Мрачна германска прогноза за България

Несигурността и рисковете за икономиката се увеличават, предупреждава Агенцията за икономическо развитие на Германия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мрачна германска прогноза, писана примерно от руснаци в Москва. Фалшиви новини без край.

А. Василев чете ли ги тия работи и ако ги чете разбира ли ги?

2022-06-29 21:21:46 Е (нерегистриран) Ама, тая статистика, показва, откъде най-много сте крали, дами и господа европейци, с евроатлантически ценности. Пикая ви на ценностите, защото от една средо-развита европейска държава, я превърнахте България в кккочина, управлявана от служено назначени слуги на САЩ и САТАНАТО, да за Кирчо-Тъпирчев, пиша той и свитата му, ... Минали през курсове за ''промиване на мозъцъ'' Колко трябва да си тъп, за да спреш един доставчик на газ, за да се ориентираш към друг с 30% по-скъп, за да се харесаш на ''господарите'' зад локвата и евродебилите?! Кретени ни управляват! Когато убийците на Българфия, викат ''дръжте убиеца'' ... Зор видяха докато ни унищожат икономиката, културата, образованието, науката, ... Целта беше, всички бивши сателити на СССР да бъдат превърнати във васални кочини. След което, да ни ограбят, да ни се подиграват и да ни сочат с пръст. Що не изнесохте и данните, колко милиарда изнесохте от България, през 90-те?! Как прелитаха разни администратори на ЕС и САЩ, да се хранят, от комисиони.... Крепостта, обаче беше превзета отвътре, защото 300 продажници, с техните роднини, ни докараха до тук, ... Национализация му е майката! Що я няма тази статистика?! Хартиени самолети, харварТовци, сатанатовци, америка за унищожението на България, .... Който не е минал, той не е крал.... Точно така. Национализация и аграрна реформа. Има хора с по над 100 000 декара земя като онзи селянин Илчовски с един техникум завършен.

Манго, посмали малко. Не е толкова зле.

В частта за България са въздух под налягане, като се има предвид даденостите на държавата, нейните възможности като природни и климатични особености! Т.е. нещата зависят от това да е добре държавата и народа й, начинът по който "отговорните лица" и способни люде на народа да се възползват от даденостите. Въпрос към тях: Как една България през 1930-39 г, има третата по сила валута в Европа, успява да храни... и да остава за народа й?! Да идват от З. Европа на обмяна на опит, т.е. да се запознаят с успехите на бълг. образователна с/ма и т.н.?! Ами простичкият отговор е, че сме разчитали на себе си, а не на наложени ни схеми!

Каква средно развита държава е била БГ бе ашлак? Това винаги е било едно недомислие на народ крадлив еблив който не разбра че за да има просперитет трябва да има дисциплина нещо което социализма дълбоко ни наби в главите че не може стане. Затуй всяка година от мизерният ти животец минаване в оплакване по телевизията че парите ти не стигат за отопление лекарства и т.н. плачи продулжавайте

Къде са тези, на които парите им стигат? В Германия ли им стигат парите? Или във Великобритания? В Германия едно апартаментче двустайно в хубав район е 300-400 хиляди евро, хубава къща е над милион евра. Ако живееш по квартири и даваш всичко за храна и битови разходи ще ти стигнат, да, но дотук.

Че си тъп ,тъп ,но защо се излагаш открито.Или вие червените хемороиди ,толкова си можете

Къде да ги държат в БГ и да газят калта и мизерията както техните родители.Истината и развитието са далеч от София. Тук са само тапирите русофили

Ти къде си бе, трольо? Къде дават пари за тролене? Нещастник.

На майка ти отзад съм А ти къде си бе мършо?

-комунита, айде всички в Сибир като не ви харесва. Путин ви чака !

Че те ни докараха до тук с тяхните джендъри и нашите гъзелизци,кво по добро да се очква освен закриване и затриване на държавата

Това е най-слънчевата прогноза давана някога за България. Действителността днес и в близко бъдеще е повече от ужасяваща, но гермамците в техните анализи както винаги не са в час.

Българи не пращайте децата си да учат в Харвард ще станат идиоти

Както е тръгнало положението ще става още по-зле, такова лизане на американо-европейски задници от страна на "наши" политици не е имало или поне не толкова очевадно... Обаче България и българите сме оцеляли след какво ли не, така че пак ще пребъдем!

Прогнозата за ниско потребление в Бълария не е мрачна за България, а е мрачна за Германия.. и по-точно за немските вносители в България.

Затова не правим прогнози за вас, защото сме по възпитани пък и ако я чуете няма нищо по лошо от това да си видиш бъдещето...

