Има 15 оферти за доставки на газ за последното тримесечие

Газ има, но цените вървят все нагоре, отбеляза Иван Топчийски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така, така... Оферта и от Марс ще поискат, естествено на безбожни цени, само и само да не е от Газпром, че господарите отвъд океана може да разсърдим. Ами договора, бе тъпаци?! Прочетохте ли го??? Не ви пука, защото милионите, за които ще ни осъдят, няма да са от вашия джоб. Горкият български народ..

Щяло да има газ ? Но на цена, която няма да позволи на българите да я потребяват ! Като заговорят тези "умни" шебеци за прости неща, като крият най-важното ...

Изпуснахме питомното, сега ще гоним дивото.

ПОСРЕДНИЦИТЕ , ах тези посредници , от 32г. всяка власт мисли за тях ? На входа и изхода все наши посредници , но това е капитализЪма , които народа си избра/натресоха ? Алчност и безаконие ЧЕСТИТО !

Защо няма оферта на ГАЗПРОМ? Защото са най евтините ли? Всички останали продават руска газ, но с комисионни. На кой е изгодно това, на народа сигурно не е? Народа иска евтина газ от ГАЗПРОМ!

И тия са за подмяната! Продажници! Да гласуваме за ВЪЗРАЖДАНЕ!

Каква оферта от Газпром. Ти имаш договор сключен с тях вече. Не е нужно да ни правят оферта, след като сме им клиенти. Това че нашите се правят на интересни сега, ще ни излезе през носа на края на годината, като ни дадат на арбитражчето и ще си платим и газта, която в момента усилено не искаме да закупим от тях. Само гледайте!

Глупости,при цена 320 лв за Мгвчас.1000 куб м газ се равняват на 10,55 Мгвчаса,или образно казано цената е 3200 -3350 лв за 1000 куб.м газ.Това прави 1650 $ или евра за 1000 куб.м газ. А сега слушайте внимателно,четете и осмисляйте. Фирмата която пшредставлявам е подала оферта за цена 550 евро за 1000куб.м газ .Дългосрочен договор за 5 години с фиксирана цена. По 2,5 млрд к8уб.м газ годишно. Къде са 1650 евра,къде са 550 евра. А сега и кулминацията,след като подаддох офертата,без да искат ме викнаха на разпит в ДАНС. Мисля скоро време да сезирам медиите.

Е нали без дългогсрочни договори - така поне наредиха от брюксел .

Започва голямото дране на българския народ!

Булгаргаз КАКВО ПРАВИ ТАЗИ ХИРМА ЯВЯВА СЕ КАТО ПОСРЕДНИК ЛИ .НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРГУВА С ДОБИВАШИ ГАЗ СТРАНИ -ФИРМИ НЕ С ПОКРЕДНИЦИ

и газ има,само дето в търга не участва нито един собственик на газово находище.Само посредници.Булгаргаз купува от посредници и самият той се явява посредник.Баси и чудото

Ама то и хубави коли има, но нямам пари за тях. :) И 150 оферти да има, не 15. Въпроса е на каква цена са. А нещо ми подсказва че всички са нагоре, мноооооого над тези от Газпром. Не случайно толкова дълго сме купували от руснаците, защото винаги са продавали по-евтино. Разбирате ли? Тръбата е прекарана вече, инвестицията е направена, ти транспортни разходи нямаш фактически, няма как да не ти е по-евтино. Но, ако заради тяхната военна операция или война с Украйна (кой както иска да си го приема), ние не гледаме себе си, само ще загубим. А ние сме толкова бедни (някои от нас), че нямаме право вече на грешки. Съжалявам, но нашия интерес трябва да е преди всичко. Вземете пример от Ердоган, може да е всякакъв, но ей го е, продава си дронове и какво ли не и на двете воюващи страни, сега щял да ремонтира едната, навсякъде този, само и само да намаже някой договор за маса пари, че те и турците са го закъсали здраво. А и нека се каже от кои фирми са офертите и цените им, за да можем да видим, дали това правителство в действителност работи в интерес на България или пак се гледат чуждите интереси.

Поне Чирен е на 55% - напълнили са малко.

Колко са на прекупвачи на руски газ?