Германските джинджифилови сладки - следваща жертва на търговските войни със САЩ?

Възможно е американските потребители да не могат да продължат да се наслаждават на традиционните кулинарни удоволствия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

селяни отговора е бойкот на всичко американско като милка например

Ми ЕС да наложи контрасанкции на американските банки. Плюс технологичните им гиганти. Те друго освен финансови машинации и оръжие не произвеждат. А да - и ГМО царевица. Ма няма как - Германия, Полша и цялото ЕС са окупирани от САЩ. Само в малка БГ има 6 американски окупационни военни бази. В Германия са 100 и имат и ядрено оръжие. А боклуците са единствените досега дето са го ползвали.

От подобни мерки ще загуби ЕС и европейския потребител. Американците са войнолюбци. Тръмп измами американския народ с думите обявявам война на Китай. Наложи мита на вноса от Китай. Алтернативен внос не може да се появи близките 5 години. Китайските компании не са променили цените. Американските компании вносители слагат 25% мито към продукта и го пускат на пазара. Американския потребител купува продукта, плащайки и 25%ното мито. Много гадно. Тръмп започна да прибира пари от населението. Барак Обама раздаде много пари, бюджетът се опразни, администрацията спираше да работи, дежурните работещи служители стояха без заплати по месец, не вършеха никаква работа, не обслужваха населението, хаосът се усещаше. И така влязоха митата. Китай си произвежда, ние си плащаме 25% мито, хазната се пълни. Много долен Тръмп. От война с Китай на над американците от джоба ни излизат 25% отгоре на всичко което купуваме. А дори произведеното в Америка е китайско. Хитро ни подведе Тръмпича и екипът му.

Вижте какво ,нищо особено не се случило!Американците винаги са водели разговори с европейците,с крака върху масата на която се водят разговорите!Сега обувките на американците са много кални и чорапите им миришат и затова европейците забелязаха тази специфика на американския подход към тях!?Струва ми се,че ние можем да се досетим как се водят разговорите с нашите управници!?

В този си вид, демокрацията е хранителна среда на мушенниците .СТРОЙ, КРЕПЯЩ СЕ НА МУШЕНГИИ!

Америка е империя на злото!

Европейската също е империя на злото. Добри империи няма.

Някой представя ли си как ще стане България да наложи санкции на Япония зашото не купува български компютри и електрокари? Не! Невъзможно е. Е, тогава как е възможно сащ да налага санкции на ЕС или друг, защото купува газ от Русия а не от сащ? Ал Капоне се е развихрил в сащ не в италия зашото цялата държава си е една мутренска групировка за изнудване заплахи и натиск, чрез военни бази, подслушване и шантаж

САЩ бранят интересите си и тези на НАТО. Не може съюзник да финансира военната машина на врага!!!

Ами като ни бранят интересите да дават евтино газта, а не два пъти по скъпо. Не щем скъпа газ, не щем да ни бранят.

Дреме ми на щолена .

“Традиционните” сладки се правят масло от “традиционни” исконно немски палми, подсладени с фруктозен сироп от “традиционна” немска царевица и щедро подправени с букет от “традиционни” Е- съставки.

Какво браво? Няма да ги купуват американците и ще пи продават скъпо на твоите деца в България!

Така се правят американските сладки. Българските няма нужда да коментирам

Статията санкциите тръгват след претенциите за субсидиране на Аербус от ЕС, довело до не лоялна конкуренция срещу Боинг. Но ако се вгледаме по дълбоко в нещата Боинг също е субсидирано от американското правителство чрез натиск върху васални на САЩ страни да купуват Боинг.

Браво на Тръмп. Жинжифила или ингвер на германски се указа по страшен наркотик от марихоаната. в германия заради тес слатки генерации стават нарко зависими. кога ше спрете износа на слатките с хашиж в Хонландия? последната година в балгара я се фнасят нилигални с турски тирове освен бежанци и слатки с наркотици от рани гейската страна, децата ни освен наркомани пияници стават и хомосексоалисти. тез слатки обиват мъшките хормони и водят до хормонален дизбаланс.

Имаш ли представа , колко грешки си допуснал? Повече от 20---Ограмоти се !!

Мани го ,не виждаш ли ,че се е "жинжифилар" от сутринта :)

Ти май си предрусал с нещо по-силно от джинджифил.

Първо се научи да пишеш на български! Толкова правописни грешки в 2 изречения не правят и най-слабите ученици в Бг! Май си арабин по произход!