Ама, тая статистика, показва, откъде най-много сте крали, дами и господа европейци, с евроатлантически ценности. Пикая ви на ценностите, защото от една средо-развита европейска държава, я превърнахте България в кккочина, управлявана от служено назначени слуги на САЩ и САТАНАТО, да за Кирчо-Тъпирчев, пиша той и свитата му, ... Минали през курсове за ''промиване на мозъцъ'' Колко трябва да си тъп, за да спреш един доставчик на газ, за да се ориентираш към друг с 30% по-скъп, за да се харесаш на ''господарите'' зад локвата и евродебилите?! Кретени ни управляват! Когато убийците на Българфия, викат ''дръжте убиеца'' ... Зор видяха докато ни унищожат икономиката, културата, образованието, науката, ... Целта беше, всички бивши сателити на СССР да бъдат превърнати във васални кочини. След което, да ни ограбят, да ни се подиграват и да ни сочат с пръст. Що не изнесохте и данните, колко милиарда изнесохте от България, през 90-те?! Как прелитаха разни администратори на ЕС и САЩ, да се хранят, от комисиони.... Крепостта, обаче беше превзета отвътре, защото 300 продажници, с техните роднини, ни докараха до тук, ... Национализация му е майката! Що я няма тази статистика?! Хартиени самолети, харварТовци, сатанатовци, америка за унищожението на България, .... Който не е минал, той не е крал....

2006 година 50 ТОНА БГ ЗЛАТО на стойност 2,5 МИЛИАРДА долара по тогавашния курс закотировка са ДАДЕНИ от БГвласти на ГЕРМАНИЯ за да стартира проекта ГЕРБ Посредници по сделката са 2 германски неолиберални фондаци Ханс Зайдел Стифтунг Конрад Аденауер Стифтунг Които прибират комисиона от 30,% или едни 800 МИЛИОНА евра зада ДАДАТ зелен светофар на Крадците Мафиотот ГЕРБ да крадат ЕС фондове и средства

Основният проблем е, че България в момента се управлява от идиоти. Ако бяхме на автопилот, щеше да е по-добре!

Нещо ни намекват....

Траорна музика, какво значи?

Те да се грижат за своята икономика, защото скакалците, които приеха като бежанци, не са свикнали много да работят, а са отишли за добри социални плащания, които все някой трябва да изработи.

след като ни съсипаха икономиката, селското стопаанство, армията и цялата държава, сега разделят народа. 20-30 процента са или много млади, за да знаят какво се произвеждаше, или не са могли да забогаятеят при социялизма. Сега най-голямото постижение за България е един завод за хладилници. Обаче там не дават на работниците да участват в профсъюз. Заплатата за обикновения работник е 700-800 лева. Същите 20-30 процента са се уредили с топли местенца и получават големи заплати на гърба наървим по работниците. Тези 20-30 процента ще организират "Майдан" и ще вземат властта. После който не е съгласен ще има репресии. Вървим по пътя на Украйна. Това е целта на САЩ. После ще въоръжат "послушната армия" и ще я накарат да воюва с когото те преценят. Така, че който може да се спасява от тая държава.

Няма да стане, руснаците ще спечелят войната в Украйна и тези мракобесници ще си седнат на дъто щото следващите са те да бягат като бити гъзове.

Какво стана с умните и красиви харвардци, нали всичко беше ок. икономически разтеж и просперитет. Вън некадърници неуки и неграмотни.

Харвардчета бяха инсталирани от САЩ и добре, даже отлично се справят с унищожаване на държавата без война.

Добре че сме в ЕС и затова просперираме! Много! Стабилно! Няма ли някой икономист да каже най-полсе очеизвадната истина: "Царят е гол!"?

Какво означава "Мрачна прогноза за България? Това означава: "Лошо, няма какво повече да откраднем от България, нищо не остана "

Как така мрачна, нали уж сме в ЕС ? Или не сме ?

И аз имам мрачна прогноза за германия , българска

Вече думи като немски, немско, германска нищо не означават. Особено след сътрудничеството с руснаците за Северен поток и свързаната с това унищожителна война в Украйна. Германия звучи мръсно, колкото Русия.

Ей тия са много нагли ве. Мама им швабска. Първо ни натириха да не строим южен поток през проксито на Меркел - Бойко Борисов, Попсле си платиха газа в рубли и копейки, дкато наш КИро се правише на мъж че няма да плаща Сега мрачни прогнози ни правят. А Киро пак се вживява като по-ястреб от ястребите

Киро беше до тук. Лошото е, че продължава да се вживява в ролята на МП и твори все повече простотии и вреди на държавата.

Тъпи и нагли мутри,не разбрахте ли,че вече ГЕРБ никога няма да се върне на власт,просто народа прозря истаната за тях.

Кво стана с похвалата на германските икономисти :)

като пуснахте гладните празноглави червени хиени във властта. Разбирам, ако поне веднъж резултатът е бил друг, да кажете - ще им дадем шанс. Ама сега си е просто мазохизъм.

Кви червени хиени те гонят в американската колония България? При това 33 години след "избухването на демокрацията"? ПП, скоро май ще има 35 години стигат :)

Май само вреди си натресохме

иди в Евразийския съюз, че да видиш.

ЕС = корупция, разграбване на страната, беззаконие, липса на образование Добре че няма да го има след няколко години. Лошото е, че пак ще започнем от нулата

С Кирчо ученото толкова. И тези искат да управляват още. Явно, докато не остане нищо за управление.

