, тикви! Биха ви шута, сега почна и чегъртането! Вие изгубихте, герберасти, хи хи хи!

Ми Спецов е спец по тези схеми, то бах мама му Асан какво е направил с печелившата му фирма, откъде да знае човека!? Харвард, я ни обясни, моля!

Като цяло фирмите които имат лоби с управляващите партии нямат никакъв проблем да си плащат данъците.

Или поне тези които са обявени. Това културиста специалист по данъчни измами би трябвало да му е ясно.

Има голямо противоречие, но болшинството не съобразява. Ако фирмите на ГЕРБ са правили далавери, те не биха закъсали и да имат неплатени задължения. Аз също имам сериозен бизнес, но моите фирми не са тук, защото имат достатъчно средства да си платят задълженията. И подкрепям ГЕРБ.

Често виждам обяви от НАП за одитори. Заплатите са изключително смешни, а списъка с документи само за кандидатстване е огромен. Никой добър професионалист не бе си и помислил да кандидатства. А има толкова много опитни одитори в България в биг 4. НАП да си преразгледа условията на работа или ще ги търси тях някой по-голям бирник скоро.

вземат да спретнат и една проверка на тези фирми, какви обществени поръчки са печелили и на каква стойност са били те, по стария собственик на фирмата - т.е. преди да е била прехвърлена на несъстоятен човек, за да се открадне целият й капитал и да не дължи данъци предишния собственик! И по спечелените обществени поръчки съвсем ясно ще се види, че фирмите са били приближени на крадливата гербава власт, и отвсякъде ще цъфне насрания з@дник на Борисов!

Ама Харвард, дай да се разберем, моето образование е от БГ, но като изнасяш информация за милиарди, моля да бъде коректна! Половината от тези пари са начислени лихви- приблизително 1% от натрупаната дължима сума на месец, а сега ги сборувай по години!

Че всички крадат, е ясно! Само си помислете, от всичките тези милиарди, що нещо е отишло за подкупи! Бахти краденето е паднало...

не събира данъците.? Събирай бе !

Те това и казват, че ще събират. Не като Бочко да се прави на невидял за "наши фирми" и суджуци.

Ужас, тая шефка на НАП и министъра на финансите и оня стария Горанов направо да влизат в затвора. Егати престъпниците и безочливите нахалници. И Боко тиквата да не се крие!

Когато се вихреха схемите?

Десет години имахте да ги вкарате в затвора, герберастчета. Защо не се е случило?

Това да не е Северна Корея да вкарваш в затвора неосъдени хора! Има си закони, и когато бъдат осъдени - тогава ще лежат.