След оферта от САЩ светът върви към минимална корпоративна данъчна ставка

Президентът на САЩ Джо Байдън и финансовият министър Джанет Йелън направиха смело предложение, което може да отпуши тътрещите се от години преговори за глобална данъчна реформа

Обратно в новината

Коментари - След оферта от САЩ светът върви към минимална корпоративна данъчна ставка | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези либерални кретени не могат да измислят нищо друго, освен как да ограбват хората, за да прокарват с безумно харчене на пари либерастките си цености! Повишаването на корпоративния данък винаги води до вдигане на крайните цени, което удря само по джоба на най-бедните. Толкова са алчни, нахални и безрасъдни демократите, че сега искат да крадат от целия свят! А така наречената "амбициозна инфраструктурна програма за 2,3 трилиона долара" не представлява нищо друго, освен прикрито финансиране на неконкурентноспособни и ненадежни "зелени" енергийни проекти, както и на LGBT и малцинствени общества.

ХАХ ! Честито хамериканци! Ето ви резултата на либерастките ценности! От 20 на 30 % съвсем не е малко, това е 30% увеличение ! Айде пак не гласувайте за Тръмп, който го намали и икономиката живна, сега ви чака още по-голяма криза. Стареца затова го избраха, да прокара закона и след това ще му бият дуспата с 25-тата поправка.

намаление на данъчната тежест - от 21 на 28%!!!!!! В очите те гледат и те лъжат подлогите на биг Брадър.