По харвардските изчисления е друго - мед и масло...

Taзи статия е написана явно от някой , който още е в детската градина.

kalinvt

Влязох в железарски магазин да си купя една халкичка за монтаж на абажур. Тъй като продавача беше зает с игра на карти сам потърсих това , което ми трябваше. Видях я на цена от 20 ст. но продавача ми каза, че това е цена от преди месец и сега струва 50 ст. Сами си правете изводите.

Чудо голямо... От 0.20 е станало на 0.50 лв. - взимаш и бягаш. Знаеш ли колко артикули просто ги няма на склад и не е ясно кога и дали изобщо ще ги заима. Онзи ден правих поръчка, изрично поисках да ми потвърдят наличностите за всяка позиция преди да платя авансово по банков път, потвърдиха ми я, платих и после ми се обадиха да ми кажат, че някои артикули вече ги няма и айде кредитно известие и прочее простотии...

Каква мрачна прогноза от Германия?!?! Ние нямаме икономика, те седнали прогнози да правят.

Е, как да имаме икономика, като швабите създадоха ГЕРБ, чрез двете си фондации "Конрад-Аденауер" и "Ханс Зайдел", след което Боко беше пудел на Ангела над десетилетие? За тях ние сме просто мижав пазар от послушковци.

Аз пък съм с мрачна прогноза за Германия. А също и за ЕС, както и за САЩ. Тия, които докараха кризата и напечатаха трилиони без обезпечение, сега правят "прогнози". И аз мога да направя прогноза, че ще ти посинее окото, след като съм ти треснал един юмрук в него...

Освен мрачна, прогнозата за Германия е и с кафяво-черен отенък, не, не фашизъм, ами скакалци, които прииждат по покана на германските предатели, които нищо чудно да родят поредният мустакат чичко.

Немедленно да бъдат изгонени немските дипломати, посланници, културни аташета, икономически аналлизатори и пр.

Тези от Германия не са в час. Как могат да пишат такива неща за вещото оправяне на българите от страна на Киро Спецов Канадски и Асен Далаверков Харвардски. От заем на заем, днес 10 милиарда, утре 20 милиарда, после 30 милиарда - трябва дълга да е поне 100% от БВП-то, че и повече за да гоним най-яките Демокрации, като САЩ например. Хардвардската Схема винаги е носила благополучие за … избраните

Добро утро, спахте ли добре? Защо Германия трябва да ни обяснява как стоят нещата, при положение, че това отдавна се знае...

Нещо в мен се обръща когато чета толкова нескопосано написани статии. Някои от изреченията просто нямат смисъл. И редакторите още спят или пък руския им е по-силен.

Нинова и Рашков са къде къде по-европейци от комуниста от Банкя.

когато ни управлява бсп и деца на ДС инфласията е винаги голяма ще стане 100% Питайте Жан Виденов

За Виденов го знаем. Ама ти си бил малък, че да разбереш какво е станало.

Малък съм бил и не помня кога станахме милионери? Малък съм бил и не помня когато банките фалираха една след друга? Малък ли съм бил хлапенце от младежкото БСП?

Тогава ни направиха постановка от мвф и световната банка. Виденов предпочете да плати вноските, отколкото да ни обявът в несъстоятелност. След това постановката се разигра много добре. А сега познай кой стои зад тези институции. Знаеш само това което ти е удобно или което ти е казано да знаеш. И не не съм стигал по нагоре от пионерче.

Инфлацията в момента е 40%. Какво смятате просто не е истина. Да не съм сляпа в магазина?

+++++++++++++

Те ни е....ха мамата , пък сега ни анализират! Да му и лицемерния свят!

Schilo

Ай, чИститУ "успешно" "проевропейско и пронатовско" управление!

Да заминеш за прекрасна Русия?

Да те изтрескс

отново продадоха България

Е, как, бе!? Нали край Пловдив откриха нов завод?!

Трябва да си ненормален, за да си чужд инвеститор с чисти пари и да дойдеш да инвестираш в тая клоака за бизнес. Кражби, рекети, мургави работници и проценти от печалбата дан - това ще получиш.

Инвеститор няма. Навсякъде по света има корупция. Само че там са го кръстили лобиране. Мургавите не може никой да ги накара да работят. Не се напъвай, да не ти избие някоя вена.

Силните държави мислят за алтернативни доставки и ако се наложи тогава прекъсват с Русия. А нашите политици,каквото им наредят.

На швабите всичко им е черно. До сега им беше разрешено да имат автомобилна, химическа, машиностроителна и металургична промишлености и по малко фарма разбойничество. Сега им забраняват всичкото това - BASF е пред грозен, огромен, миризлив фалит с огромен ефект в швабия и ЕС. На швабия вече е разрешено само изграждането на четвърти райх и тръгването на нови пълчища към Русия. Докато руснаците не влезнат в Лондон и Вашингтон нещата ще се повтарят...

Не си гледат работата тия шваби? Нали те поддържат войната ,не щат руските газ и нефт в резултат настъпва икономически спад е Европа.

Германците искат. И за това плащат в рубли. Американците не искат