17-11-2017 20-11-2018

Коментари

държава Индия има право сама да си определя какво и колко ще произвежда и изнася. Никъде не е поела ангажиметни да изхранва световните гладници. САЩ и евросъюза да си увеличат производството и да задоволяват световното потребление, вместо само да обясняват, че тази или онази държава са виновни за световния глад. При промяната на световния ред, за който милеят групово, евтините храни свършиха. Време е да започнат те да ги произвеждат!!!

Дсйте да изнесем всичкото жито,, па после си слагайте ембарга! Като няма хляб ще ядем пасти, дет викаше една французойка, да я таковам...

Аз искам да припомня, че България също е износител на пшеница. Та защо Индия ограничава износа за да предпази населението от инфлацията и да осигури храна на всички на нормални цени, а България не прави нищо при 30+ инфлация.

България не е самостоятелна , докато Индия е

България произвежда няколко пъти повече, отколкото и е необходимо. Хиляди кооперации разчитат на износа.

Украинското зърно вече е руско, върнете парите на Русия и премахнете санкциите и всичко ще е ок. Да гладува Русия заради лаещи кучета като тебе няма да стане.

Индия трябва да мисли първо са своите граждани. Не виждам къде е проблемът?

Индия може да спре износа на ориз, а може и да не го спре. Милиони са застрашени от глад, а може и да не са застрашени. Цялата ви Дирбегейска работа е такава - да гърмите кьорфишеци във въздуха и да плашите хората.

Ако Русия спре да краде зърното за Африка, вероятно няма да настъпи хуманитарна катастрофа. Ама откъде хуманизъм у орките?!?

и останалите хвърчащи,пълзящи и други съедобни твари из Азията кат нема да има ориз

Освободете световното зърно, изнудвачи! Какво са виновни децата в Африка и Индия, че искате СССР 2 ???

Нали 2/3 от територията на Украйна си е тяхна. От къде вкарват оръжията с които се хвалят? Ами от там да изкарват и житото, ако искат. Ама не искат. А Русия за какво да продава на държави, които ще й запорират, а после и откраднат парите?

най-добре е индия да спре износа на цигани......

Русия блокира износа на неокраднатото от тях украинско зърно и изкуствено тласка света към глад. Познайте накъде ще тръгнат десетките милиони гладни африканци, останали без храна?!? Това им е на руснаците - освен те да са бедни, алкохолизирани и нещастни, ако може и останалия свят да е гладен, ще са най-доволни

За това ли бе разбирачо, всеки 7ми краваристанец е на купони за храна цял живот, това дори в окрадената ни родина не е така.