Мародерствата съсипват пострадалия от коронавируса малък бизнес

Въпреки че събират парчетата от счупените стъкла и се опитват да изчислят загубите, много собственици казват, че разбират гнева заради убийството на Флойд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наберете в ютуб ARMED RESIDENTS PROTECTING CITY & BUSINESSES - USA , и ще видите как в Айдахо бели мъже , жени , чернокожи - и млади , и пенсионери - с дългоцевно автоматично оръжие вардят града си ! Не видях ни един "съпричастен с гнева" нa black lives matter .

Оптиката на Ахмед разграбена от негъра Джамал в Минеаполис. Америслямска държава в пълния ѝ блясък.

Те го разграбили но той проявява симпатия към тях.... Мхм, повярвах. Колко ли е псувал и е искал да размаже мицуната на някого, ама пуста политкоректност. Тези които грабят са престъпни групи. Някои от тях дори наверно им се плаща да го правят, защото стадото се контролира лесно, ако е наплашено. Така че за каква симпатия става дума? Но си мисля, че америка си го заслужава това което се случва. Така може би ще разберат как се чувстват хората без домове в Ирак, Сирия, Афганистан и къде ли още не, където дойде военната машина на сащ и заради икономически интереси, петрол и продажба на оръжие, подпали чергата на тези хора. Както неотдавна се разбра, Украйна също.

ВАЖНОТО е в България, да бягат надалече към Турция, всякакви араби, сирийци и китайци... Да НЕ ни ОТКРАДНАТ Бизнеса, Парите и Работата.

Колкото по-бързо се приключи с тумора ФАЩ, толкова по-добре за останалия свят. Рушете, крадете и се съсипвайте, братя либерасти, пуканки имаме много.

РАТШИЙЛДОВ КРЕМЪЛСКИ ОЛИГАРХ И ФАШИСТ

Кой си ти бе цървул?

Нали краят на САЩ ще означава краят на руското и ситайско государства на първо място.Тотално зависими от долара и американския пазар за суровини(Русия) и потребителски стоки (Китай)

Ако се заинтересуваш ще разбереш, че тотално зависими са американците, защото Китай са събрали такова количество долари, че ако ги пуснат в обръщение, доларът ще се срине и ще се спука балонът на най великата държава и икономика в света. Защо мислиш Сащ не изнася демокрация към китай. Нали мразят комунистите. Нали по тази причина някога заливаха виетнам с напалм. Ама Китай не е виетнам и годината е 2020

Страно защо ВСИЧКИ наричате търговииката бизнес и икономика. Тиквата е прост и нарича строежа на некачествени пътища ИКОНОМИКА. Това понятие е същото както и за открадените от народа пари и построените хотели от мутрите. Виж Чехите имат Икономика... Изнасят Барум, Бата, Шкода, Кристал... И получават ПАРИ. Ние изнасяме на измекярите в чужбина... Лютеница. Дори сиренето там е Гръцко. Сърбите РЕГИСТРИРАХА думата Ракия и ние не можем да продаваме под това име нашата ракия, която и без това е СПИРТ с ароматизатори. Успешен бизнесмен е и манго който продава семки нали?

Не е само търговииката, а и тези хора също гледат семейства плащат заплати и данъци. Особенно малките квартални търговци, заведения, хлебарници и т.н. Хубаво е да се мисли преди да се говори ...

Не сърбите а словенците регистрираха в Европейския съюз ракията. Мисля, че едва ли ще има проблем и ние да регистрираме ракията. Проблема е в това, че стойността на акциза, който влиза в цената ще намалее. По малко данъци. Ето затова не регистрират ракията като местен традиционен продукт.

Сигурно има и негри с разбити и ограбени магазини от протестиращите срещу расизма. Това явно значело да си "против расизма и негрите", шеговита народна мисъл от времето на соца с много значения. Един от смисълите и е " на кой му пука за вас".

Имаше въоръжени хора, които пазиха магазините си с пушки. От тях имаше, както бели, така и черни собственици на магазини. Те бяха излезли пред магазина си, тежко въоръжени. В единият ом американските градове хората излязоха по покривите на къщите и магазините си с пушки и стояха там. И мародерства нямаше. Стигна се дори до там, че шефът на полицията на единият от окръзите заплаши мародерите не с полицията... а с това, че хората там обичат да се въоръжават и са готови да защитят собствеността си.

