Коментари - Кристалина Георгиева очаква спад на лихвите и отпор срещу интегрираната глобална икономика | Бизнес.dir.bg
назад

Кристалина Георгиева очаква спад на лихвите и отпор срещу интегрираната глобална икономика

Директорът на МВФ похвали икономиката на Украйна, а на Русия я определи като от времето на Съветския съюз

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Кристалина Георгиева очаква спад на лихвите и отпор срещу интегрираната глобална икономика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вечната амбър Сталинка продължава да пълни гушата и да ръси "мъдрости".

къф спад на лихвите като сега е 0,01% или пак ще ги връщате отрицателни?!?

Спад на лихвите в настоящия момент значи само едно - вдигане на ръцете пред инфлацията. Очаквайте двуцифрена инфлация.

Бабата изплиска легена.

В САЩ е 7-8 % по ипотечни те заеми. В България всичко идва със закъснение.

Тази е станала голЕма вещица.

глупачка, ако извадим помощите в парини безмитен износ за сметка на нас, какъв ръст ще има украйна? Русия била ссср щото много оръжие произвеждала.... я да видим сащ освен храни оръжие и коли с китайски части какво произвеждат? май е същото...

Много е куха горката ...

Като се събереш с демони, сам заприличваш на демон.

Очевидно е - истината не се харесва на нашите "източни партньори". Да не би те да са в реалността на своя фюрер?! Всъщност, с военните поръчки и Хитлерова Германия е имал ръст в БВП. Открийте 10-те прилики между вождовете!

"похвали икономиката на Украйна, а на Русия я определи като от времето на Съветския съюз" Смях се от сърце! . Разбирам че глобалистите са си назначили послушна българка, знае кого да похвали и кого да "определи"

Сталинка ,като бивш член н БКП и БСП все още и се привижда СССР .Обърна палачинката ,смени боята и живее вече при комунизм в МФФ. Тези от породата на хамелеоните днес ни дават акъл.

Къде видя 7-8% ипотечни? Къде на запад, не само САЩ?

Сталинка не отчита, че политиката на ЕС тласка континента към рецесия. Защо наоколо виждам само рецесия, а банките намаляват лихвите?

Как иначе да изчистят дълговете без инфлация. Ето 43 трилиона или 43 хиляди милиарда, като им махнеш 3 нули стават 43 милиарда. Лесна работа. Е хората ще обеднеят, ама то това е играно вече стотици пъти. :-)

Кристалинке-Сталинке, кой те инсталира на такъв сладък пост за вечни времена? Не ставаш и за съседката Бончето, която беше съдия цял живот. Като се пенсионира реши да бачка на частно. Сложи си една златна табела на вратата, но никой не и пожела услугите и се наложи да я махне. Като излезеш на свободния пазар и се вижда колко струваш.

В България има много свободни пари в банките. Лихвите няма да се повишат значително. Даже БНБ намали основната лихва в началото на тази година.

Спомнете си когато Бокова бе предложена за председател на ООН а Бойко Борисов напук предложи Сталинка и тази политически нехигиенична жена се съгласи. Специалистите казаха на авторитарния властелин в България Борисов, че не е редно от една държава да има двама кандидати,а те със Сталика не та не .Така при гласуването в ООН отпадна Сталинка а на Бокова не и достигнаха гласове заради тези лузери Бойко и Сталинка,защото подкрепящите България в ООН си разпръснаха гласовете .

"доведоха до желаното въздействие, без да тласка икономиката към рецесия" Алоооу, Кристалино! Само тъпоти ръсиш! Лъжеш от сутрин до вечер! Нито една умна мисъл няма в кухата ти глава. Нищо оригинално не казваш, само празни клишета. По добре се крий в офиса, чакай си заплатата и си трай. Не стига че си вредна, но си и досадна. САЩ са фалирала държва заради паразити като тебе.

Шапка свалям на този анализ на световната икономика! Отивам да продам дървата.....