Готови ли сме за зима с ограничение за газ и парно?

Специалистите зоват за спокойствие, има възможност "Булгаргаз" да договори още количества газ, докато настъпят студените месеци. Проблем за бизнеса и хората ще бъде цената

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма друг смислен изход от положението в което ни поставиха простото Киро и ококорения му авер,освен да продължим по договора който имаме с Русия до края на годината. Иначе нищо хубаво не ни чака. И тия далавераджии от Булгаргаз да бъдат изхвърлени от там и да им се търси отговорност за зулумите ,които сътвориха.

По-добре още малко на студено, отколкото вечно сибирски роби. У.й за войната и нейните подръжници…

Ами търпи щом искаш.Аз пък не искам да търпя.

Уй за тебе, нямаш право да решаваш за другите. И кой ти е казал че за една зима? И за първия шокдаун така казаха... Ми потърпете малко... Колко не знаем, ще видим... Месец, два...

E, gospoda, gotovi li ste rusofobite za zimata, prigotvikhte li dŭrva?

ЧЕ ТО ТЕЗИ, КОИТО СМЕ БЕЗ ДОСТЪП ДО ГАЗ ИЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО ПЛАЩАМЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СМЕ ПЕРМАНЕНТНО БЕЗ СПОКОЙСТВИЕ КАК ЩЕ КАРАМЕ ЗИМАТА. и СМЕ. сАМО ЧЕ НИКОЙ ДОСЕГА НЕ СЕ Е ЗАГРИЖИЛ И НЕ Е НАПИСАЛ ДУМА, А ТАЯ СКУБЛА ООФРУСАНАТА (ОМБУДСН мАнКА) ДОРИ НЕ ЗНАЕ , ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА.

Един експерт по ТВ призова Топлофикация София да си търси и други източници на газ освен от Булгаргаз. Ето там е заровено кучето - държавната Топлофикация Сф може да не си плаща газа с години на държавния Булгаргаз. Щом Булгаргаз затъне, то от друго държавно перо му се прехвърлят бюджетни пари и така се прави социална политика в столицата - всекиму според нуждите и всеки му според възможностите. Това е крайно време да спре. Един частен доставчик на газ няма да допусне Топлофикация Сф да не си плаща 100+ млн. задължения и ще я фалира моментално. Затова и ще се държат за Булгаргаз като доставчик като удавник за сламка. Изходът е само един, приватизация на Топлофикация Сф и затягане на финансовата й дисциплина, модернизация, събиране на вземанията и т.н.

много ти се иска, крадецо. Още ли не си се нагушил

как шопите са върнат на село на дърва, кюмюр, сажди при мама и тати на свинско с лук

Ами аз съм винаги готов ,защото парно и газ нямам от поне 40 години -топля се и се охлаждам на климатици.

И мислиш че теб няма да те засегне никак големия надървен кур? Наивно..

Както винаги. Днес ме чака да донацепя дървата и да заформя седмия кубик. Чух, че гърците използвали наш торф от крайбрежието на язовир "Батак" във Велинград. Има и други алтернативи - да затапиш и напълниш стария неработещ радиатор с масло, издържа прилично топло докъм два дни поне. Старите родопски одеяла са изпрани, готови и също чакат ред за увиване в тях. Има и купища стари вестници за подпалка, а ако ги навиеш спираловидно и плътно, горят пет минути като клечки. Въобще, никакви проблеми!

някакви умнокрасиви граждани ще протестират в София да спрем да ползваме руски газ. Да сме били "независими". Същите тия ни натресоха цялата тази простотия. А съко от вчера тока за индустрията поскъпна с 60%. За бита ще видим кога и с колко.

ДА, ГОТОВИ СМЕ ДА ВЗЕМЕМ СОПИТЕ И ДА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ МЪРШИ В ПАРЛАМЕНТА , КОИТО ПРЕДАВАТ, КРАДАТ И УБИВАТ НАРОДА СИ ВЕПЕ 33 ГОДИНИ!!

