Коментари - Кристалина Георгиева очаква спад на лихвите и отпор срещу интегрираната глобална икономика | Бизнес.dir.bg
назад

Кристалина Георгиева очаква спад на лихвите и отпор срещу интегрираната глобална икономика

Директорът на МВФ похвали икономиката на Украйна, а на Русия я определи като от времето на Съветския съюз

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Кристалина Георгиева очаква спад на лихвите и отпор срещу интегрираната глобална икономика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шапка свалям на този анализ на световната икономика! Отивам да продам дървата.....

"доведоха до желаното въздействие, без да тласка икономиката към рецесия" Алоооу, Кристалино! Само тъпоти ръсиш! Лъжеш от сутрин до вечер! Нито една умна мисъл няма в кухата ти глава. Нищо оригинално не казваш, само празни клишета. По добре се крий в офиса, чакай си заплатата и си трай. Не стига че си вредна, но си и досадна. САЩ са фалирала държва заради паразити като тебе.

Спомнете си когато Бокова бе предложена за председател на ООН а Бойко Борисов напук предложи Сталинка и тази политически нехигиенична жена се съгласи. Специалистите казаха на авторитарния властелин в България Борисов, че не е редно от една държава да има двама кандидати,а те със Сталика не та не .Така при гласуването в ООН отпадна Сталинка а на Бокова не и достигнаха гласове заради тези лузери Бойко и Сталинка,защото подкрепящите България в ООН си разпръснаха гласовете .

Кристалинке-Сталинке, кой те инсталира на такъв сладък пост за вечни времена? Не ставаш и за съседката Бончето, която беше съдия цял живот. Като се пенсионира реши да бачка на частно. Сложи си една златна табела на вратата, но никой не и пожела услугите и се наложи да я махне. Като излезеш на свободния пазар и се вижда колко струваш.

Сталинка не отчита, че политиката на ЕС тласка континента към рецесия. Защо наоколо виждам само рецесия, а банките намаляват лихвите?

Сталинка ,като бивш член н БКП и БСП все още и се привижда СССР .Обърна палачинката ,смени боята и живее вече при комунизм в МФФ. Тези от породата на хамелеоните днес ни дават акъл.

"похвали икономиката на Украйна, а на Русия я определи като от времето на Съветския съюз" Смях се от сърце! . Разбирам че глобалистите са си назначили послушна българка, знае кого да похвали и кого да "определи"

Очевидно е - истината не се харесва на нашите "източни партньори". Да не би те да са в реалността на своя фюрер?! Всъщност, с военните поръчки и Хитлерова Германия е имал ръст в БВП. Открийте 10-те прилики между вождовете!

Като се събереш с демони, сам заприличваш на демон.

Много е куха горката ...

глупачка, ако извадим помощите в парини безмитен износ за сметка на нас, какъв ръст ще има украйна? Русия била ссср щото много оръжие произвеждала.... я да видим сащ освен храни оръжие и коли с китайски части какво произвеждат? май е същото...

Тази е станала голЕма вещица.

Бабата изплиска легена.

Спад на лихвите в настоящия момент значи само едно - вдигане на ръцете пред инфлацията. Очаквайте двуцифрена инфлация.

Как иначе да изчистят дълговете без инфлация. Ето 43 трилиона или 43 хиляди милиарда, като им махнеш 3 нули стават 43 милиарда. Лесна работа. Е хората ще обеднеят, ама то това е играно вече стотици пъти. :-)

къф спад на лихвите като сега е 0,01% или пак ще ги връщате отрицателни?!?

В САЩ е 7-8 % по ипотечни те заеми. В България всичко идва със закъснение.

Къде видя 7-8% ипотечни? Къде на запад, не само САЩ?

В България има много свободни пари в банките. Лихвите няма да се повишат значително. Даже БНБ намали основната лихва в началото на тази година.

Вечната амбър Сталинка продължава да пълни гушата и да ръси "мъдрости".