Какви пенсии и заплати взимат съседите ни

На Балканите дават все повече за труд и възраст, но и тук има отличници и опашкари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

AMI KATO ...PROTESTIRATE .....PRODALJAVAITE DA IGRAETE ....PRAVO HORO.....I CHE SE OPRAVITE...

Какво става -всеки ден ни лъжат а според това пак последни

Трайте си и духайте супата

В България имаме стабилност гарантирана от ГЕРБ, колко да е стабилна може би колкото трайната мизерия!!!!!!!!!

Чакайте бе, какво ме сравнявате с някакви шиптъри и маляци. Аз съм инвестирал в бакалаварска степен, магистратура и докторска степен, а вие ще ми говорите за средната заплата в Сърбия, FYR Македония, Босна и т.н. А ние къде сме в случая? Средната заплата на мързеливите маляци се доближава до моята, а те нямат и на 1/2 от квалификацията ми. Срам и резил да се публикуват такива данни.

Абе като за евразийски кенеф биват заплатите в бг-стан! Например раССия е двойно по-зле от нас, а си имат Вожд обявен от червения чугун за гении!

Така ли бе трол? И от де взе тази информация за заплатите в Русия? По БВП на глава България е на 62 място докато Русия е на 48мо.

По зле.А тия нашите робовладетели се притесняват,че 260евро са много за нас.

Не знам от къде преписвате, ама доходите се сравняват по покупателна способност. Примерно: с 500 лева /нетна мин. р. заплата/ към 18.12.2018 в България купуваме 60 килограма свинско, или 140 килограма пилешко или 390 хляба, или 230 литра бензин. Ей така се прави, за да придобиеш представа по темата, а не само да сравняваш абсолютни стойности, защото за живота са важни преди всичко цените на стоките и услугите.

Нали Боко ни плашеше да не станем като в Гърция?! Аз викам-дай Боже да станем!

те и заплати от 1500 лева обещаваха преди изборите...