ЛИЦЕВИТЕ ГАЩИ- МАСКАТА МЕ ПАЗИ ОТ ВСИЧКО И ТОПЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО.с НЕЯ ЩЕ ОЦЕЛЕЯ ПРЕЗ ПОРЕДНИТЕ АРКТИЧЕСКИ СТУДОВЕ У НАС. ОТ АНОРМАЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГОРЕЩИНИ МЕ ПРЕДПАЗВА,КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МАСКИ СИ СЛОЖА, ТОЛКОВА ПО-ПРОХЛАДНО И НАЙ- ВЕЧЕ БЕЗОПАСНО ТО ВСИЧКО МИ СТАВА. ЗИМАТА ПЪК ЩЕ МИ ТОПЛИ. И ИНФЛАЦИЯТА И ЦЕНИТЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ, ПОСТОЯННО СИ НОСЯ МАСКАТА, ДА НЕ МЕ НАКАЦА ВИРОСА, ТАКА ЧЕ И С ЦЕНИТЕ СИ РЕШИХ ПРОБЛЕМА-НЯМА ДА ЯМ. щЕ СИ ВТЪКНА ДЕБЕЛ И ДЪЛЪГ ТАПИШНИК СРЕЩУ НОВАТА ЗАРАЗА, ТАКА ЧЕ И ТОЗИ ПРОБЛЕМ Е РЕШЕН.

разбира се, че са готови маскираните идиоти. Тя маската освен от единствения вирОс, пази и от глад, студ, вулканично изригване, цунами. ВСИЧКО! Овцете вече се обезопасиха послушно с елексира и вече са безсмъртни, нищо не мож ги уплаши.

Сега да треперим от код кафяво - жеги, утре от кучешки студ, и пак драгият БГ зриител ще изпада в екстаз от драматицма, той не може да живее без мелодрами. От студ и глад не се умира според журналята, само от единствената според тях болест, така че споко носете си намордника до веждите , боцнете се, и нито жега ще ви рови, нито студ, нито глад......

ОООО, ШОК и УЖАсТ! Зимата без парно, ми те 90% та от крепостниците на топлофЕкация карат от години без парно, НО плащат все едно че имат, включително и тези с махнати радиатори и прочие. А зимите са и топли, нали ревете, журналя че жестоки жеги в Европата, в Африка- купон си карали, ски даже ,прохладно било.Боже, Боже колко мъка има този свят, Боже, казал е Моканина на Йовков, ама зомбираните маскирани роботи- и ковидари- 2 % и 91 %конформисти всичко си заслужават. Останалото малцинство имаме най- ценното- Свободата и критичното мислене.

Не можаха да ни изморят с ковида,сега ще пробват да ни изморят,като ни накарат да измръзнем и умрем от глад... 30 години плещят,че нямаме нужда от АЕЦ Белене,а ето сега се видя,че ни трябва,но уви,кланяха се на европейските дебилни политици и не построиха централата. Имаме АЕЦ Козлодуй,изнасяме ток в пъти по евтин,от колкото е този,който ползваме тук,вместо да е обратното,това го няма никъде в света,ама пуста алчност ще съсипе България... Може да си имаме евтин ток и тук,ама шепа хора иска да печели и печели на гърба на хората и изобщо тая шепа хора не я интересува,дали утре няма да умрат хиляди,важни са парите и трупането в банките... Киро и Асен лъжците харвардски ни докараха невиждана продоволствена криза и тежка инфлация само за половин година,добре,че паднаха от власт,защото сигурно покрай режима на тока тая зима,режима и на отоплението,високите цени на всичко щяха да ни излюскат и с тежък локдаун,та да ни оставят и без работа,та хептен да ни доизморят...

Ако някой на газ или парно му е студено, ще пусне една духалка и ела гледай шоу - режим на тока. Електропреносната ни система не може да поеме отопление на ток. още повече след това лудо, безразборно строителство.

МОЧА. Сега е момента.

Да го духаш ти, дебил, и майка ти, селската курва слабоумна

Да му мислят тези, които не са учили. Аз съм програмист с 24 хиляди лева заплата на месец. Ще идват палавите ви женички и дъщерички да се къпкат при мен и голички да седят на топло, а аз само ще им го подавам в ръчичките хубаво да масажират питона преди да го налапат. Ох, ще ги цепя в жадните им сливи.

човече..... 2 пъти на ден.

Тебе те знаем- дЕдо охрана на хран.хипермаркет, изживяващ мигове на величие или баба касиерка във фантастико. маскираните роби дори не подозират, че ти доставят ежедневен многократен оргазъм въпреки натисната ти простата или климактериум

И изтрезнявай все пак от време навеме.

Немаше такива работи!

Толкова е сатисфаинг да гледаш как джендърите загиват от собствените си санкции. Дет викат старите хора, който санкция вади от санкция умира. За сега студ и тъмно, а по-късно и глад

сметките. Защо да се ограничавам? Ако друг ми ги плати - после ще видим. За сега-така.

