Google, Airbnb, Intel също прекъснаха връзките си с Русия

Платформата наемане на места за настаняване обяви, че ще предложи безплатен краткотраен подслон на 100 000 украински бежанци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На посочените компании им е било наредено да напуснат Русия, въпреки, че те съвсем не искат. Губят огромни суми. Само, че господарите на парите не се интересуват от този факт.

_stankow

Много по-радостно е, че в Русия от вчера са забранени: - BBC - радио "Свобода" - Дойче веле !! - "Медуза"

Гугъл си купуваха алгоритмите от Русия, да ги видим сега от къде ще ги взимат.

Целият свят застана срещу Путин, защото всички знаем как неглижирането на. Хитлер до какво доведе. Хитлер и Путин ще да най проклинаните имена . .

Е много си прост. Еваларка ти бичим. Сигурен съм, че и гласуваш. Глупак.

Такава правителствена шпиц команда към всички корпорации, не вярвах че може да има. Това показва пълния разпад на демокрацията в Европа и САЩ. Никой няма право на мнение и позиция, всичко е команди, заплахи, санкции и всякакви други за разправяне с друго мислещите. Същото което се опитаха да направят с Орбан, но той не се поддаде и не можаха да го смачкат. Няма да смачкат и Русия и тогава почва разплатата, по ред на номерата.

написал си едно лайно и си си гласувал за него... НИЩО НЕ СЕ РАЗПАДА - ТОЧНО ОБРАТНОТО ВСИЧКИ СЕ ОБЕДИНИХА - ГОООЛЯМА ГРЕШКА В КГБ

Кой около какво се е обединил? Европа, САЩ и Партньотите им. Света не е Европа. Има Азия, Африка (между другото там в момента Краварите бомбандират, но никой не вижда и за никой не е проблем.) Между другото Индия и Китай който са около 35-40 % от населението на планетата + Бразилиш и много други, са на страната на Русия, някои от тях официално. Така че не говори за всички или целия свят както обичат краварите да говорят винаги от името на Планетата. Много са ви къси пи*ките, да сте целия свят.

Желая ти приятно прекарване в Африка и Азия.

Още 2014 беше ясно, то такъв цирк не бях виждал. Украйна я подготвят още откакто Байдън беше вице на ония ман.г.асар Обама. Сина му го замеряха с милиони (наркомана Хънтър) украинските чифути да насочат евроатлантическото внимание натам. Путин си е в правото. Оная еврейска подлога Зеленски, е марионетка сложена на власт да реализира конфликта.