Иск за 1 милиард евро срещу фирмата, оградила Корал

Фирмата заградила плажа Корал снима всички преминаващи и плажуващи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С какво образование са редакторите на Дир.бг? Възможно ли е редактор да пише толкова неграмотно? Още в заглавието има няколко правописни грешки.

Дрън-дрън! За завеждане на иск за 1 милиард, трябва да платиш 100 милиона държавна такса. Искам да видя как ще стане това...

Неграмотнико, колко заглавия ще объркаш още??

Gal1974

Плажът не е ли държавна собственост ?

В България вече не е...

Явно не си запознат с GDPR.

когато има държава. На въпросното место няма държава.

Чл. 18. (1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.

Да но подходът и достъпа до тях не са

Пуснете го не само в измислената бг комисия, тя само ще покрие нещата. Директно изпращане до всички световни медии да стане огромен скандал, всички да разберат и да се задействат и евро чиновниците!

Гладна кокошка, просо сънова, а нагли българи...милиярди. Айде да видим как ще стане това, тия само таксите немогат да си позволят да платят, та да им прочете някой безумните искания.

Дело И в едропейския съд по правата на човека!!! Ще е първата осъдителна присъда за поредната малоумна зинала фирмичка на поредния крадец в българия срещу нарушаване на новия регламент за защита на личните данни в ес!

...и #Кой ли се Пробва да Се пробва относно+С точките ?! + Следва да попоогледаме таз И.И. (Ибер...ихтамнетская де)

Ако имате нужда от доброволна помощ при подготовката на дела срещу безчинствата на мафията, наречена "държава", само пуснете обяви и ще се включим в подготовката на обвиненията всички граждани на България, които искат да спасят държавата от неграмотната мафия, която заграби покрай откраднатото от ктб и от еврофондовете всичко що е територия, фирми и предприятия в българия!

Някой в Дира прави ли разлика между иск и глоба?!

Без да защитавам тия дето са заграб, т.е. заградили Корал, но ето нагледен пример, как може да се изнудва с регламента GDPR

зелените май се разреваха, че нямат достъп до плажа с дизеляците.. ми нали това е целта.. да няма достъп на коли точно на плажа и да го запазим най-естествен

Средно специално. Има двама строителни техници, 3 аграрни специалисти, 1 доячка и 2 манекенки за разкош.

С вишу. уБРАЗУВАНИЕ.

Каквото и да ви говорят, накрая всичко опира до пари ! В случая 1 милиард евро !

Парадоксът е, че България е толкова дива държава, че едно диво място не остана.

За да получиш справедливост в България, трябва да дадеш гласност на случая!!! Колкото по-голяма гласност, толкова по-бързо и по-добре ще ти се разреши случая!!! Жалко, но факт !!!

има диваци,които траят други диваци да заграбват черноморието безнаказано

Ама държавата е на мутрите

Няма да открият нарушение.... Ти ако имаш да даваш 1 милиард, за колко би подкупил държавния служител ...

Някои хора след участие във властта, "разпределянето" на еврофондовете ,опоскването на ктб и т.н. се събудиха след една нощ милионери, направо милиардери. Тия хора на работа не ходят вече, но обикалят по почивки из страната и си харесват ту един, ту друг общински/държавен имот, и хоп с дългия си език го засмукват в името неприкосновеността на частната собственост

Тия са по-нахални и от мен Аз вадя пясък от морето,да си построя собствен плаж/Созопол/,а те на готово заграждат

А сега, де? Физиономията на човека лична информация ли е? :D

tonk11

Нема лабаво а? 1 милиард евро! Тези кого толкоз са снимали бе? Тръп как оправя Меркел? Нали има предупредителни табели? Какво искат?

Не е далеч времето,когато някой ще приватизира и сградата на народтото събрание,чудесно казино става И нека! Поне веднъж завинаги да разберем кой,кой е в тази държава.Пък и да знаем,олигархия,монархия или просто МУТРИНСКА ШАЙКА.

По същата схема искат да оградят и Пирин! Само европейското законодателство е спасението на България.

Има бре, у северозападо...

А отиди и направи това в Коста дел Спол или някой друг испански курорт, ще те одерат жив и всички около теб ще са в пандиза с глоби които и правнуците ти ще плащат(случая с кораба"Свети Никола"-опраскаха целия екипа, макар в такива случай отговорен да е само капитана).Обаче тук има една продажна пасмина-антибългари които дежурния им тъп лаф е Ганьо-като в същност ганьовците са самите те.Правилно трябва да се одруса такава фирма дерибейска.Никаква милост.