Коментари - Намери се купувач за депозитите и кредитите на фалиралата Silicon Valley Bank | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A руските глисти чакаха масови фалити на банки на Запад! ХИ ХИ ХИ

въпросът е, че къде 150ина банки са в същото положение. Големите банки ще прилапат малките.

Те руските глисти са в гъзъ ти и пак ще чакат...

Да не си му близал газа, че знаеш какво има вътре?

Добре, че са краварите за да има свободно банково дело по света. Аз като ви казвах, че тези стартъпи са въздух без налягане.

При толкова много стартиращи фирми естествено че има и такива които са въздух под налягане и не става нищо от тях , те затова и едни 80-90% изчезват до 3тата година ! Това нито е откритие, нито прозрение, това си е всеизвестна част от този бизнес модел и всички са приели риска като повече от приемлив ... И всъщност какво общо имат стартъпите в случая, освен че някои са клиенти на банката ... или си лаламе на общо основание за нещо дето грам нямаме представа от него ?!?!?

МАЙОРА, те западняци чакаха да фалират руските банки, но се оказа, че за миналата година са на печалба! така, че не плачете на чужд гро,б за да не паднете в него, като Креди сюез!

Умрял кон не рита.

Къде го учите този английски. Ситизънс, Вели?!

Сега ако бях вложител в "Фърст ситизънс банк", щях да си изтегля парите от там. Да прилапат така миларди чужди загуби, няма как да излязат на балансова печалба.

От негрите зад ъгъла, те така говорят. Какво не ти харесва "ситизънс", точно е. Ама да наречеш долината "вели", вместо валей, си е по негърски.

Следва рязко теглене на останалите депозити в размер на $90 милиарда и другата седмица ще чуем за фалита на Фърст Ситизенс Банк ... Ха-ха-ха!