Защото кабелчето е изчиследно да издържи на 300 крушки, а не на 300 печки. Всички си плащаме, ама като имаш парно не ползваш печки. И като няма парно, всички ще си включим печките и колкото и да си плащаме ще стоим на студено заради непрекъснати аварии. Не, че ще има режим на тока. Просто няма дебели жици за отопление, а само тънки кабелчета.

Готови сме ако и тези не осигурят газ на приемливи цени... да ги издухаме. Да престанат с политическите решения.... прошка няма да има.

Никаква прошка за служебното правителство! Да поеме цялата отговорност.. упс.. ама то служебно.. как да го изониш, като не е било избирано... На кого ще протестираш като няма управляващи?

Аз съм готов със зима изцяло на райски газ!!! Йеее!!!

Ток дали ще има и на каква цена? Че от днес поскъпвал с 60% индустриялния.

Ни газ имаме, ни парно...

статив въртят и усукват, за да завършат накрая с това , което отдавна е ясно и на децаъ- цялата дъндия в робската губерния е заради топлофекалия - София - черната каса на мафията! Не ни пука! Как нормален софиянец ще се кове и ще пуска парно, за да го обуят накрая с 1000 лъва на месец! Яка дограма и никво парно - 19-20 градуса ги държи, а пък ако блока е саниран - 22-23 градуса ги има в стая с допълнително остъклена тераса

през лятото. Бягай да се редиш за въглища, че на село все сте с кюмбето. Поне да беше сложил соларни панели.

да , бе . Щото соларните панели са без пари и който не си слага соларни панели - го бият. Идиоти, марии Антоанети

Разбира се, най-готови са готованците от София.

Сега става ясно защо пред парламента махат жълтите павета и сигурно ще сложат асфалт.

Ако няма да имам по няколко часа на ден топла вода и парно, но с това ще спася живота на няколко деца в Украйна или няколко 18 годишни момчета ще останат живи, да готов съм.

Нищо няма да спасим така, само ще напълним нечии джобове. Изпращането на оръжия трябва да спре и мирни преговори. Няма СССР, няма скърпената от революцията Украйна. Байдън може да мине и без Донбас и без Крим. Руски са си, че и цялото черноморие.

Лелее. Представи си какво ще стане ако 3 месеца не се изкъпеш. Най-малкото винаги ще имаш място в адския транспорт. Всички ще бягат надалеч.

...Аз не искам да поддържам украинските фашисти...

НЕ! Да си таковат онаковата , извратяги евролиберасти!! Хара, нали разбирате , че случайни работи няма - почаха с моренето на животните, майтапехме се, че ние сме наред - и хоп, Кровида, а не последната им част от плана - да зъзнем доброволни. ИЗроди откачени ни управляват, а народа - стадо бездушно..

Готов съм.И съм по-подготвен да съм без политици народни предатели.Всички са такива.А те готови ли са народа да ги линчува заради, лъжливия преход 33г. или 33г. предателство каква присъда заслужават?

Имно красивите да не се къпят и да не си карат колите защото така подкрепят войната на Путин.

Готови ли сме ? ........ а готови ли сте атлантически боклуци да се гаврят с вас ? А?...... Ще ги търпите ли, или ще им начупите тиквите прости ?

Ти ли си, ма? Хабиш се напразно. Излез по добре по руския Канал 1 и обяснявай в каква идилия живеят руснаците и как Западът моли Русия за хуманитарни помощи..Водещият ще играе ролята на умиращ от студ швейцарец..Завит в одеяло на улицита и стенещ Putin, hilf mir!

В Русия парно и так на 1 апартамент са 20 лева

Щом си избираме тъпаци да ни управляват сме готови,българинът обича да го ОПРАВЯТ,народопсихология.

Борисов бил лош, а.. ?!!!

Готови ли сме ? ........ а готови ли сте атлантически боклуци да се гаврят с вас ? А?...... Ще ги търпите ли, или ще им начупите тиквите прости ?

Голем си чукундур...!!! Германия, Италия, ... цяла Европа коментира наличието и цената на газа, а на тебе, бай тъпак, някой друг ти е крив!!!! Вземи си гегата и ходи и изрежи един зад тила на боклука пиздин, дето целия свят побърка кремълското говно недосрано....

Не ограничавам нищо!!!!!

И аз , така!

Лъжат! Всички лъжат! Онзи наМВР-то щял да намали катастрофите.... Как, ве адвокат?

