Хотелиери искат промени в мярката 60/40

От бранша настояват да получават държавна помощ поне до края на септември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МРЕТЕ КАТО СТЕ НЕГРАМОТНИ И АЛЧНИ ДО БЕЗКРАЙ. ДА ФАЛИРАТ КОЛКОТО Е НУЖНО ОТ ВАС И ДРУГИТЕ ЩЕ СЕ НАУЧАТ ДА РАБОТЯТ. И ПО 2000 ЕВРО ВАУЧЕРИ ДА МИ ДАДАТ ПАК НЯМА ДА СТИГНАТ ДО ВАС- ВЕРВАЙТЕ МИ. БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИ НЕНАЖИДА ЗАРАДИ СЪСИПАНАТА ПРИРОДА И ЛАКОМИЯТА ВИ.

тея бетонни морски мутри скоро ще искат и с данъците ни да им доставят туристи против волята им! не си спомням някой да ми е давал пари, за да ходя в Гърция на почивка сред природни дадености, каквито същите жадни за милостиня морски мутри бетонираха преди 20-30г!!!

Редно е всеки работил в туризма в БГ да има право да се пенсионира при навършване на 43г. Минимумът пенсия да е 1900 евро. За мъките и лишенията през годините (поне 2 и максимум 10) да ползва следните облаги: безплатнни пластични операции, трансплантации с привилегии (донори от скандинавските страни - здрави и прави естествени блондини), ежегодни безплатни околосветски круизи, държавата да осигури поне по 65 кв.м. жилищна площ на пенсиониран хотелиер (жизнено пространство), напълно безплатни комунални услуги, последни модели електроника (подменяне на всеки 3 месеца), задължителна нова S класа мерцедес (с денонощен шофьор).

Разбирам, че балтията от пандемията при вас е особено голяма, но няма как да ви поддържаме на изкуствено дишане во веки веков. Почти всички други отрасли сме също засегнати от пандемията, пък една стотинка не сме получили.