17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При близо 5% инфлация 0% лихви по депозити е пладнешки ОБИР! Хитрите банкерчета извъртяха нещата, спряха гарантираните от ЕС депозити до 100к евро и започнаха да предлагат разни чейндж схеми от 90-те с "инвестиции" в разни боклуци от типа на криптовалутите, където гаранцията, че ще ви врътнат е 99.9%., както и че няма да си видите парите повече. И всичко това под одобрителния поглед на САЩ и ЕС... Просто е жалко и гнусно!

Затова ли спирате да правите нови депозити, слагате такса за сметки със суми над 400К? Да правите печалби с парите на хората и те да ви плащат за това?

би се в гъза бе червен парцал, духач на едрокалибрени пакети. Как не са ти изкъртили ченето до сега?

Бум на потреблението, съответно скок на цените. А те горките тръгнаха нагоре още предия бум...

1.Значи кредите ще поскъпнат скоро и с много... 2.Има инфлация и тя ще фалира всички, които не са в час или нямат резерви и живеят на кредит! Има и такива които с това ще се оправдаят за да не върнат кредита /модела на големите акули /Тръмп и т.н. Печалбата им идва от открадването на кредита, а не от работа! 3.ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЕДРИТЕ РИБИ ДА СЕ НАХРАНЯТ - заради тая пандемия 2 години на пости и карантина си бяха! 4.Има вярващи, млади, новозабогатели и е време да се оберат-12 г. минаха от последната голяма криза-2009 - баланса е нарушен и трябва да имо почистване и гладолечение!

Инфлация щяло било да има?! Кога, бе, химик избушен? От есента насам половината основни суровини и материали са поскъпнали между 2 и 6 пъти, а тези които конкретно мен ме интересуват - над 3 пъти. Тоя в магазин влизал ли е да види цените? Ако това сега е нищо и инфлацията тепърва ще идва...

Този ако ви каже добро утро се огледайте дали слънцето не залязва.

Е този е голем измамник!

Пинокио, гарантираш ли, че кредитите няма да поскъпнат?