Кирил Петков от Рим: "Газпром" дава различни условия и цени на различните страни

Убедихме се, че не може всяка страна да се справя самостоятелно, трябва да имаме обща позиция, еднакви условия за руския газ, каза българският премиер след среща с Марио Деаги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гаден педерас. Твойта мама. Ти и другия педерас съсипахте България. Гадове. Оставка. Незабавна. Да еба вашата мама.

Ми щото Кире нищо не разбираш. Тия лекции в Харвард си ги пропущил. В тия лекции пише че не трябва да бързаш да се караш а да преговаряш до дупка. И да гледаш интереса на държавата на която служиш. И да налагаш Вето на Македония и Евросъюза докато не влезем в Шенген и не почнат да ни броят за хора.

"...Трябва да имаме обща позиция между страните членки на Европейския съюз, защото Русия и "Газпром" дават различни условия и цени на различните страни... Петков бе категоричен, че условията за руския газ трябва да бъдат еднакви за всички страни от Съюза..." Простото Кире не знае, че продавачът решава самостоятелно на кого какви цени да предложи, защото е собственик на своята стока. Изказванията на Кирето доказват, че нищо не знае за търговията - международна или квартална. Накратко казано - глупендърът си е глупендър. Просто диагноза!

Киро вразоми се.Не виждаш ли,че всеки се оправя сам,а ти още чакаш да ти разреши ЕС.Ти глупав ли си или ни мислиш нас за глупави.Мисли.

жабарите и гърците, вместо просто кат Киро да си вземат по евтина американска газ от Америка се набутват да плащат както иска Путин. Киро я ги заклейми кат предатели бе, кво му се ръкуваш с тоя корумпиран жабарин.

нали ни намери по евтин газ от Аляска

техен си е газа, както искат и на който искат така ще го дадат. А не както е кефнало на Киро Простото.

Като си ефтина курва, няма как да си желан клиент.

Да се извиниш на Путин за глупостите които на говори и да се молиш за дългосрочен договор. Така ще осигуриш сигурност и за нас и за Русия. Не разбра ли, че ЕС и урсула те търкаля по нанадолнището.

Ни дрънка като развален латерна всякакви глупости. Самия факт да нарече Русия бензиностанция с ракети означава никакви знания за световната икономика и ресурси. Такива като Киро съсипаха икономиката на бг и ни направиха бананова държава без банани.

От как съществува ЕС всеки се оправя сам, така и ще бъде защото ЕС не е създаден за да просперира Европа, а за да бъде контролирана и управлявана от САЩ. Въпросът е ти на кого служиш дебил хренав...

Тъжно е, но си назначихме малоумен за Премиер... Човекът продава хапчето против дрисък и до там му стига акъла и знанията. За Харвард съм убеден, че има някаква измама - този човек не говори английски, няма как да е завършил там.

Киро все още не е разбрал, че няма различно отношение към различните държави. Тази схема на плащане беше обвена месец преди плащането от България и се знаеше от всички. На Киро от САЩ му казаха да не плаща и той се подчини, а сега се опитва да говори небивалици, точно по начина, по който обясняваше, че не е подавал декларацияс нявярно съдържание. И когато от КС му казаха, че е нарушил Конституцията, той обясни, че тя трябва да се промени. Заминавай си ненормалнико, докато все още е с добро! ОСТАВКА!

Абе дайте да платим 200млн долара на унгарците и да си разменим премиерите за една година..Орбан ще управлява Бг а кирето Унгария...дали няма да се съгласят

зорлем престъпници - да им се наложи още първите месеци да го пречукат с камъни на площада...

И затова трябва да правим обща сделка… Ти на детската градина ли говориш? Каква е връзката?

Възможно ли е да е на лична основа?

Ти сега ли розбра това бе тъпак!

Кофти е да си глупак с харвардска тапия.

Няма: “харвардска тапия”! Лъже!

Напротив, има. Лично декана на неговия факултет се хвалеше какъв добър студент има ... по орална любов.

Аз съм убеден, че в резултат на тази среща Марио Драги е паднал на земята и се е въргалял в прахта от неистов смях. Вижте ухилената му до лудост физиономия на снимката, секунди преди да получи гърчове от смях.

Тоя мазник,трябва да го изгоним с камъни! Противна,евтина….!!! Оставка ,БЕ!

докато ние сме “лидери” с празни джобове, смъкнати гащи и ужасно беден народ, другите, истинските лидери от Западна Европа си купуват газ от Русия на изгодни цени и ни смеят зад гърба!

Вероятно краварите-господари знаят нещо компрометиращо за Кире,с което го държат яко на каишка.Мирише ми на педераслък.

Кирчо , мълчанието е злато .....Кой ти вкара в устата приказки , че Русия била от сорта бензиноколонка с ракети То и Полша много приказваше , ама чрез виртуален реверс си напълниха газохранилищата . Ама ние за каскет тарикатски сметки и за обогатяване на някой изпразнихме Чирен . Кой ще поеме отговорност за това -ти ,кокорчо, министъра на енергетиката или шефа на Булгаргаз.......

Кой го изкара този идиот Херо и нейните началници!

И как ще купуваш руски газ на германска цена? Германците имат инвестиции в Русия при добива на газ и имат ниска цена. Няма как Германия да е на единна европейска цена. Те ще са отделно, ама Киро е достатъчно тъп да не знае това. Всеки ще се договаря за цена. И Киро каква цена ще договори?

