Коментари - Каква е заплатата на шефа на Apple? | Бизнес.dir.bg
назад

Каква е заплатата на шефа на Apple?

Бонусът на Тим Кук се е увеличил с 40% за година, надхвърляйки 10 млн. долара

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Каква е заплатата на шефа на Apple? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продукта който предлагат е без конкуренция.Новите Iphone I iPad Pro са с изчислителната мощност на настолни компютри а последните им лаптопи са революция в компютрите.И колко да получава човека който управлява и отговаря за тази компания с капитализация колкото БВП наИталия? 800 лева добре ли е?

Педала управлява мулти-МИЛИАРДНА компания! ... дрън-дрън ... Най-обикновен счетоводител! ... Още се хранят от завета на Стив Джобс ... Ако бяха толкова велики педалчетата в управлението, щяха да се самостимулират не със заплати космически и бонуси галактически, а както Джобс, без заплата и бонуси, само акции! ... Ама не им стиска, нали? ... Иначе сме Големи! ... А, на "кодиращите маймуни" (както се изрази един друг педал по-долу) по един банан и толкова ... Абе въобще, демокрация! ... Равенство, братство и страпон за всеки според цола! ... Ама, той сега Лимонадения Джо ще ви уреди всичките ... Как само ще пищите!

Защо вече с повече от 51% частна собственост, след като Русия ИЗКУПИ умрелите активи на Сечинь във Венецуела, РОСНЕФТ НЯМА ДА ИЗПЛАЩА ДЕВИДЕНТИ НА руската държава за 2020г а руските деца ще духат борша от липса на пари в държавната хазна? Я разкажи за ПОЛИТИКАТА С ДЕВИДЕНТИ по-подробно?!

Противно на българското мислене, заплатите не се определят от обема и трудноста на работата а от ЕФЕКТИВНОСТА на работата! Тоест, Тим Кук може до като седи на кенефа да вдигне телефона и да вземе решение което би вдигнало акцийте на Апъл с 0.1% или с $20 милиарда. Чистачката в офиса му или някоя кодираща маймуна, няма как да допринесе толкова много с действията си. За това и печелят значитлено по малко. Знам че на някои това може да им се стори несправедливо, но така работи света! Колкото повече можеш да повлияш на резултатите, толкова повече пари можеш да искаш!

някои мизерстват Борисов: И на мен не ми стигат доходите, вярата ми помага, Богословие мога да завърша

Така е...пари само за педерасите вече...

глупако,човека управлява мулти-МИЛИАРДНА компания!А на такива като теб,две овце на стената да им нарисуват,ще ги изгубят!

Ти, от кои си? ... Така, като те гледам, освен от език, от друго нямаш нужда! ... нито ръце ти трябват, нито крака, мозък нямаш отдавна, само глава с кухина, структурно определяща за функционирането на езика ...