МВФ потвърди за подкрепа с 650 млрд. долара за държавите от региона на "Три морета"

Кристалина Георгиева заяви, че инфраструктурата в дългосрочен план ще стимулира растежа на всички страни от „Три морета“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това да не му го превеждат на български, че тикваря вече е с 200 кръвно.

30-40% лихва .... овце тъпоумни

Кредити ...ли ...Безвъзмездни ...ли ??? Щото ако са Кредити ...за какво бяха всички големи успиващи приказки ?? Ей ги банките!! В Африка англичаните са давали на туземците стъкълца , срещу които са пълнели корабите си с Роби за САЩ ! Знаем ви номерата вече! Излизане от ЕС и НАТО е правилният път! ИТН и Трифоноидите са новите ГЕРБ ... ...слуги на Запада ,гарантиращи успешното Експлоатиране на Колониите!

"Подкрепа" - кредити, нъл тъй! Да ги плащат внуците ни правнуците ни. Пък "евросредстстава" да се "усвоят" от "наши" хора, пак.

В превод-ограбихме ви с клечки за уши и “ваксини”,сега ще ви загробим с кредити и лихви,после ще-ПРИДОБИВАМЕ!!!

"Винаги е добре човек да си е вкъщи, но още по-добре е да си вкъщи заради една по-висока цел, а целта е тази, която ви представихме днес. Може би трябва да започна с нещо лично, защото ме представихте като колега икономист. Аз завърших тук в Икономическия институт "Карл Маркс" по онова време. Не ми е хрумвало, че един ден ще стана управляващ директор на МВФ. Какво ми каза тази история? Както всички наши държави, това, което аз направих, беше да се боря, да преодолея наследството от миналото (като първо си смених името - Сталинка някак не звучеше достатъчно демократично и свободно)", заяви в словото си Георгиева.