ИТН: Кризата в енергетиката е резултат от хазартно управление

От партията на Слави Трифонов разпространиха декларация относно кризата в сектора

Обратно в новината

Коментари - ИТН: Кризата в енергетиката е резултат от хазартно управление | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееее, ама нема се плашите, Р.Овч. ей сега ще я измисли стратегията..

Като го слушам този ми идва да извикам: - Разкарайте сценаристите. Да излезе балета.

повече от 10 години слушам големи специалисти че нямаме нужда от белене. до сега можеше а работи и то на друга цена около 6 млрд. а сега специалистите на съд за посегателство към националната сигурност

има неприкрита далавера

Кога стриганото африканско шиле взе да разбира от енергетика и управление на кризи

Пазарна икономика, чалгари! Търсенето, определя предлагането! Малко стока, много търсене цената отива в небет, много е просто! Или казано по вашенски (ЧАЛГАРСКИ), болен се оправя на легло!

Настоявали, ДАНС и т.н. А защо не направиха правителство за да решат проблема. Празноглавци.

Чалгарите разбирали от криза , вярвате ли? Крайно време е да се захванат сериозно с каквато и да е работа в парламента. До сега не са свършили работа за 5 стотинки. Друго освен декларации дали знаят . Още не са внесли един законопроект, макар и лош, за да видим на какво са способни . То от диванчето е лесно . Не им плащаме заплата за декларации, а за смислена работа .

ИТН да кажат колко ще плащат битовите потребители при евентуална либерализация на пазара, пък тогава да я предлагат. Хиновски се оля да слугува на ДПС.

Чалга + електричество = тъпотия.

Кризата в енергетиката е резултат от усилията на ДПС и ГЕРБ да я разбият. С декларацията си ИТН обслужват Доган.

радио Ереван "Кога ИТН ще съставят правителство?" - Когато Тошко Африкански започне да говори литературен български и започне да пише без правописни грешки - бил отговорът. - Значи никога - заключил питащият.

Цялата ситуация за трансформацията на сценаристи в политици напомня за един виц. Летят си животните в един самолет. По едно време почнало много да друса. Решило зайчето да види какво става в пилотската кабина. Влиза и гледа - в пилотското кресло седи гаргата и ръчка където и падне. – К'во правиш, ма? - пита зайчето. – Ми, еавам се с апаратурата! – Може ли и аз да се еавам? – Може, 'що да не може! Почнало и зайчето да ръчка по копчетата, да бута лостове, да скача върху таблото за управление. След малко самолетът започнал да пада. Гаргата отворила прозорчето и казала: – А'ре чао, аз отлитам! – Ама, чакай! Аз не мога да летя! – Е, като не можеш да летиш, 'що се е*аваш с апаратурата...

Бла бла бла бла, бла. Бла бла... блабла. Блаблаблаблабла... бла! това казаха. Декларативни думи дето всеки втори третокласник е запомнил от телевизора!

Не, казаха, че и битовите потребители ще трябва да излязат на борсата, което означава много по-скъпа електроенергия вкъщи.

Сценаристи, енергетици и просто красавци!

Да избираш между славчовци и боковчета е като между чума и холера!

"Ние настояваме за незабавно сезиране на ДАНС и прокуратурата за разследване и подвеждане под съдебна отговорност за престъпно бездействие на служебните лица в БЕХ, НЕК и ТЕЦ "Марица Изток 2" по овладяване на кризата", се казва в декларацията на партията. Упс, че то същото се казва и в декларацията на работодателите, начело с Домусчиев!!! Дали пък не се откри така е дна "топла връзка" между ИТН и Домуса? Че то, ако е така, си е направо ГЕРБ-2, бе! Само че без Баце - явно Домуса вече иска неговото място...

Ами първа политическа сила сте бе, тъпанари с тъпанари! Настоявали да бъде сезиран тоя и оня! Ами сезирайте ги! Кой да ги сезира, аз ли? Така и не стоплиха, че вече те са в центъра за всичко, което се длучва, или пък не се случва в тая няма такава държава...

А бе големи специалисти станахте,разбирате от всичко!Още един път,политиката не е занимателно шоу!И който не става да не се подава на детински емоции,после страдат всички българи.

Много си т.п Круме, Баце 12 г. какво прави? Тези поне не крадат и се мъчат да въведат ред.

Абе, ей, изчезнете, какво ще ми се обяснявате за енергетиката, нещастни клоуни

Тия пък наглите чакаха работодателските организации да сезират прокуратурата и сега вече се направиха ,че са открили топлата вода.

Герб създаде борсата, а сега мълчат. Хуй ли имат в устата?

Деобре че не ви избраха!

Махайте се и замълчете чалгари мръсни!

Подкрепям, мафията никога не е мислила, за благото на народа на Б-я. Щом и от Детската болница са откраднали едни 100 милиона, за какво говорим.

Боко и патреотите ни лук яли, ни лук мирисали.

Радеффф,къде са парите

Кой сега ще ни праща в космоса?

Тоя много бързо му поникна косата нещо.

Гледам снимката - на късия капацитет кога му порасна пак косата?!

И той като бат Бойко, с една и съща тениска. Дали е пере?

Щеше да помогне ако служебните слуги на Радев бяха преговаряли преди да подпишат

кое да подпишат? Това което Боко е подписал преди години ли?

Славун не успя един свестен кандидат за министър-председател да отсее, но иначе вече стана специалист и по енергетика.

не видях думите 4 реактора в Белене и два в Козлодуй ВЕДНАГА!

Третокласник среща Пламен Николов пред дома му в 'елитния' кв. "Орландовци" и го пита: ХЕР ПАЦО, ШПРЕХИН ЗИ ШНОРХ?

Че какво му е на квартала? много си ни е добре тук. Виж хората...

Дрън.дрън, та пляссссссссссссс

Служебния министър и министър прецедателя както и зеления чорап също са отоворни. Имаха време да реагират, но само сменят хора без реално да вършат работа...

всички партии да се кръстят няма такава държава

Паляците от ИТН само калпави декларации могат да пишат и после да ги късат. Нали ги видяхме вече 2- ри подред парламент едно правителство не могат да докарат даже и до гласуване. И тези неадекватници ще управляват държавата. Да си ходят в телевизийкта и да ни отърват от наглото и некомпетентно присъствие.

ид*оти какво разбират от енергетика. Видяхме ги какви капацитети са!

Всичко хубаво, но как ДАНС и прокуратурата ще знаят какво е трябвало да се направи и кое от нещата, които са направени в сектора е добро или лошо, като не са специалисти по енергетиката и пазар на енергийната продукция?

Нали сте в Парламента, бре? Имахте 2 шанса да направите нещо, смотаняци...

Ами, те направиха каквото могат - похарчиха едни милиони за едни машини, похарчиха други милиони за едни втори избори, сега ще похарчат едни други милиони за едни трети избори. Не е луд този, който е изял зелника а тоз който му го е дал.

Те хубаво са сезирали ДАНС, ама дали се досещат, че енергийната мафия е собственик и на ДАНС, и на прокуартурата и на самите ИТН. Все пак не мен хрантутеха Овергаз и Мултигруп, а слафчо.

Итн ставате само за сметището,защото всички сте боклуци .изчезвай те и никога да не сте посмяли да се показвате.сган долна и продажна

Тръц,пръц!