КРИБ настоя 150-160 предприятия да сключват преки договори за доставка на електроенергия

Работодателите предложиха на кабинета да се изготви хибриден модел в отношенията краен потребител и производител, с който да се помогне на българската индустрия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домуса какво прави на тез преговори- неговите предприятия са мастодонти и едва ли купуват ден напред?! Те са си договорили много по-добра цена за месеци напред. Ама, ако може нещо да се изкрънка от държавта, що да не се набута и той. А иначе малките фирми също имат вина- да бяхте слушали като ви казваха, че трябва да сключите договори. Вие какво очаквате, цената с времето да спадне?! Очаквате ли вашите производствени цени да паднат? От къде накъде тогава тока да падне?! Това е едно редупреждение и за частните лица- като се излезе на свободния пазар догодина, разумно да се направи избор, а не да се каже "Ай сега, ще ме карат да сключвам договори-моговори. Трайкам си и всичко ми е ОК. Както съм я карал досега, така ще продължавам."

стига с това грабене от бедните и субсидиране на единици богати! аман от субсидии, фондове, програми, подпомагане и т.н. С тия пари може да се купи труд и парите да се върнат към хората обратно! С подпомагане, само изкривявате пазара и пълните гушите на единици за сметка на масите

аец си има куп шапки за които трябва да изкара пари , много демократично нали, но това е положението!

разработихме иновативна ветротурбина за слаб вятър да работи като при по-силен вижте видео https://www.youtube.com/watch?v=27OBUQ1-UKo

Алоуу, тоя АЕЦ не е строен с ваши пари, боклуци долни! Постройте си АЕЦ и си го ползвайте!

Той Домусът така е свикнал! Все да е привилегирован! Все да плаща малко или нищо да не плаща! Все да граби от държавните активи без пари! А при Тиквата беше такъв! Дава му една купа за голмайстор и онзи дебил нали е тщеславен и му опрощава борчовете към държавата, че и башка пари му дава! Нали знаете, че футболистите му бяха първи,които взеха пари от 60 на 40! Представяте ли си! Тези мангали, дето вземат по 10-20 хилки, били засегнати от пандемията! За такива като него съд и затвор!

Разстрел, и след разстрела - червеи!

Мислете за Белене иначе отивате в Белене.....

КРИБ с АЕЦ БЕЛЕНЕ да преговарят

Подкрепям!

Щото тия ляха първите, дето заподскачаха, че било гьол и не знам какво си, Боко, като го спря!

Кирчо а къде беше ти бе овца,когато твоят приятел тиквата,преди 11години започна да реже на скрап 1до 4 блокове на АЕЦ Козлодуй?

Ще оставите вампирите търговци на ток без печалба, бе!! Нямате срама!! Прокопиев и компания сълзи пред ЕК ще леят. Хем им взимате евтиния ток , хем им избягват и гарантираните клиенти.

За кучета и котки може, а за прасета не може!

Борсите трябва да бъдат закрити! Яко спекула се върти там. Ние да не сме врачки да си предвиждаме потреблението месец или година напред и тем подоби простотии.

Когато държавата не е способна да си управлява такъв стратегически сектор като енергетиката мутрите си измислят енергийни борси за да печелят без да работят. И от какъв зор някой печели от построени през социализма енергийни мощности с народни пари като изнася ток към съседите. На времето това се правеше за долари, защото бяхме затворена система, а сега????? Сега се прави за забогатяване на една шепа богоизбрани.