Инерком: Работим за финализиране на сделката за активите на ЧЕЗ

Компанията потвърди, че има подкрепата на глобални инвестиционни банки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепа от банките има, но пари по сметката на ЧЕЗ няма...

Айде бе, финализирайте я най-сетне тая сделка. И министърката, и Бойко имат разходи! Коледа наближава, после Нова година... съжалете ги!

Някой да е имал съмнения, че сделката ще се случи?

Колко процента има Нинова в Инерком.

Гоу Гинка, гоу Гинка, гоу!

Снишаване до отминаване на бурята, отвличане на вниманието с други смешни новини и кротко финализиране на сделката. На някои сделките им се случват всеки път. Сигурно са просто късметлии. Едва ли е нещо друго. Сигурен съм.

Ето, офшорните пари на управляващите си проправят път лека-полека. Очакваме щастливият финал, разбира се.

ИНЕРКОМ ЩЕ Е ПОРЕДНОТО КТБ......вЗИМА ЧЕЗ...ЗА 320 МИЛИОНА ....ЗА ЕДНА ГОДИНА ЩЕЗЕМАТ ЗАЕМИ МАЕМИ ЗА ОКОЛО 600МЛН. И КЕ ФАЛИРАТ И ДЪРЖАВАТА ЩЕ КУПИ ЧЕЗ-ИНЕРКОМ ЗА 1 МЛРД. ИМА ДАЛАВЕРА...

Един Тиквен Трол ни заблуждава с Нинова , Тикво тази златна кокошка я копува Бойко Борисов !

Борисов признай си че е твое ЧЕЗ ,че да спим спокойно тази нощ !

Единственият печеливш е ЧЕЗ. Завлякоха каквото можаха, осребриха и си прибраха каквото можаха и дават парцала на Мафията с представител някаква калинка. И гащите от задника ще ви смъкнат българи, та като се върнете в каменната ера, да сте подходящо облечени.

Алоууу Банкити.... иам един лев в оШфорна сметка....Искам шести блок на Козлодуй да купя.... Що не сте ми превели пави ва???

Кучетата си лаят, кервана си върви! Тотална корупция и тъмни сделки. Гинка селянката от Пазарджик купува ЧЕЗ. Уникално!

Пада ни се, драги съфорумци! Нека енергетиката ни да се притежава от доган, череп и р.овч. - всичките доказани алтруисти и народни деятели, а да се управлява от теменуШка, гинка, делянчо и трайчо. Всичките - видни експерти с дългогодишен опит... които не знаят разликата между Ват и Волт-ампер.

Щастливия финал къде да го очакваме - в устата, в природосъобразната, или в алтернативната за ценители?

мафията си изпира парит, а ние сме статисти в играта! Забелязвате ли стожерите на демокрацията как се правят на ущипани? Ако сега бяхме поне малко независима вероятно щяха да ни засипят с храчки на демократичните им медии!

В робовладелческият строй ни върнаха ,,законно, а никой от институцийте нито чува ,нито вижда,,откъде пари и оШворки,,

Той и сега не си признава,а беднотията ни е и благодарение на тоя мангал,продаваше на безценица,рмд и вместо 30 милиярда ,само три милиярда в хазната,а трябваше в Сребърният фонд да отиде,а не сега да казват ,,ние работим и за пенсионерите,, Проклети да са им поколенията на тия ненаситници

След като така и така ще се продава ЧЕЗ България, по-добре да се продаде на Инерком, отколкото на индийци. Все пак чрез Инерком електроразпределението ще остане в български ръце, а не в индийски. Имаме спомени от индийските "бизнесмени" в България - Митал.