17-11-2017 20-11-2018

Коментари

25 милиона са джобни пари за всеки бъдещ затворник от обкръжението на Симитлията ! Шегуват ли се ?

Да не стане, като с количките които заедно с Гриша Ганчев се пробваха да сглобяват у нас?!

Един трамвай струва на Софийска община към 4 милиона. С 25 милиона колко автобуса ще направят, а чакай то трябва и завод да се строй и терен и хора , явно за автобуси няма да останат.

Фолксвагенската измама, че уж проучвали и нас за инвестиция, щеше да е цял милиард, а тез с 25 милиона какво ли ще правят? То само халето струва повече... Но високите технологии вече май са на изток...

Срамота! У нас трябва да се произвеждат само кИбапчета, шопска салата и гроздова ракия за нуждите на населението. И да е безплатно. Не! Да ни плащат, че им ги консумираме, а да дават поне по 5000 евро заплати, че им ги произвеждаме. Всичко друго трябва да бъде оплювано.

шЪ станИ май като със завода на Фолксваген, газовото хъбЧЕ и другите опашати лъжи на Тиквата и Суджуците му ...

Все добри новини напоследък. Ставаме разпределителен център на газ, американците ще модернизират АЕЦ-а ни, Европа дава почти половин милиард да влезем в цивилизацията с производство на чиста енергия, китайците ни гласуват доверие и ще произвеждаме електробуси ( а защо не и електромобили). Сега и ако завършим Хемус и един тунел под Стара планина...пфффффф супер! Малко по малко нещата ще си дойдат на мястото.

Интересно. Защо е решил в България? Работната ръка в България дали вече не е по-евтина от тази в Китай???

Как го писаха оня ден? Българинът на първо място по мнителност и недоволство.

Китаеца си има работна ръка. Мислещи мозъци му трябват. Няма да се учуда ако си докара и работната ръка от Китай.

Абе вие незапознатите имате много грешни представи колко струват днешните предприятия. Предприятие от порядъка на 10 декара не струва повече от 5 - 6 милиона евро за строителство. Това не са молове или офис сгради в които скъпите материали ги правят доста скъпи като инвестиция. Така че 25 милиона евро си е много добра сума за завод.

Сигурно ще се повторя, но китайските инвестиции са като Дядо Мраз , всички са чували за него , но никой не го е виждал .... :))))

Доно не се откажат китайците.

Щото като изнася за Европа няма да плаща мита...и други екстри!

Не щем комунистически автобуси, искаме американски !

Няма, споко. В нашият град направиха завод за електронни компоненти. Докараха ги в началото, поработихме заедно година време, видяха, че сме навътре в нещата и сега сме там само българи.

..що им разваляш кефа на хората - нека си плюят!

Ако ще и от Бахрейн да дойдат. Да дава добри заплати и да върви живота, другото е лесно.

А дано поне този "меморандум за разбирателство" прерасне в реална инвестиция... че в Бургас от поне два кметски мандата все чакаме едни китайски инвеститори и те аха да дойдат - и работата все се разсъхва;)

Го кажи на Домусчиев.Неговият завод в Пещера струваше 200 млн.за 200работни места. По

Ехеееееее, щели да идват китайци да правят електробуси!? Ми то нали има едни в Брезник, от кое време ги сглабят там!? Тези китайци същите ли са или други?

Ама чакайте бе как ве? VW няма ли да се ядосат?

Сега трябва да пуснат общините да кандидатстват с проекти за привличане на инвестицията, а не да се тропнат директно в София. Дано отидат някъде около Видин.

А другия Китайски ГИГАНТ Great Wall a.k.a. осъвременен с нова лилава табелка "VOSS" какво стана? хахахаха Пунта Мара.... ще ги побара...

Малоумнико, в Хелзинки правят РЕМОНТ на футболен стадион за 250 000 000 евро. ДВЕСТА И ПЕТДЕСЕТ МИЛИОНА евро....Тия лафка ли ще откриват с тия 25 млн не знам, ама не ми се чин, че и на онова биче министърката от снимката само роклята и ще се покрие от т. нар „ инвестиция “.....

Народът е казал: Голям камък хвърли, голяма дума не казвай. Та нека първо почакаме хвърлянето на камъните.

И на тях ще им намерим място, само развитие да има. Даже ще е пълен кефа, ако Тойота или Мазда хвърлят едно око насам. Можем го, няма да ги разочароваме.

Именно! Стига с тази София, бе! Там вече живеят един върху друг, а в останалата част на България хората се чудят какво да захванат.

Поредните дето ще сглобяват нещо тук с единствената цел да му сложат надпис мейд ин ЕУ

Баце го нема нема сделка иначе можеше за малко грешни пари за 5 год да ни изготвят чертежите

Нека! България си върви напред. На тях гроздето все им кисело щото не става на тяхната.

Мразете руски тролове. Заводи идват в България.

И пак ли в София ще ги произвеждате?

Пак е нещо, като нямаме акъл и знание да произведем нещо сами.

Ти пък! Ще направят завода в родопско село с 20 жителя.

-'Браво Вожде,докара китайците!Преди това немци,корейци,оманци,американци,само от Джибути нямаме инвеститори!Просто не знаеш ,че съществуват,нали?Това е в Африка...там на юг.Чакаме още линията Пекин-София...за 7 часа пътуване с 'бръзите влакове' и София-Варна за...май беше половин час,газта и нефта без пари от черноморски шелф ,дето френската компания щеше ,а и много много други такиви работи.' Откъс от най-новата книга на писателя.

Недей, че им бъркаш в най-болното място. За тях е от първостепенно значение тук да мизерстваме, за да видим колко е лош новият строй, пък белким се обърнем и почнем да се молим на господарите им, да се връщаме при тях. Да, ама няма да станееееееееее!

Отче, да не бързаме с алелуята бацева - засега само меморандум за намерения са подписали калинките Му;))

Сериозно?

Никой не те кара насила! Можеш да продължиш да си къркаш на дивана и да плюеш, че нямаш пари

Да но гадовете българомразци пак ще ги е яд....

Това червеният мързелив дебил у нас какво го грее. Той асфалт и автобуси не яде. Той иска държавата да му дава кебапи, кифтета и луканки наготово както си стои вкъщи.

Само да попитам, къде ще се складира и как ще се извозва готовата продукция?

За мен бонусите, за Вас китайците

МЕМОРАНДУМ - това звучи много гордо !

стопове ло ще правят,какво?

Няма лошо, но 25 милиона евро са някак си скромна сума за производство на електробуси та едно предприятие за производство на колела струва повече.

простите хора пак ще са си прости и пак ще си живеят с 300лв

Нищо не сте направили ! Всички Европейци бягат от такива Китайски Инвестиций ! Да бяхте вкарали Руснаците да ни направят АЕЦ -Белене , че и ние да ползваме Евтин ток и да продаваме на съседите си , а то Купуваме скъп от Турция ! Бунаци ни управляват , Слави кога ще направиш Партия искам да съм първия член на тази Партия и да вкараме всички знайни и незнайни „Управляващи “ в Затвора !

Какво ни направиха тия от социалистическите страни работници втора ръка и техни слуги .Капитализма е велико нещо що трябва да произвеждаме техни автобуси,те навремето произвеждаха нашия автобус Чавдар между другото още произвеждат и Икаруси а ние произвеждаме специалисти по бране на желязо по демокрадтично е.