Kъде отиват биологичните отпадъци в София?

Инсталацията работи от 2014 г. и в нея до момента са преработени над 68 700 тона. Това е поне двойно по-малко от възможностите й

Обратно в новината

Коментари - Kъде отиват биологичните отпадъци в София? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Биологическите отпадъци са на площад Народно събрание 1

Питайте по гей-сбирките - там са само такива...

е че всичко е прехвърлено върху потребителите! Безумно е. Те да им разделят, те да им го носят до кофите..... какво получават потребителите в замяна? Докато не се промени мисленото хората НЯМА да станат "съвестни" и да започнат истински да съдействат.

В ГЕРБ.

Убава работа...ся. Все едно питате де отива сюргюна на ПП и Радев..... То е ясно къде...пуснете водата след себе си. Чудя се едно нещо... ПП ще пръдне ли преди да се насере или ще се насере и после ще пръдне..... Дилема на учените на Денков

тоя брадатия ми прилича на наркоман

По мое време хранителните отпадъци се даваха на прасетата,имаше месо за всички на добри цени. Сега има месо с хормони и на 60 години от резервите.

Въздуха от софийския крематориум го дишат софиянци

В хранително -вкусовата промишленост. Без плацентите - те се продават отделно на черният пазар.

"какво получават потребителите в замяна?" - нищо. Дране с екотакси върху всичко което купят от магазина А от друга страна тази които са прибрали отпадъциъте пък на изхода също продават компост на бизнес и частни граждани Т.е. дрането е от две страни.

Билогичните отпадъци отиват в аналното отвърстие на дирниците на Кирчо и Кокорчо..............???????

Герберските измамници колко ли са откраднали и от тази схема, точно тогава бяха в силата си

В България биологичните отпадъци отиват в парламента ...

"Къде отиват биологичните отпадъци на София?" За съжаление най-големите биологични отпадъци на София не се преработват в нещо полезно, а висят по форумите и дращят глупости против Родината си в полза на една държава, обявила България за "враждебна страна".

В кренвиршите?

Z

"Къде отиват биологичните отпадъци в София" - на ул. Козяк и в Парламента!

но твоите отивът в Искърааааа...

В парламента, в групите на ПП и ДБ, и от време на време на жълтите павета

В овщината!

Не е разделянето върху потребителите? 1 Имаш кофа за общ отпадък (който изключва долните категории) 2 Имаш кофа за рециклируем отпадък (чисти хартия, стъкло, метал и само определени видови пластмаси) и трябва да махнеш етикетите от фолио 3 Имаш кофа за компост и хранителни отпадъци както и за замърсена хартия с храна (дърво и коледни елхи също отиват тук) 4 Имаш кофа за пластмасови фолиа/найлони които не са точно рециклируеми и се предават на определени места 5 Картона (чистия) се изхвърля отделно. 6 Електрониката се изхвърля отделно 7 Батериите се изхвърлят отделно 8 Биологично опасния материал се изхвърля отделно 9 строителни отпадъци се изхвърлят само в специално наети контейнери или се карат със собствен транспорт до определени депа 10 мебели се изхвърлят в точно определени два дни в годината след предварителна заявка или се карат със собствен транспорт до определени депа 11 бели уреди и големи черни уреди се изхвърлят определени 2 или 3 дни в годината след предварителна заявка или се карат със собствен транспорт до определени депа 12 химически активни вещества (разредители, масла, антифризи, индустриални алкохоли, киселини, каустици и други и части които са били в контакт с тях) се събират отделно в специални съдове и се предават само на определени места 14 луминесцентни лампи (пури или компактни крушки) се събират и изхвърлят само в определени депа за опасни продукти 15 в зависимост от местните закони на града може да има и още

Когато миязмата, ДБ, ПП и други соросоиди и козяци им заповядат

Kъде отиват биологичните отпадъци в София? Как къде?!!!!! В парламента разбира се! Божанков е най-пресния пример! Разберете, че капитала и бизнеса няма цвят. Брата на дядо му? Божанко Божанков е от БКП- директор на вторични суровини по времето на Тодор Живков, баща му? и брат му? са в последствие "приватизатори" и мастити "бизнесмени" на скрап-https://papagal.bg/eik/104606078/32c9 , сина коментиран тук е бивш кадър на ДСБ (https://zonanews.bg/politika/mladiyat-bozhankov---katazisat-ot-novo-litse-na-dsb-do-vodach-na-listata-na-bsp-vav-veliko-tarnovo ), нещо което удобно е пропуснато в https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%91%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2 - има даже и видео където Радан Кънев го представя като бъдещ ценен кадър на ДСБ... и сега предстои да бъде бъдещ кадър на ПП или на ГЕРБ, Нинова от БСП която го изгони идва от СДС.... България се управлява от феодали, който държат разни бизнеси и съответно крепостни селяни (електорат) по населените места. Партийната принадлежност е нещо като грим за театъра наречен народно събрание. Тук съм описал, причините за действията му, бухалката на прокуратурата (Боко) иска да вземе бизнеса на баща му > https://www.reddit.com/r/bulgaria/comments/zhsln5/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B0/izobpcw/ Тези хора нямат позиция за или против Украйна и тн. и не водят политики по никоя тема, нямат идеали, етика или морал, те са просто едни схемаджии и крадци, който гледат да им върви далаверата... Поради тази причина сменят партиите като тоалетна хартия.

Поредният профани помислил се за много знаещ! Не ме интересува САЩ. Не съм била там и не мога да говоря какво е там. но съм била в цяла Западна Европа и мога да разкажа как е организирано там, НО не си заслужава. Профаните така или иначе не разбирате! Просто сте многознаещи профани!

Никъде никой не идва да ти отвори чувалите и да почне да сортира. Навсякъде където има някакво управление на отпадъци и се прави рециклиране разделянето е задължение на изхвърлящия ги. И бъди спокойна, прекарал съм достатъчно време в Англия, Франция, Швейцария и Германия и знам че няма съществени разлики от това което правят в САЩ. На някои места дори е по-строго и имаш 5 отделни контейнера за рециклируемите а не само един

Компостирай си сам, кой ти пречи. Един пластмасов варел за компостиране е 350 лева със стойките

щом толкова държиш да се излагаш, хайде давай! Овца е майка ти! А баща ти е дебил! Трябвало е да те абортират. Опция две и те са малоумници като теб! Научи се първо да пишеш. Научи се после да мислиш и чак тогава пиши коментари! Отивай обратно в дупката! Дебил!

Ей, оооооо Райоооооо, Къде ги бъркаш третираните отпадъци с капацитета? Ей ...

Cherveni bokluci bol.

“Kъде отиват биологичните отпадъци в София?” Отговорът го знае цяла България, и децата! В политиката и в Парламента! И в прокуратурата!

Къде ходят путинокретените

Които били "ходили в цяла Западна Европа" не ми се слушат. Ела поживей малко (поне година и половина) тук, после знай много.

отпадъците отиват главно в река перловска

Ядене му е майката. Така ще се запълни капацитетът на инсталацията. Хем народът сит, хем компост за памидорите.

към Ма Ела на село да видиш до къде ще ти стигне този мижав варел!