Ужас, без джинжефиловите сладки Америка направо ще се издъни! Наближава краха и на тази империя! Ще остане само една, но и тя няма да изкара дълго, защото също е наложила ембарго на германските джинджифилови сладки!

Ето ви нагледно какво е ЕС! Едно голямо нишо! Спряха ни ЮП заради сащ, сиреч членка на ЕС го отнесе заради сащ. Сега ще го итнесат немските сладки, принципа е важен. Ако бяхме съюз трябваше да стане така. Има санкции срещу член, всички налагат вкупом санкции на сащ. Като се почне закриване военните им бази коитонад 250 в европа, и се стигне до банки, фирми, интернет гиганти. А сега ЕС е есна арабска кочина и американски бардак. Аз не искам да част от такъв нещастен съюз

ЮП бе спрян не заради САЩ или ЕС, а заради българската и руска мафия! Цената на ЮП нарастна от 1,7 на 4,2 млрд. и никой не даде обяснение – очевидно вътре имаше доста нетипични за европейските стандарти бизнес практики. После БСП се опитаха да изключат "Южен поток" от правилата на ЕС. БСП направи поправки в Закона за енергетиката, чиято цел е да изкара газопровода от обхвата на европейското законодателство, с което проруското мнозинство в парламентa конфронтира страната с Европа и я вкарва в още по-тежка зависимост от Русия. Руски кръгове, обслужващи частни интереси, са диктували на правителството на Пламен Орешарски действията, които трябва да предприеме относно реализацията на проекта за изграждане на газопровода "Южен поток". Сред тях са и възпрепятстването на достъпа до тръбата на други фирми, освен на руската "Газпром", и инициирането на внесените от депутати на БСП законодателните поправки за въвеждането на понятието "морски газопровод", с които "Южен поток" на практика да бъде изключен от европейското законодателство.

Заради това Турски поток се построи и ще носи печалба не на нас, а на Турция. Стига глупости.

Южен поток нямаше да носи печалба на "вас", а на руската и българската енергийна червена мафия!

Радвайте се с пълна сила на новата проява на вечното, ненарушимо и братско евроатлантическо единство!

сег аамериканците да си ближат куро за джинджифил кат налагат санкции

Страхотна реклама за германските сладки,сега естествено ще увеличат цената и готово.

ЕС трябва да забрави глупавото политиканстване и да разбере, че икономическият им враг сега е САЩ. Да почнат да си търгуват с Русия, Китай, Индия, Северна Корея, Венецуела и така нататък. А където САЩ наложат санкции, да ги обявят за незаконни. То те са си такива, че международни санкции се налагат само от ООН. И да наказват участници в налагани от САЩ санкции.

Там не ядат джинджифилови сладки. С изключение на Китай вероятно, ама те си имат тяхна, китайска рецепта и германските може да не са им по вкуса ;-)

Никой не може да победи в търговска война клиента си. За това и определението е неточно. Не е акт на "война" отказа да купиш нещо. Не са решили американците, не са си увеличили в пъти местното производство. Мислите ли че една страна с размерите на Европа и всякакви климатични условия не може даси произведе сирене, зехтин или джинджифилови сладки? А може би нямат технологии и не могат да си произведат компютри, айфони, коли ...? Могат да си произведат всичко. Въпроса е дали искат и дали им е по-изгодно от вноса.

То може да се произведе ама нали някой трябва да ти го купи на определена цена! Те затова айфоните се правят в Китай!

Не са решили, не са си ги направили. Малко мита, реклама, фокусираща се върху качеството, повече ефективност и готово. Имигранти, които са готови да бачкат за минимални доходи си имат бол. Аутсорсинга може да се насочи и към други страни и прочее. Икономическият възход на азиатските гиганти си е плод на политическо решение, не на неумолима икономическа логика. Политическата логика още е в сила. В имео на стабилността трябва да продължат да търгуват с Китай и така и правят.

Точно така Били!Същото се отнася и за Русия.Не е решила не е произвела.....

не е точно така. Производството във всяка страна си има своите особености. И не само в страна, но и във ресторант. За това си има френски вина, италиански т.н.

Борба срещу затлъстяването на американците.

сладкит ебили по важни неща от стоманата и алуминия

Материала е насочен към емоциите на хора, за които този продукт е близък и добре познат. На нас тези сладки не ни говорят нищо. Съответно и материала е копи/песйт и е предназначен за друга аудитория.