Коментари - "Инерком" пак иска ЧЕЗ, вече няма волтаици | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доган купи ТЕЦ от БСП. Сега си купува и разпределителната мрежа. Няма лошо! Нали е частно лице, както и онзи от БСП, дето му продаде ТЕЦ-а

jingiby

А дано им преседне на тандема ГЕРБ-ДПС...

Гинка е нахална като конска муха, но тоя път освен за фотоволтаиците ще трябва да обясни и от къде има пари за сделката. Защото 300 млн. нейното дружество няма!

тандемът е БСП-ДПС и не се прави на луд! БСП продаде ТЕЦ на ДПС, не ГЕРБ! Ти представяш ли си министър на ГЕРБ да си купи ТЕЦ, какво ще говориш, а? Ама като е министър на БСП, мижитурки като теб мълчат и пускат тъпи лафове..

Щом Доган има пари за ТЕЦ, щом Нинова има за Техноимпекс, щом Гергов има за Панаира - защо Гинка да няма?!

Преоблякъл се Илия - пак в тия!

Фотоволтаични централи на офшорка или на някой пазарджишки циганин?? Не се уточнява на кого за прехвърлени!!! Като сте такива гУлеми журналисти защо не си свършите работата???

Хидроинженера си купи онзи ден ТЕЦ, сега ще си купи ЧЕЗ. Всичко е точно ! Ще ревете за чехите....а Доган, като Черния Лорд ще качва и сваля правителства, а вас ще ви дои....

"Инерком" пак иска ЧЕЗ, вече няма волтаици От това ,което пише в Биволъ разбрах, че зад Гинчето стоят руски капитали,представлявани от Бизнесмени с грузински дагестански имена.

Извадили са ги от групата формално, но не са "техни" ли? Смях и половина.

Алчността я покрива пръстта! Всички тези олигарси и "бизнесмени" ще си отидат от този свят, без Тецове, волтаици, яхти и сараи, голи и боси, както да дошли!

нямам оШфорна фирма и имам един лев за инвестиция. Ало държавата - искам АЕЦ Белене и вси1ко на площадката - айде... какво чакате......

това "БиВи" що така е написано? Оригинално е "bv", холандска форма на юридическо лице, и подсеща за Холандските Антили, Аруба, и други подобни. Там счетоводителите си мажат раменете с крем, за да не ги сърби от никнещите ангелски крила.

А не се знае,Хидроинженера и вели Везир,в последният си път може и заедно с ТЕЦА да си тръгне.

Колкото и слаби да са БСП , с тока шега не бива ! ! !

Развъртяхме тука оШфорките, поразбъркахме фирмите и вече никой не може да ни хване дирите. Аре давайте го вече този ЧЕЗ!

пак хора на Доган.?

Стига с този Импекс на Нинова, в ония години струваше 60-70 000 долара, не 300 милиона. Всяко РМД можеше да извади парите за Импекса. Не Нинова плати, тя беше директор, а не собственик.

Цитат народно творчество: "Кой ебал ебал Мара вече не е курва" Прозаична реалност: "Кой краднал краднал вече е чист бизнесмен без волтаици", докато мине номера ни чул ни видял само в джоба парите прибрал .... Всеки крадец вика дръжте крадеца или ти не ми ли вярваш... ... За това на времето са белязали: ..Проститутките с извадени предни зъби ..Докторите, съдиите без един зъб ..крадците без една ръка

А сега да ги видим кво ще измислят!

от вис 2 пак звънят по интеркома, никой не вдига, не разбрахте ли ББ вече не ви познава

Всичко е наше, не се лъжете че има промяна в строя. Из дневниците на една Мутра

Само че това което казваш не е вярно.Прочери в интернет от коя партия е Папазов и тогава пиши.Тандемът в момента е ГЕРБ -ДПС или Б.Борисов и Пеевски.

Знаеше се , че така ще стане накрая . Малко шум , малко театър за пред народа но лека-полека и след 1 година , след като народа се насити и му омръзна темата ( а беше аха да бутне ББ за 3-ти път!!) КАКА ГИНКА БУШОНОВА ще си стане “собственик” на ЧЕЗ като стой та гледай .......