Кристалина Георгиева: Икономиката на България се възстанови въпреки пандемията

Виждаме обаче и опасност от забавяне и прогноза за ръст на брутния вътрешен продукт (БВП) до 3 процента за тази година, заяви директорът на МВФ

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: Икономиката на България се възстанови въпреки пандемията | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверете на кой служи и в коя компания е наместена дъщеря и, Може и да е права ... оръжейния бизнес у нас с износа е в разгара си.

Тъпа путка заспала! България има икономика?

Как може да се възстанови нещо, което го няма.

Кой вярва на тази лъжлива и крадлива българка??

Това лъжливо овчарка Сталин като- слуша ли го някой, освен ортака в кражбите Боко??

Възстановява се ама друг път....

за оптимизЪма, како, ама с кристалните ти думички не моем изкара до края на седмицата, камо ли да им наплатя на службашите и търгашите сметките!!! Лесно ти е с десетки хиляди евро надник да лещиш оттам като други преди тебе, ама ела тука да "живееш" с 5-600 лева, които и тех ти ги зимат почти веднага на другата сутрин........

Гадната Сталинка, да върви да майната си

Тая защо не се сниши?Единствено нейното икономическо положение се е подобрило.

Тази " българка" я дават като лице на глобализма, съратник на Клаус Шваб по свободните сайтове. И английския и е като на комсомолка от Кюстендил с " правилно отношение " към " народната власт".

Връщай се на майка си в гъза и не се показвай повече, долен боклук!

Крисалина: "..не сме се освободили от последиците от пандемията и започна войната в Украйна." Ех, Кристалинке, ОТ КРИЗА в КРИЗА - пандемия, бежанци, войни, зелена енергия...до откат. ЖИВЕЕТЕ от КРИЗИТЕ!

пак баир!

Tуй Гербавото което лобираше за Китай, откъде изпълзя??!

Защо триете, бе???

Чиба, мастийо мръсна!

Твърденията на госпожата само доказват, че същата хал хабер си няма от положението в нашата страна.

Tази възрастна жена е толкова глуповата, надрусана и с празен поглед, че е идеална за Новото Нормално. Завинаги Една от Нас!

Да тръгне по някои от българските пътища, да зареди гориво с една "нормална" бг. заплата. Да си плати сметките и да купи храна за семейството.... После да разправя ....

ПОРЕДНАТА ПРОДЖНА БЪЛГАРСКА ПАЧАВРА НА СЛУЖБА В ФАЩ.УБЕЖДАВАНИ, ЧЕ БУЛГАРИСТАН Е ЦЪФНАЛ И ВЪРЗАЛ В КОЛОНИАЛНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ГЕЙСЪЮЗ.НО ОВЦЕТЕ В БУЛГАРИСТАН ВЕЧЕ МРЪТ ОТ ГЛАД,ФУРАЖА ВЕЧЕ Е СКЪП.

стрино лино, ти на коя планета живееш ма, патко проста?

Оправихме се, да. Чак започнахме да кредитираме съседите. Чудим се какво да ги правиме тия пари вече.

за комуняги не се приемат.. а вече и за Кирчо, егати медийната сган

Щото ние тука нито усетихме нито разбрахме .

С това ли разполага т.н. свят, няма ли млади за този пост. Нужни са нови идеи, а не пенсионерски брътвежи.

С мисленето и осанката на бабичка от пред блока.

Коя точно икономика се е възстановила, стринке?

Да светът ще е много различен, но едно остава същото - не спирате да лъжете. Защото не ковида руши икономиката, а блокадните мерки срещу него. И не войната в Украина, а наложените санкции стартираха пропадането. Колко милиарда си гласувахте преди две години, когато почна фалшивата пандемия, десетки ли бяха или стотици? Дали това няма връзка с инфлацията? А днешните заеми за военна помощ и въоръжаване? Дали и те няма да имат същия ефект? Интересно ще бъде като погладуват и постудуват народите на Европа година-две, как ще посрещат приказките ви за зелена енергия, либерални ценности и бъдещи пандемии? Защото колкото и да ескалира войната, хората ще се уморят и от нея, както се умориха от ковид-истерията... И тогава? Оставате едно на едно с тълпата, която няма да дава пукната пара за приказките ви... Ще ги стреляте с войска и наемници? А в тяхната лоялност можете ли да сте сигурни в условия на разпад? Във всеки случай аз знам едно - колкото повече нови проблеми създавате, за да прикриете старите, толкова по-остра е нуждата от решаването на тези проблеми. И НА ПЪТЯ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ СТОИТЕ ВИЕ, А РЕШЕНИЯ ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА ИМА, НО НЕ ФАЛШИВИ, А ИСТИНСКИ. Ами сега?

Това Болшевишко Създание , нарочно ли ни го пускате да ни нарушите съня ! Тази е Убийствено тъпа и не вярвам думичка на нея и точка !

Нещо пушите или шмъркате ми се струва :-).

Дали не е спала на течение.

Какво значи "възстанови се". Че сме с милиарди заеми, с никакво производство, извънредно бедни, с най-ниски заплати и неплащащи данъци. В смисъл - "не сме мръднали'?

Малоумие някакво! Тази въобще била ли е в България през последните месеци? Каква икономика, какво възстановяване?!? И тая е някакъв авторитет! Ужас!

инфлацията е само двуцифрена, иначе сме цъфнали

Да, личи си по инфлацията! Откъде ги намират тия идиоти дето работят против народите, после защо има истински революции, народен съд и гелотини!

Само тишина е нужна след това експертно изказване. Напомня ми за един приятел който се радваше че му нямало нищо на строежа след земетресение, защото не го бил почнал. Ние може да се окажем напред при военен сблъсък, защото колкото и евтини да са амунициите на врагът, тук няма да има абсолютно нищо за спасяване.

икономиката се развива народа още повече обеднява мизерия в разкош

СТАЛИНКЕ ТО ОТ ГОДИНА ДЪРЖАВАТА ИМРЯ,КЪДЕ ГО ВИДЯ ТИ ТОЗИ НАПРЕДАК.

Тази или е пиана или не я слуша главата

Тази баба в час ли е?

Очевадно е луда! Нейния бяс избива дори от снимките и.