ГЕРБ се отказва от детските надбавки за всяко дете

Спестените средства ще отидат за увеличението на заплатите в МВР, както и за лекарите и медицинските сестри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взели от децата и дали на милиционерите. Хунта!

Хаха, тия са пълни смешници! То обещаването не е като даването!

Гарантирано от ГЕРБ!

ся разбрахте ми,че тази държава не е за вашите деца? бегом, марш! ако мислите за бъдещето на децата си. пък като си отидат заетите в реалната икономика, ще духат супата и лежаците на бюджета.

Мръсни!!!

хахахахаха без коментар, въртят се на където духа вятъра, купуват гласове и пак на изборите ще загубят хахахаха

Аз се бях притеснил, да не вземат да се откажат от самолетите. Добре поне, че предплатихме ваксините, бойните фрегати и миноносците. Там келепира е най-голям.

Нали протестирахте срещу тия надбавки, нали не било справедливо да се дават на всички, нали се били купували избори и не знам си какво още. Ми тогава като не щете за всички няма да има за никого.

тука има, тука нема... Играта продължава.

Сега разбираш ли защо Пентагона искаше сто процента авансово предплащане.

ще ни спестите много повече.

ОСТАВКА И ЛУСТРАЦИЯ!!!

Браво! Така се постига: 1. Децата се научават, че ще има само за мързеливите гарантиран доход, а работещите данъкоплатци с по-висока заплата да опъват каиша. 2. Противопоставят се за пореден път различни групи в едно и бездруго разединено общество. А междувременно хората мрат и психясват...

Ама заетите в реалната икономика не чакат на помощи и подаяния. А си работят и си гледат децата.

Следващите избори- без ГЕРБ в парламента и в управлението ,2,2 % ще имат.

Така, така. Като няма за всички обикновено се дават на милиционерите. Стар тодорживковски почин, усвоен добре от бодигаеда му.

каква изненада! това преди обед, привечер или в късен след обед?

Ще сложим чалгаджията да управлява дето една телевизия не можа да управлява. или не ще сложим БСП дето фалираха държавата на няколко пъти.

Тези не заслужават доверие. Нека им покажем, че не стават на изборите през март догодина. Крайно време е да гласуваме всички и да не им дадем възможност отново да си осигурят комфорта да участват в управлението.

За всичко написано си прав, но така хората позабравиха и не коментират някои неща, защото са заети да си бъркат в очите. И все пак, работете ако искате да сте свободни.

Имаше за всички, ама беше проблем защо да се дават на всички. не трябвало било да се дават на всички а само на определени избрани. И понеже всички ревахте защо се дават на всички и ги обвинявахте че с това даване се купуват и събори затова сега няма да има за никого. Ха честито.

О, това е само началото. На пролет, когато ГЕРБ спечелят изборите / в което никой не се къмнява/, ще видите от колко още предизборни обещания ще се откажат. И тогава дупе да ви е яко.

С такива промени през един ден губят всякакво доверие и каквото и да предложат няма да се изпълнява. То не бяха задължителни маски, после не не е задължително, зелени коридори, после два зеллени коридота или три или вече никой нищо не рабира, ще има детски надбавки, не ще го дадем на полоцаите....Толкова са объркани горките.

Нещастници... И защо Борисов не излезе сега да се оправдае, като лично обеща друго?!

Не

И правилно! Голяма работа, че Х решил да се възпроизведе. Аз на Х не съм длъжна да му гледам произведението! На тези надбавки разчитат само мързеливите и необразовани родители, чиито деца по-късно стават същите. Моето дете НИКОГА не е получавало такива, пък го отгледах, образовах и стана човек! Но няма нужда с неговите данъци да се отглежда детето на Х. ПС - не ме интересуват минусите ви, явно и вие сте като Х!

соломоновско решение , убийте детето в името на милиционерщината , а отговора на милиционерите е ? що ми пука нали моите деца са уредени , или ще ги уредя , общество ,а ?

На ганьовците няма как да се угоди! Като дават пари, що раздавали. Като не дават, крадци, пошеници! Чакаме Корнелия и Чалгаря да дойдат! Те ще ви разкатаят фамилията, ще има да плачете за Вожда от Банкя тогава! Не е стока Бойко, но е 3 класи над тези дето се готвите да изберете вместо него! Измет проста балканска!

Провери в нета, Деница Сачева искаше това.

Само ман....те храним, едни работят, други раздават парите ни , на който им падне!

Ние пък се отказваме от герб.

Спестените средства ще отидат за увеличението на заплатите в МВР, както и за лекарите и медицинските сестри - НЕ на децата, ДА на еничарите !!!

Ние нормалните работещи хора с деца, не сме очаквали друго от управляващите - поредната лъжа, тъпи популисти . ДАК им да противопоставят хората - ще дадат на пенсионерите. Ще вземат от децата . Огън ще ги горо за всичко лъжи и празни обещания . Идват избори и на тези избори е крайно време да ги изпратим в историята

ами то Вампиркова и МенЗа, а и Пачачева деца не им трябват. Търсят палки, фистЬове и други разтърсващи изживявания

Ура, другари!

Така, де. Сега пак само на мургавия електорат и нещата заспиват.

Но троловете гербави пак ще обясняват колко хубаво е да си дебил, влюбен в ББ !!!

За съжаление в България така сме свикнали - нагърбваме се с всичсо, а държавата я няма и знае, че българинът ще се справи сам и с това. Откакто живея в централна Европа се реших на 3 деца, в аптеката не плащам за лекарства, защото за децата са безплатни, изплащат ми помощ за голяма семейство, дават ти пари за почивно дело веднъж годишно, взимам макар и минамални детски, но взимам. Имя подоходни класове и за всеки има по нещичко. В България има за МВР!Тъпаци. Да не говорим, че тук всеки води по 3 деца, а в България масово имат по едно + евентуално куче вместо второ.

ама живеем още

Аа, не, каза много ясно, че дава за всички деца, ти наистина ли мислеше, че ще пропусне да се похвали:) Та затова сега трябва да се похвали, че с тези пари, предвидени за децата, ще тушира напрежението в МВР.

Точно з аизборите се подготвят, вдигат "циганските" детски.

Правилно! Защото повече от парите щяха да отидат за циганетата. Ние, българите, знаем как да се да „се простираме според чергата си”. Ще се справим! Но, съм силно против парите ни да са при циганите. Ние им плащаме данъците, тока, водата, транспорта.....и т.н. Хайде, Стига!

Още една причина .....

Браво! Ако ги бяха дали за децата, щяха да го откраднат коминистите!

По-важно им е да си купят изборите, отколкото семействата с малки деца! О С Т А В К А БОКЛУЦИ!

Държавата вложи достатъчно в ин витро процедурите за хора с пари.

Се оправдава че народа не иска мерки и затова не налага мерки Ти и австрийците сигурно не обичат да си седят вкъщи но Курц е мъж на място. Нямат си мутра да ги оставя без медицински грижи и без общетения.

По тази логика аз спирам да плащам здравни осигуровки, защото винаги като ходя на доктор си плащам, не си спомням да съм ползвал нещо безплатно. Вижте Унгария и политиката им за семейството. Ние сме в спад в раждаемостта, и въпреки това глупавата държава не прави нищо за да стимулира раждаемостта. Не искам децата ми да издържат пер пенсионера като порастнат, нека има ондивидуашни партиди

В тази чужбина със сигурност не става въпрос за деца на орки, които само заради надбавките се раждат, нали? Въпрос на манталитет! А тук реалността е по-различна!

Който не работи - няма да яде! Как ще е на нески? А славчо? А учиндолецо долен?