ИТН: Кризата в енергетиката е резултат от хазартно управление

От партията на Слави Трифонов разпространиха декларация относно кризата в сектора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръц,пръц!

Итн ставате само за сметището,защото всички сте боклуци .изчезвай те и никога да не сте посмяли да се показвате.сган долна и продажна

Те хубаво са сезирали ДАНС, ама дали се досещат, че енергийната мафия е собственик и на ДАНС, и на прокуартурата и на самите ИТН. Все пак не мен хрантутеха Овергаз и Мултигруп, а слафчо.

Seaseal

Нали сте в Парламента, бре? Имахте 2 шанса да направите нещо, смотаняци...

Всичко хубаво, но как ДАНС и прокуратурата ще знаят какво е трябвало да се направи и кое от нещата, които са направени в сектора е добро или лошо, като не са специалисти по енергетиката и пазар на енергийната продукция?

ид*оти какво разбират от енергетика. Видяхме ги какви капацитети са!

Паляците от ИТН само калпави декларации могат да пишат и после да ги късат. Нали ги видяхме вече 2- ри подред парламент едно правителство не могат да докарат даже и до гласуване. И тези неадекватници ще управляват държавата. Да си ходят в телевизийкта и да ни отърват от наглото и некомпетентно присъствие.

всички партии да се кръстят няма такава държава

Служебния министър и министър прецедателя както и зеления чорап също са отоворни. Имаха време да реагират, но само сменят хора без реално да вършат работа...

Дрън.дрън, та пляссссссссссссс

Третокласник среща Пламен Николов пред дома му в 'елитния' кв. "Орландовци" и го пита: ХЕР ПАЦО, ШПРЕХИН ЗИ ШНОРХ?

не видях думите 4 реактора в Белене и два в Козлодуй ВЕДНАГА!

Щеше да помогне ако служебните слуги на Радев бяха преговаряли преди да подпишат

Гледам снимката - на късия капацитет кога му порасна пак косата?!

Тоя много бързо му поникна косата нещо.

Кой сега ще ни праща в космоса?

Радеффф,къде са парите

кое да подпишат? Това което Боко е подписал преди години ли?

Боко и патреотите ни лук яли, ни лук мирисали.

Славун не успя един свестен кандидат за министър-председател да отсее, но иначе вече стана специалист и по енергетика.

Подкрепям, мафията никога не е мислила, за благото на народа на Б-я. Щом и от Детската болница са откраднали едни 100 милиона, за какво говорим.

Махайте се и замълчете чалгари мръсни!

Деобре че не ви избраха!

Герб създаде борсата, а сега мълчат. Хуй ли имат в устата?

Тия пък наглите чакаха работодателските организации да сезират прокуратурата и сега вече се направиха ,че са открили топлата вода.

Абе, ей, изчезнете, какво ще ми се обяснявате за енергетиката, нещастни клоуни

А бе големи специалисти станахте,разбирате от всичко!Още един път,политиката не е занимателно шоу!И който не става да не се подава на детински емоции,после страдат всички българи.

Много си т.п Круме, Баце 12 г. какво прави? Тези поне не крадат и се мъчат да въведат ред.

Ами, те направиха каквото могат - похарчиха едни милиони за едни машини, похарчиха други милиони за едни втори избори, сега ще похарчат едни други милиони за едни трети избори. Не е луд този, който е изял зелника а тоз който му го е дал.

"Ние настояваме за незабавно сезиране на ДАНС и прокуратурата за разследване и подвеждане под съдебна отговорност за престъпно бездействие на служебните лица в БЕХ, НЕК и ТЕЦ "Марица Изток 2" по овладяване на кризата", се казва в декларацията на партията. Упс, че то същото се казва и в декларацията на работодателите, начело с Домусчиев!!! Дали пък не се откри така е дна "топла връзка" между ИТН и Домуса? Че то, ако е така, си е направо ГЕРБ-2, бе! Само че без Баце - явно Домуса вече иска неговото място...

Да избираш между славчовци и боковчета е като между чума и холера!

Сценаристи, енергетици и просто красавци!

Бла бла бла бла, бла. Бла бла... блабла. Блаблаблаблабла... бла! това казаха. Декларативни думи дето всеки втори третокласник е запомнил от телевизора!

Че какво му е на квартала? много си ни е добре тук. Виж хората...

Цялата ситуация за трансформацията на сценаристи в политици напомня за един виц. Летят си животните в един самолет. По едно време почнало много да друса. Решило зайчето да види какво става в пилотската кабина. Влиза и гледа - в пилотското кресло седи гаргата и ръчка където и падне. – К'во правиш, ма? - пита зайчето. – Ми, еавам се с апаратурата! – Може ли и аз да се еавам? – Може, 'що да не може! Почнало и зайчето да ръчка по копчетата, да бута лостове, да скача върху таблото за управление. След малко самолетът започнал да пада. Гаргата отворила прозорчето и казала: – А'ре чао, аз отлитам! – Ама, чакай! Аз не мога да летя! – Е, като не можеш да летиш, 'що се е*аваш с апаратурата...

радио Ереван "Кога ИТН ще съставят правителство?" - Когато Тошко Африкански започне да говори литературен български и започне да пише без правописни грешки - бил отговорът. - Значи никога - заключил питащият.

Кризата в енергетиката е резултат от усилията на ДПС и ГЕРБ да я разбият. С декларацията си ИТН обслужват Доган.

Чалга + електричество = тъпотия.

ИТН да кажат колко ще плащат битовите потребители при евентуална либерализация на пазара, пък тогава да я предлагат. Хиновски се оля да слугува на ДПС.

Не, казаха, че и битовите потребители ще трябва да излязат на борсата, което означава много по-скъпа електроенергия вкъщи.

Чалгарите разбирали от криза , вярвате ли? Крайно време е да се захванат сериозно с каквато и да е работа в парламента. До сега не са свършили работа за 5 стотинки. Друго освен декларации дали знаят . Още не са внесли един законопроект, макар и лош, за да видим на какво са способни . То от диванчето е лесно . Не им плащаме заплата за декларации, а за смислена работа .

Настоявали, ДАНС и т.н. А защо не направиха правителство за да решат проблема. Празноглавци.

И той като бат Бойко, с една и съща тениска. Дали е пере?

Пазарна икономика, чалгари! Търсенето, определя предлагането! Малко стока, много търсене цената отива в небет, много е просто! Или казано по вашенски (ЧАЛГАРСКИ), болен се оправя на легло!

Кога стриганото африканско шиле взе да разбира от енергетика и управление на кризи

има неприкрита далавера

повече от 10 години слушам големи специалисти че нямаме нужда от белене. до сега можеше а работи и то на друга цена около 6 млрд. а сега специалистите на съд за посегателство към националната сигурност

Ами първа политическа сила сте бе, тъпанари с тъпанари! Настоявали да бъде сезиран тоя и оня! Ами сезирайте ги! Кой да ги сезира, аз ли? Така и не стоплиха, че вече те са в центъра за всичко, което се длучва, или пък не се случва в тая няма такава държава...

Като го слушам този ми идва да извикам: - Разкарайте сценаристите. Да излезе балета.

Ееее, ама нема се плашите, Р.Овч. ей сега ще я измисли стратегията..