Коментари - Строежът на Терминал 3 на летище "София" започва в началото на 2026 година | Бизнес.dir.bg
назад

Строежът на Терминал 3 на летище "София" започва в началото на 2026 година

За това лято ще има 4 или 5 нови дестинации като Хелзинки, Рига, остров Скиатос, Баку и Бристол

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Строежът на Терминал 3 на летище "София" започва в началото на 2026 година | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе вие първо направете така, че първите два терминала да са на ниво, та после стройте нов... Като се започне от паркинга, такситата, маймунски държащите се служители....

Терминал 1 и 2 са на нивото на бананова република Ай дано т3 е по нормален

5 и 6 кога?Глупост е разширяването на сегашното летище,. Нужно е ново летище извън града.

Ясно, че този концесионер ще иска пари и от България и от ЕС, ще ги откраднат и ще духнат нанякъде! Няма, абсолютно никаква нужда от още един терминал! Сегашните два са напълно достатъчни, а терминал 1 може да бъде изцяло реновиран и цялото пространство около него. но, да казваш, че ще строиш терминал 3 си е чиста измама!

Нов терминал се прави, ако сегашните не могат да поемат потока. А те са супер НЕнатоварени! Трябва да се реновира паркинга на 2ри терминал, и да се реновира и съвремени терминал 1. За кво да се влагат едни огромни пари в терминал 3, при условие, че сегашните два са леш, и са полупразни?!

Нескопосано изцепване. света не се върти около теб. Проучи малко по-подробно какво е договорено от едни крадливи наши политици с концесионера. Огромни пари изтичат и нито пътниците нито останалия персонал има значение.

А тъй,стройте още терминали да могат да избягат от България повече хора!

Мда, да се върнем към добрите времена, когато никой нямаше как да напусне този неземен рай. Предлагам, вместо да се строи терминал 3, да се затворят терминали 1 и 2.

Kalin

И тези само на думи променят нещо и ще изчеднат като едни Гад Зееви

като станем суперсила на Европа и завземем русия му ха ха ха

за какво ни е да завземаме азиатски държави?

Каква е тая тъпотия??? Терминал 1 е празен на 90% от времето, Терминал 2 е супер спокоен, никога няма някакъв наплив и тапи, особено ако работят 3-4 гишета за скенери и паспорти после, те ще правят Терминал 3. Оправете едно летище около Търново примерно, в Русе, някъде надолу в Хасковско примерно, около Сандански! КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ!

трябва 3-ти терминал

На Терминал 1 до кога ще продължава качването на пътници в самолета посредством натъпкани като в конски вагони отправени за фашистки концлагер автобуси , в които понякога се чака по половин час в студ или жега? Пътуват възрастни, бебета, малки деца... Дебили от летището, плачете за някое яко дело за нечовешко отношение към хората.

Бройка подвижен ръкав за преход на пътниците от сградата на летището до салонната врата на самолета е с цена 914 хиляди лева, живи + здрави

си от "умниците" на летище-София -коптор. Значи: 1. Превозването на пътници с автобус също струва пари: за автобус, заплата за шофьор, бензин, поддръжка. 2. Самолета може да се разполага до терминала, така че качването да ства от пистата и без автобус, както е по доста други летища с подобен размер на това в София. 3. Автобусите могат да са повече и по-големи, така че да не се тъпчат в един по 100 пътника при това с багаж като концлагеристи в конски жп вагон. Предполагам, че всичките тези опции също няма да ти харесат, понеже мързеливите дебили винаги измислят причина да не се напрягат умствено и физически. Освен това, знам че дебилите от летището обичате да се забавлявате с това, да тормозите пътниците. Често се е налагало да ви псувам , както стана и последния път. И тогава гледате да се изнижите като пръдня в гащи за да нямате и други неприятни изживявания.

Паркингът на Терминал 2 още ли изглежда като бомбандиран. Преди 2 години си идвах за последно в България и не можах да повярвам на каква разруха е подложен.

Направете и терминал 4, ама по-бързичко, че има още много, които с нетърпение чакат да отидат в чужбината, да мият чинии и кенефи и да бършат задниците на белите господари.

Това го правят твойте родители за жълти стотинки в България!!!

какво правиш, на чичко бакшишчето?