МВФ предупреди, че икономическото бъдеще става все по-мрачно

Причините: затягането на паричната политика, слабият растеж в Китай и нарушените вериги за доставки, продоволствената криза

Обратно в новината

Коментари - МВФ предупреди, че икономическото бъдеще става все по-мрачно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След кризата от 2008-а Китай, основният доставчик на готова стока, заряза пазарите в Европа и Северна Америка... тръгна на юг, тоест към Южна Америка и Африка, а там никой не се оплаква от "проблеми във веригите на доставки". То и останалите оправдания описани в статията са си точно това -оправдания;)

И ФЕД ДА СПРАТ ДА ПЕЧАТАТ ФИАТНИ ПАРИ И ДА ПРАВЯТ С ТОМА ХИПЕР ИНФЛАЦИИ И КРИЗИ! ИНАЧЕ, ЛОШО ВИ СЕ ПИШЕ!

USA взриви газопроводите към Европа и разпали война силно засягаща Европа. Естествено че ще има криза и рецесия в ЕВРОПА, за сметка на това USA ще богатее. Откакто е Урсула, Европа стремглаво тръгна надолу, започна с вирусите и ще свърши с война.

Сега си плащаме за ковид дебилизма. Колкото и да църкате че Русия е виновна. Руската икономика е едно не е кой знае какъв фактор.

Кристъл уер из май мъни бек йу олд бич

Причината за инфлацията е само една. Огромната задлъжнялост на държавите и невъзможността да се спре с печатането на пари, защото ако не им се купуват ДЦК-тата, ще има фалити на големи държави. Вдигането на лигхвените проценти няма да овладее инфалцията. Да ще я забави, но докато печатането на пари не спре, ще има инфлация поне по 10 % на година. А печатането няма как да спре.

"продължаващите проблеми във веригите на доставки, както и продоволствената несигурност, причинени от руската инвазия в Украйна". Само където проблемите не са причинени от руската инвазия, а от измислените санкции, заложени от САЩ и наложени от ЕС!

Какво ли ще стане, ако руснаците започнат истинска война?

свърши по-бързо с Нацистка Украйна и тогава ще се чудят какво или кой друг да обвинят за смахнатите глупости , които сами правят със санкции и печатане на прекалено много пари...

Целият свят знае ,че чиутите управляват тъпите сащ,че се месят във всяка страна/не могат да се месят само на РРУСИЯ,на КИТАЙ, на малките тигърчета, на нашия враг Турция.Това недоностче МВФ с комунистката СТАЛИНКА,лази пред основателя и владетеля на МВФ-РОКФЕЛЕР,впрочем той владее и Федералния Резерв на сащ.Единствето евреите не могат да пеят в България,в Русия, Сърбия/за Гърция се двоумя/подлоги са им РСМ/откакто се писаха македонци и сега ядат дръвцето от сащ, от чифутите-хак им е/

Благодарение на МВФ и СБ, както и техните собственици, световните финансии са пред колапс. Неограничено отпускане на заеми, както и безконтролното харчене и кражби от марионетни правителства, контролирани от същите структури, стоящи зад МВФ и СБ, с цел финансово робство на тези държави към МВФ и СБ, доведоха до сегашната финансова криза!

нали тва беше целта на бароните ротшилд чиито подчинени сте и вие мвф,айде сега пак да целувате мръсните им игрички да плащате лихвите