Нищожество, оправдава се като ученичка. Като неможеш да се справиш, напусни.

различни били условията - италианците плащали в евро, а от нас искали в рубли - всички плащат в евро, но в сметка в газпромбанк, банката ги обръща в рубли по курса на деня, и това ли не са разбрали, ужас!

Има огромна разлика. Примерно дължиш 1 млн. евро по договор. Превеждаш сумата и приключваш. Руснаците да ги обръщат в рубли по какъвто курс искат. В другия случай превеждаш 1 млн. евро, но руснаците казват - а не, по текущият курс, който ние сме определили трябва да платите 1 млн. и 200 хил. евро, защото искаме да плащате в рубли. Така искат изкуствено да подкрепят валутата си. Не се мъчи да разсъждаваш върху толкова сложни неша. Ще те заболи главата.

Ако поне малко мислиш за Родината!!!

Каква Родина, на Киро родината му е Канада от 35 години.

Ти сега ли разбра?Докато не си потопил България, взимай си багажа и за щатите!

Те точно това е целта на Путин! Сега българите ще се разбунтуват срищу правителството си и ще го свалят ! Май има защо!

Киро е пълен олигофрен! Срам, срам и пак срам! Явява се при ПАПАТА с разкопчано горно копче на ризата, а и яката на ризата му е тясна?! Вратовръзката, разбира е, му стои като на селски кмет в обичаен работен ден! Такъв му е видът и при всички срещи, които показаха от Ватикана! Който смята, че говоря глупости, да види външният вид на всички, които го посрещат! Достатъчно видео има и по ТВ каналите!

Бойко, връщай се незабавно в играта Бойкооо....

чекайте на 2 юни танкера с американския втечнен газ на пристанището в Лом.. ббаахаха

За тролчетата: Тиквата си е тиква, а Харвард е Харвард. Четете повече, мислете и коментирайте.

Това, което показва Кирето ако е Харвард, по-добре българска тиква отколкото канадска харвардска.

Това е лична трагедия на човека, прояви уважение, не е повод за гордост

Добър ден Кире. Имало различни цени. Ти да не идваш от Канада?

Една празна хилеща се тиква.

Пак ви опънаха играчите, щото сте прозти. Запада са лицемери, едно казват друго правят. Киро, като живял на запад що не си го проумял това бе шиле? Не се учи в харвард но 90% от живеещите навън го знаят. Кой те знае на кое комунде си внук и кой е платил образованието ти в харвард

Ей това последното е много интересно. Кой спусна Кирето? И апталите българи се довериха на един чуждоземец, парашутист. Наистина народ от идиоти.

Това верно ли го е казал, щото го е прозрял!?

Шок и ужас! Кире иди да ти леят куршум, че това прозрение може да разклати и най-здравата Харвардска икономическа логика.

Не зная какво е учил 2 години в Харвард. По нашите стандарти за бакалавър в България се учи 4 години. Значи киро е завършил полувисше образонание, т. Е . Едно нищо, колеж.

Тоя идиот днес ли разбра този отдавна всеизвестен факт. Киро е бавнозагряващ дебил.

този откривател на топлата вода ни е министър-председател???Няма по-големи мазохисти на света от нас....

А за втечнения газ дали са еднакви цените? за тян защо не питаш ЕС?

Абе тъпак, ти наистина ли си учил в Харвард? Когато купуваш по-големи количества ти правят по-голяма отстъпка! Това даже на Капалъ Чарши е закон! Нали не мислиш,че ние като един дребен консуматор, ще имаме немските цени?

А на теб ,умнико явно трябва да ти се напомни,че щом сме в общ съюз и изискваме обща солидарност по всякакви теми е нормално да искаме подобно решение и за газа - общо договаряне. Защото е изгодно за по-малките страни,сред ,които сме и ние. Строихме огради на южната граница,за да спрем бежанците устремени към Западна Европа,нали? А можехме да ги пропускаме безпрепятствено,защото те преминаваха през нас транзитно. Но трябваше да сме солидарни,нали? Е затова не давай акъл на Петков,а го подкрепяй,защото е в наш интерес цените да се договарят за целия ЕС.

Тя и ангелкова е учила там ... сещай се .

Кире, Добро утро! Чак сега ли разбра мръснишката политика на руснаците. Най- висока е цената на най- продажните партньори, разбира се, че тиквена България.

задниците като канадеца условията ще са ла йн ия ни! Това е за бензиностанцията с ракети, отворко. Взимай си почитателите и към канада. Ще намалеем доста, но ще са си тръгнали избирателите тъпаци които те избраха!

Винаги е било така, Ибрикчи.

Кирчо, на това му се вика 'бизнес'. Ако в Оксфорд, Харвард или там където ужким си 'учил', не си го научил, значи не можеш да го разбереш.

Завършен И Д И О Т харвард да пуска кепенците щом такива ТЪПАЦИ СЕ хвалят с тях

Казваш ангелкова беше връо на мисълта ... щото и тя кадър на харвард .

да се плаща по схемата, докато не реши Еврокомисията. А бе , що просто не ни анексират Турция , запада , който иска и да маха цялото това безполезно народно събрание и цялата тая тъпа пасмина. Чисти подчинени палета , без собствена мисъл.

"Трябва да имаме обща позиция между страните членки на Европейския съюз, защото Русия и "Газпром" дават различни условия и цени на различните страни." Също така водата е мокра!! Всяка страна която продава петрол или газ има различни условия и цени.