Индия примамва Тесла с по-евтино производство от Китай

В страната обаче миналата година са били продадени едва 5000 електромобила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що не направо в Русия. И там имат тел и кълчища.

Нямам търпение да си купя Тесла произведена в Индия. Фен съм голям, но те и в момента имат проблеми с качеството, не мога да си представя разликата в панелите каква ще е, ако почнат да ги сглобяват чалмите.

Индия е хаос , Китай е ред ,

по-евтино производство и по-ниско качество то е ясно

Индийци са най евтините фрилансери в нета.а 50 долара вършат работа , като за 300.

Ама май не вършат и като за 1

Нормално. Всички бели фирми трябва да напуснат Жълтурландия ако искат да прокопсат. А след това няколко ядрени гъби над Ухан, Лай-нян, Бейжин и подобните клоаки.

дибрем че всички не са такива малоумни идиоти като теб иначе досега да са се избили

То ще е по евтино, ама ние знаем що е циганска работа.

Няколко пъти в статии в дира писах, че нищо чудно Индия да се окаже новия Китай, но получавах смешни коментари и минуси. Няма нищо 100% сигурно, но има достатъчно индикации, поне за момента, да се направи опит за това. Дали и как ще стане престои да видим. Колкото до сравнението на качество и производствени мощности с Китай, не мисля, че големите корпорации са толкова глупави да построят мощности досущ като в Китай, предполагам ще се търси различен подход, може би силно ограничена човешка работна ръка и само стандартни компютърни специалисти с ниско и средно ниво, които са в огромно изобилие в Индия, съответно евтини, и които само да поддържат работния процес.

"На китайския пазар Тесла отчита над една трета от глобалните си продажби." Е, те тва обяснява защо Запада тръгна на Изток... та чак до Китай, който отдавна престана да бъде само евтин производител, към момента китайците изнасят само 8% от това което се произвежда в Китай, и започна да се превръща в ненаситен потребител на стоки и услуги от който Запада гледа да захлеби.

чехлю се казва , виден автолобист , може да помогне поне със съвети............

а баща ти се казва пръдльо нали

Що са те кръстили Путьо, бе?

И ще има подразделение на тесла в Столипиново.

Бе ти майтап си правиш, ама не се знае. Сещам се за кацането на хеликоптер с родилка там наскоро, бяха я взели от Майчин дом с хеликоптер! Колко от вас сте били возени от хеликоптер като сте се родили? А?

Ами рикшите броите ли ги?

чакам светът да се усети, че каквото и да правят в индия ще е много по-зле от колкото това което правят китайците. Индийски ифон няма да си взема, тесла по принцип не харесвам... много индойци има в америка и бутат към страната си ама .... един ден ще се усетят, че залагат на куц кон.

Тоя па. Предпочитам индийски айфон пред китайски на 200%!!! От жълтите добре прокопсахме, а? Над 10000 българи за 2020 загубиха живота си заради тия изроди!

Гъъци гъци гъци. Тук ше прайте тесла-хе. Всичко млього ефтино-хе.

Братята американци да се махат от крадливите китайци и ще видите как жълтите ядат камъни, също като руските алкохолици.

Тесла и всички подобни трябва да не инвестират при чинковете

ТАТА е техният зенит. А от Тесла да дойдат да проучат у нас каква беля ще си вкарат в гащурите. По-добре да направят завод в ЧАД. Не помня поне 13 години, откакто сме в ЕС, да съм видял у нас стока, на която да пише "Made in India".

Ами Индия има страхотен текстил, дрехи, но те не са предназначени за задния двор на Европа... 180долара за комплект чаршафи колко човека ще дадат в София?

Бая , що ?

Не виждам смисъл да се ланкаме за само заради спора. Виж, че основните реклами, ако въобще ги има за текстил и дрехи са за ... магазини втора употреба!!? В най-големия мол на Цариградско 2 етажа под земята е сатана немски"аутлет" с дрехи втора употреба. Бизнес с 2-3 клиента не се прави.

Е ся вече ше си намери майстора африканският юдей. Индийцитге ше го оправят. Майстори са на това.

А в България вече и тесли не произвеждаме.

Няаа лошу мангасити да праят Тисли, ама Мъска е ф Китай щот комунистити му напораеха най мудерния завод саму за 8 месеца, за сравнение ф Берлин ощи няа първа копка, а е обявен мноу приди китайския.

нема пъра копка ли бря , а тва кво е бе проруско мекеренце https://twitter.com/elonmusk/status/1356381230925635591 , тва ше е май големио завод на Тесла в Света и то + колите ше е произвеждат най много от най модерните , ново поколение акумулатори ! ето и друго видео https://www.youtube.com/watch?v=kn0URX5oKow от декември 2020 г ..а твита е от февруари 2021 г ..производството започва още таз година

И що да не идат в Индия? Самата Индия е голям пазар, има много хора с възможности. Както виждате, строят завод в Германия, където работната ръка, данъците и какво ли още не са много по-високи отколкото в БГ, но не идват тук, нали? Бат' Илон турси сигурност за инвестициите си, каквато сигурбост тук не може да получи...

Сигурност в Индия муахаххахахах