Kъде отиват биологичните отпадъци в София?

Инсталацията работи от 2014 г. и в нея до момента са преработени над 68 700 тона. Това е поне двойно по-малко от възможностите й

Обратно в новината

Коментари - Kъде отиват биологичните отпадъци в София? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ядене му е майката. Така ще се запълни капацитетът на инсталацията. Хем народът сит, хем компост за памидорите.

отпадъците отиват главно в река перловска

Къде ходят путинокретените

“Kъде отиват биологичните отпадъци в София?” Отговорът го знае цяла България, и децата! В политиката и в Парламента! И в прокуратурата!

Cherveni bokluci bol.

Ей, оооооо Райоооооо, Къде ги бъркаш третираните отпадъци с капацитета? Ей ...

Kъде отиват биологичните отпадъци в София? Как къде?!!!!! В парламента разбира се! Божанков е най-пресния пример! Разберете, че капитала и бизнеса няма цвят. Брата на дядо му? Божанко Божанков е от БКП- директор на вторични суровини по времето на Тодор Живков, баща му? и брат му? са в последствие "приватизатори" и мастити "бизнесмени" на скрап-https://papagal.bg/eik/104606078/32c9 , сина коментиран тук е бивш кадър на ДСБ (https://zonanews.bg/politika/mladiyat-bozhankov---katazisat-ot-novo-litse-na-dsb-do-vodach-na-listata-na-bsp-vav-veliko-tarnovo ), нещо което удобно е пропуснато в https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%91%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2 - има даже и видео където Радан Кънев го представя като бъдещ ценен кадър на ДСБ... и сега предстои да бъде бъдещ кадър на ПП или на ГЕРБ, Нинова от БСП която го изгони идва от СДС.... България се управлява от феодали, който държат разни бизнеси и съответно крепостни селяни (електорат) по населените места. Партийната принадлежност е нещо като грим за театъра наречен народно събрание. Тук съм описал, причините за действията му, бухалката на прокуратурата (Боко) иска да вземе бизнеса на баща му > https://www.reddit.com/r/bulgaria/comments/zhsln5/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B0/izobpcw/ Тези хора нямат позиция за или против Украйна и тн. и не водят политики по никоя тема, нямат идеали, етика или морал, те са просто едни схемаджии и крадци, който гледат да им върви далаверата... Поради тази причина сменят партиите като тоалетна хартия.

В овщината!

В парламента, в групите на ПП и ДБ, и от време на време на жълтите павета

но твоите отивът в Искърааааа...

Z

"Къде отиват биологичните отпадъци в София" - на ул. Козяк и в Парламента!

В кренвиршите?

"Къде отиват биологичните отпадъци на София?" За съжаление най-големите биологични отпадъци на София не се преработват в нещо полезно, а висят по форумите и дращят глупости против Родината си в полза на една държава, обявила България за "враждебна страна".

В България биологичните отпадъци отиват в парламента ...

Герберските измамници колко ли са откраднали и от тази схема, точно тогава бяха в силата си

Билогичните отпадъци отиват в аналното отвърстие на дирниците на Кирчо и Кокорчо..............???????

В хранително -вкусовата промишленост. Без плацентите - те се продават отделно на черният пазар.

Въздуха от софийския крематориум го дишат софиянци

По мое време хранителните отпадъци се даваха на прасетата,имаше месо за всички на добри цени. Сега има месо с хормони и на 60 години от резервите.

тоя брадатия ми прилича на наркоман

Убава работа...ся. Все едно питате де отива сюргюна на ПП и Радев..... То е ясно къде...пуснете водата след себе си. Чудя се едно нещо... ПП ще пръдне ли преди да се насере или ще се насере и после ще пръдне..... Дилема на учените на Денков

В ГЕРБ.

е че всичко е прехвърлено върху потребителите! Безумно е. Те да им разделят, те да им го носят до кофите..... какво получават потребителите в замяна? Докато не се промени мисленото хората НЯМА да станат "съвестни" и да започнат истински да съдействат.

"какво получават потребителите в замяна?" - нищо. Дране с екотакси върху всичко което купят от магазина А от друга страна тази които са прибрали отпадъциъте пък на изхода също продават компост на бизнес и частни граждани Т.е. дрането е от две страни.

Компостирай си сам, кой ти пречи. Един пластмасов варел за компостиране е 350 лева със стойките

към Ма Ела на село да видиш до къде ще ти стигне този мижав варел!

Не е разделянето върху потребителите? 1 Имаш кофа за общ отпадък (който изключва долните категории) 2 Имаш кофа за рециклируем отпадък (чисти хартия, стъкло, метал и само определени видови пластмаси) и трябва да махнеш етикетите от фолио 3 Имаш кофа за компост и хранителни отпадъци както и за замърсена хартия с храна (дърво и коледни елхи също отиват тук) 4 Имаш кофа за пластмасови фолиа/найлони които не са точно рециклируеми и се предават на определени места 5 Картона (чистия) се изхвърля отделно. 6 Електрониката се изхвърля отделно 7 Батериите се изхвърлят отделно 8 Биологично опасния материал се изхвърля отделно 9 строителни отпадъци се изхвърлят само в специално наети контейнери или се карат със собствен транспорт до определени депа 10 мебели се изхвърлят в точно определени два дни в годината след предварителна заявка или се карат със собствен транспорт до определени депа 11 бели уреди и големи черни уреди се изхвърлят определени 2 или 3 дни в годината след предварителна заявка или се карат със собствен транспорт до определени депа 12 химически активни вещества (разредители, масла, антифризи, индустриални алкохоли, киселини, каустици и други и части които са били в контакт с тях) се събират отделно в специални съдове и се предават само на определени места 14 луминесцентни лампи (пури или компактни крушки) се събират и изхвърлят само в определени депа за опасни продукти 15 в зависимост от местните закони на града може да има и още

Поредният профани помислил се за много знаещ! Не ме интересува САЩ. Не съм била там и не мога да говоря какво е там. но съм била в цяла Западна Европа и мога да разкажа как е организирано там, НО не си заслужава. Профаните така или иначе не разбирате! Просто сте многознаещи профани!

Никъде никой не идва да ти отвори чувалите и да почне да сортира. Навсякъде където има някакво управление на отпадъци и се прави рециклиране разделянето е задължение на изхвърлящия ги. И бъди спокойна, прекарал съм достатъчно време в Англия, Франция, Швейцария и Германия и знам че няма съществени разлики от това което правят в САЩ. На някои места дори е по-строго и имаш 5 отделни контейнера за рециклируемите а не само един

щом толкова държиш да се излагаш, хайде давай! Овца е майка ти! А баща ти е дебил! Трябвало е да те абортират. Опция две и те са малоумници като теб! Научи се първо да пишеш. Научи се после да мислиш и чак тогава пиши коментари! Отивай обратно в дупката! Дебил!

Които били "ходили в цяла Западна Европа" не ми се слушат. Ела поживей малко (поне година и половина) тук, после знай много.

Питайте по гей-сбирките - там са само такива...

Биологическите отпадъци са на площад Народно събрание 1

Когато миязмата, ДБ, ПП и други соросоиди и козяци им заповядат