Коментари - Италианците се стягат за "макаронена стачка" заради силно поскъпналата паста | business.dir.bg
назад

Италианците се стягат за "макаронена стачка" заради силно поскъпналата паста

Спешна среща решава един от най-важните за италианците - пък и не само за тях, въпроси - как да се намалят цените на любимите тестени изделия

Обратно в новината

Коментари - Италианците се стягат за "макаронена стачка" заради силно поскъпналата паста | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нещо го ям, само ако е свършило всичко друго в къщи и много ме мързи да си наготвя нещо свястно. Това е най-мизерната храна за бедни. Даже по-зле и от пицата.

Изригна като везувий бай ганя, докато мажеше бел леб с маргарин...

хахах, много рядко ям тестени изделия, още по-рядко ям маргарин, но добър опит. :-)

Така, маргарин вече разбрахме, че ядеш. Сега кажи какви тестени употребяваш?

Така мислите, защото явно не знаете/можете как да си я сготвите.

Нищо не си разбрал. Яж си пастата и пицата и се радвай на живота. :-) Моето мнение за тези храни си го казах. Все ми е едно дали ти харесва или не. :-) Нали знаеш, защо са ядяли в Италия паста и пица ? Защото са нямали нищо друго за ядене освен брашно. :-) Айде със здраве.

Така мисля, защото пастата си е паста, както и да е сготвена. :-) Най-ниското стъпало на храната, заедно с пицата и ризотото. :-)

Не са разбрали, че Любимите ръководители са се погрижили за тях. Слагат в сместта 95-98 % брашно от скакалци и хлебарки, които са евтини, а останалото го набучват с Е-та за цвят, вкус и мирис. И готово - цената ще падне. Нищо, до година-две ще узреят и ушите им ще плющят.

Абе какво стана, фалира ли вече Русия?

Да ядат пасти.. Срава Усраина...

Солта и захарта е Е. Е та има само в ЕС.

нема леп! :}