Караджов на "Витиня": Като на война е, шофьорите не знаят дали ще се върнат живи заради пътя

Вицепрмиерът посети пътния участък, в който протестират шофьори на камиони заради големите дупки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъвто президентът, министър-председателят и министрите...такива са и избирателите им...и обратното.

Някой да обърне внимание за тези 12г.БРАВО

Цяло лято го правеха този път, чак и мантинели слагаха, то не можеш да се разминеш

Годината е 2538 ! Хората ползват превозни средства като дронове, безпилотни автомобили, хиперлуп тръби итн. Молим шофьорите да бъдат внимателни при преминаването през тунелите витиня и ечемишка, движението се извършва само в лявата тръба на тунела, пътя е в ремонт !!!

Сяа казали велики французи. Само че тук с кого се "борят" и за какво? Както всичко, и това се точи с десетилетия, а други неща с векове. Как се не намери поне един юнак за това време да каже "Царят е гол!", а всички дружно аплодират и си живуркат от страх да не си развалят хатъра /само колите може/? По-добре малко и някак, отколкото никак, а? Това е единственото сигурно нещо, за което ще се говори и през 22-и век.

Каква кочина заварихме след комунистите? Където и да погледнеш - гадна инфраструктура, без канализация, без вода.. Чак при Борисов започна постепенното разчистване на авгиевите обори-магистрали, метро, паркове, зали, тогава Караджов е станал и милионер, а сега се оплаква? Бре магаре, чалгарско!

Интересно защо този политически номад стана министър от кликата на Слави и Тошко? Хвалише се преди дни при Диков, че бил много богат. Явно му се види малко и иска още. Иначе гласчето му като на девица - непорочно.

Киро прави добре че не ремонтира, скоро бензина ще бъде 5 лв. и по улиците няма да се виждат коли, циганите с каруците ще са таксита

Ми нали асфалта не се яде, както казвахте, когато строях магистрали...к'во пищите... Сега яжте безглутенови канадски торти.

Не им трябва магистрала на тъпите селяни от Русе, Варна и Търново. Нали гласуваха за промяната. Сега ще гризнат дървото. Вместо да имат магистрала до 2024

По-некомпетентен министър никога не е имало. За повече от 100 дни един пирон не е забил някъде.

Ама спря всички строежи за кефа на Кокорчо и просто Киро

Егати държавата сме , щом не може да се намери бързо решение на проблема с най-натовареният пътен участък в републиката! Ами обявете извънредно положение бе, правете нещо, там е страшно за пътуване . Ако трябва да се работи на три смени,денонощно,ама довършете ремонта на тия тунели да мирясаме всички.

Колко пъти ще ремонтирате едно и също нещо ?!? Как да ти стигнат парите, мизерник некадърен, като ремонтирате едни и същи неща по няколко пъти ?!?

mirosllaw

Май го бъркаш с оня с "жипката"?

Аз 7-8 пъти съм минавал през тунелите на Шамони и Фрежус /под Алпите - по 16 - 18 км/... Но целият ми живот мина в ремонти на пикливите 800 метра на Витиня...., които се построиха по времето на Бай Тошо /да му ядеме ушите../ !!!

добре е, че караджов е станал вицепремиер, та да види пътищата! ми досега да не си пътувал с хиликоптер, бе тъ....пак? а преди 15 години знаешли какви бяха пътищата бе? или тогава не си бил роден??

и аз ги виждам, но от позицията, в която съм, освен да мрънкам, не виждам какво друго да направя. сега човекът е станал с власт, сега може да направи или опита да направи нещо. я стане, я не, но поне пушек да се вдига докато има силни намерения и преди да се сблъска с реалността. на никого не му хрумна да провери дали аджеба нашите "строители" знаят какво правят. или до сега го правят така, че след 3 години пак да се прави и така да се върти цикъла.

Нищо няма да направи, освен да обслужи интересите на частниците, а нас да ни задължи да плащаме още повече! Издигнат е от строителната мафия и ще им обслужи интересите!

Няма ли осезаем контрол на качеството на материалите и на самото строителство винаги пътищата ще бъдат в това състояние! Има една хубава българска поговорка - бързата работа срам за майстора. Призовавам да не се бърза с критиките към министър Караджов, защото той проявява голяма загриженост за състоянието на пътната инфраструкутура.

АПИ да започне да си събира парите от Застрахователине, след като безумните им клиенти изпотрошават мантинелите. АПИ да не чакат от бъджета, т.е. от моите пари, а да взимат пари от Застрахователите.

Тракия на Нова Загора е като юфка, нещо за там да се чува или след години пак ще затваряме нацяло?