Германия ще намали ДДС върху газа до 7%, за да помогне на потребителите

Канцлерът Шолц изрази надежда компаниите да приложат на 100 процента това намаление върху клиентите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега газовите компании ще увеличат цените, ще при своят тези 7% намаление на данъка, и хората пак ще са ги платили от джоба си! Фирмите ще се налапат. Германия и ЕС е на прага на всенародно революция! Който гроб копае другиму, сам пада в него!

Първо сложиха допълнителен данък върху газа за да насърчат икономията му. Сега "облекчават" потребителите, с по-ниско ДДС. Бойко и Кире ли ги управляват тези? "Настигахме" германците толкова години а на практика излиза, че те са тичали срещу нас.

Ти не знаеш ли, че германците са възможно най-лицемерният народ в света? И докато обикновеният немец просто се промива всеки ден с телевизора, вярвайки на глупостите, дето му поднасят, лицемерието е на почит, и развито до съвършенство в законодателните структури. ти нямаш представа какви тъпи филми, детски, и невероятно малоумни предавания и реклами ги карат да гледат, щото просто няма какво друго. Колкото до немкините, една хубава нова истинска електронна секс/кукла ще ти даде повече душа, и повече от една редова промита татуирана немкиня-веганка, и "бореща" се за правата на мушичките, щото така е чула от тв...

Шваби пътници сте говеда След Войната ФАЩ ще ви изметът от играта За Да си спасят Долара !!! Тъпи копелета се оказахте Даже ЮК са по къдърни политици от вас !!!

Всяка маймуна от джунглата има повече мозък и аналитично мислене от масовите германци. Това са психично болни хора без каквато и да било логика и мисъл в главата. Добре, че са ги размешали и обезоръжили, тези зомбита като нищо ще тръгнат след всяка простотия по телевизията

Е характеристика на човек, който мисли едно, но планира друго и се опитва да заблуди други хора.. сиреч надценяваш германците, те на първата стъпка издишат (мислене като процес)..

Шолц е най-слабия ръководител на Германия от Хитлер насам.