Би било интересна ситуация: ограбен негър с разбит магазин и бизнес от протестиращи срещу расизма...

Демокрацията приключи, да се готвят за строй като в Китай. Яко фалити и изтичане на капитал ще има от САЩ след тези простотии, а господата крадци ще седят пак без работа

Малкият бизнес дава работа на близо 60 милиона души в САЩ ------ ДА СЕ ЧЕТЕ ОБРАТНО: 60 МЛН. ДУШИ В САЩ, ДАВАТ ХЛЯБ НА МАЛКИЯТ БИЗНЕС .... ПРОСТО БЕЗ ТЕЗИ 60 МЛН. - НЯМАШЕ ДА ИМА НИКАКЪВ "МАЛЪК БИЗНЕС", НАЛИ ... ИЛИ БЪРКАМ? М? ДА ГИ МАХНЕМ ТИЯ 60 МЛН. ДА ВИДИМ КЪВ "БЕЗНЕС" ШЕ ИМА... ИЛИ ТОЙ "БИЗНЕСА" СИ ВИСИ ЕЙ ТАКА ВЪВ ВЪЗДУХА И СЪЩУСТВУВА ОТ САМОСЕБЕ СИ!

БИЗНЕСА НЕ Е ВАЖЕН , ВАЖНИ СА ХОРАТА !

Да хората са важни, точно за това трябва да има работа и бизнес за да получаваш заплатка. Иначе мястото на хора без никакви знания и умения е на село да копат и произвеждат

Путин пак се е развихрил.

освен това и големите магазини - доста от тях - са разбити и чак след това са обезопасени и охранявани от яки момци с бойни кучета. например магазините с елитни коли след разбиването на витрините и нахлуването са с унищожена стока, защото колите са изрисувани със спрей, с разбити стъкла и изкривени ламарини, поради невъзможност да бъдат откраднати.

явно не гледаш новини или гледаш само новини, които ти изнасят.

освен това, а са казали, че не разбират - тотален фалит или опасност за семейството.

Абсолютно платени, пропагандни статии! Никой не може да ме убеди, че като ти съсипят магазина и разграбят стоката, ще си съпричастен към повода за този вандализъм! А между другото, въпросният "герой" какво вземане- даване е имал с полицията и то надрусан?

Никой не може да ме убеди, че като ти съсипят магазина и разграбят стоката, ще си съпричастен към повода за този вандализъм! ---- ТИ Е НА МНОГО НИСКО НИВО ... И ТЕПЪРВА ЩЕ СИ ПАТИШ ОТ ТОВА !

А твоят мироглед какъв е, след като вместо аргумент кълнеш? Но, клетвите се връщат!

За САЩ пишете , а за Божков не !!! Защо ?!?

Защото има вероятност да свали мутрата от власт.

Бизнесът в САЩ се съвзема: заетостта расте, еуфория в Белият дом 19:49 | 05.06.20 5201 вчера у янките бизнеса се съвземал, па днеска бизнеса им пак катаоясал . ха-ха-ха янките са в аут, тъпата сган ще ни затрие и никакъв пентагон нема им помогне

Чудя се!Коронавируса умря ли в Америка?Или се уплаши от протестите и се изпокри.Нещо логиката ми се губи.Масови протести из цяла Америка,струпване на огромен брой хора,а короната се скри някак си!!!!!

Голяма част от тези малки бизнеси са на емигранти - араби , латино азиатци има и цветнокожи, та това си чист вандализъм и анархизъм. Прав бе Тръмп да извика армията.

Мръсни получовеци

Как може от 10 статии 7 да са за САЩ? Какво ме интересуват магазинерите в САЩ и дали задушаващата хватка я отменят или не? Това какво касае България?

това са платени статии, неслучйано всички защитават протестите, хвалят пишмандемократите и хулят Тръмп. :-) Всички новини, коитополучаваме са внимателно подбрани и така написани, че дори да не са тяхна полза, пак се мъчат да ги омаловажат.

Естествения хабитат на черните