Не! Не съм готов , и няма да бъда готов! Това пестене е за да се ограничавам! Не мога , съжалявам имам един гъз отзад , и не обичам пестене за да се ограничавам! Още повече това пестене за да може ние да се ограничаваме е план на западните фашисти и еврогейци! Какво да направя , като се карат със Русия фашистите? Има газ , има всичко , не , без пестене за да се ограничавам, не мога , няма да го правя , не го правя и , толкоз! Да живее , България!

Готови ли сме за зима с ограничение за газ и парно?........... Атлантическите боклуци на всичко са готови.......да им порят дупарата.... Всичко .......

Готов съм само , да убивам западните джендъри и диктатори!

С разтворен гъз ли ще ги съсипваш? Смешник!

Колко марихуана си взел , или колко трева си дръпнал?

Атлантически педераст = на изрод.....

Ти ли сине?

Докато в България на власт е генералска хунта, дори пожарникарска, ще е така...

А хунтата има име - ДС. И управлява България още от СОЦ-а.

Парното в Бг е екстра и теябва да се заплаща според цени които определи топлофикация. Когато станем нормална европейска държава тогава може да има претенции.

Ти слабоумен ли си или си падал на главата си?! - нищо лично; имам предвид коментара ти.

Сам си лайквам!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!! ¡¡!!!!!??

модерния неолиберален социализъм не борави с ограничения, а с квоти. квотите се определят от експерти и профилиране (статистика). квоти на ниска цена, след изчерпването ù, се минава на скъпа и ултра скъпа тарифа. Тогава възниква въпроса ние всъщност такъв капитализъм ли искаме?.. и след това започват борбите, с които навлизаме в новите тъмни векове.

Има резон. Пенсионерка дето топли една стая е редно да плаща на ниска тарифа, този с пет-стаен апартамент ще плаща на висока след първите X киловата..

Ами не баш. Първо бедност не се бори с помощи за целево потребление, а с развиването на цялото общество балансирано и солидарно. А не да се създава зомби оборот от дискаунтъри, колкото да не умре бедния електорат... чрез квоти/промоци/целеви помощи.

Киловатчаса KWh

Другият вариант (САЩ, Великобритания) е прогресивни данъци - първите 500 лв необлагаеми, следвашите 1000 на 10%, следвашите 1000 на 15% и така..

Няма универсална правилна рецепта. В нашия случай трябва да се случи справедливо ребалансиране, защото има твърде голям гап между твърде богати и твърде бедни. Не е тайна, че това свърша с кръв по улиците по един или друг начин.

Прогресивните данъци може да работят евентуално само в затворена система. Иначе икономическите субекти просто ги заобикалят. Вариант е масов и строг данъчен контрол, какъвто план има, но това свършва по-скоро с тоталитаризъм.

ВСИЧКИ, И ПОЛИТИЦИ И ПРОКУРОРИ И ДАНСАДЖИИ И АДМИНИСТРАЦИЯ, ВСИЧКИ ДА МРЪЗНЕМ ЗАЕДНО, НА УЛИЦАТА, НА ТЪМНО, С ПАРЧЕ СУХА БИСКВИТА! НЕКА ДА УСЕТЯТ ТЕЗИ БЕЗРОДНИЦИ КАКВО СЪТВОРИХА !! ЗАЩОТО Е МНОГО ЛЕСНО ДА СИ СЕДЯТ НА ТОПЛО И ДА НО ОБЯСНЯВАТ ЗАЩО НИЕ ТРЯБВА ДА ГЛАДУВАМЕ И СТУДУВАМЕ !! НА УЛИЦАТА С НАС, КОПЕЛЕНЦА ПРОДАЖНИ !!!

Провокатор. Маймуняк.

Едно време ни караха да вярваме в комунистически ценности, а сега в евроатлантически! Животът показва, че файда няма нито от едните, нито от другите! Опиум за народа!

Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!! ¡¡!!!!!??Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!! ¡¡!!!!!??Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!! ¡¡!!!!!??Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!! ¡¡!!!!!??Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!! ¡¡!!!!!??

Спри се !

Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!! ¡¡!!!!!??Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!! ¡¡!!!!!??Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!! ¡¡!!!!!??

Пичове, аз съм Ръшист и продавам УШАНКИ, само в РУБЛИ, ако си намерите! Предлагам ви отсега да почвате да търсите, защото ЗИМАТА това ще е ДЕФИЦИТНА стока в ЗАПАДНА ЕВРОПА. Чао засега! Отивам да наглеждам ишлемето във Филибето, че има проблем с доставките на заешки и еленов косъм и трябва да звънна на Братушките в Башкористан.

Най-доброто лечение на евроатлантизма и джендъризма е живот в евроатлантическа и джендърска среда за известно време

Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!! ¡¡!!!!!??