Георги Ганев пред Dir.bg: Намираме общи точки с ИТН в икономическата политика

"Плавно, а не шоково намаляване на бюджетния дефицит", настоява депутатът от "Демократична България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще намерите не ами ще се уеднаквите всичките! Толкова сте гладни за държавна баница!

Дано да ня2мат тяхната здравна, образователна и педалска политика.

... и промакедонска и проколониална.

Стига сте харчили за заплати на държавни служители. Първо, нямаме нужда от толкова много учители, можем половината да ги махнем и да се спестят пари. Второ, България има предостатъчно лекари, можем да махнем 40% и да се спестят пари. Трето, имаме много полицаи. Повече от 6 хиляди не ни трябват. Режете и там и ще има достатъчно пари.

Няма да допуснем да вземат чекмеджето на нашият лидер оплакваме се на Меркел и Макроон .....гербаджии

Учиндолските шерифчета имали икономическа политика

Щом е за кокала, ще намерите много допирни точки.

И четвърто - нямаме нужда от Митковци да ни дават акъл във форума. Хоп - и тях да ги резнем...

Всички сме за ПЛОСКИТЕ пурички и ромче в подаръчни чантички с обем от 5млн евро или долари...

Подобна икономическа програма се подържа от избирателите на ДБ, но тези на ИТН едва ли знаят какво е дясна икономическа програма. БСП е другия полюс, ГЕРБ ще брани лобитата свикнали да цоцат от държавния бюджет , чрез бойкот на администрацията. ДПС е хибрит от ГЕРБ и БСП и ще са на същите полюси.

Аз не искам пурички, искам едно чекмедженце с пачки и няколко кюлчета... Ама Цоло не ми е приятел на мен, нито имам влади и шехерезада да ходят да ми прибират дела...

всичко това ,хубаво на думи,обаче още от начало виждаме увеличаване буджета на парламента за нови дебели заплати и безмислени комисии

Колко голям тъпунгер, некадърник, крадец и дебил трябва да си, за да обединиш срещу себе си леви, десни, комуняги, демократи и чалгаджии?

Общи точки 30 милиарда евра за харчене ! Гей бракове ! Трансджендъри ! На Маджо Белото ! и Македонец в космоса !

Европа дава траншове, всички са обединяваме, като откраднем парите ще се разединяваме !

И Бузлуджа да се ремонтира.

намаляването на данъците винаги е добра идея, но шоковите промени обикновено водят до генериране на някои хармоници в процеса, които да доведат до неочаквани състояния особено такива пишман икономисти като г-н Василев при цялото ми уважение към трудовият му стаж. Спирането на "течовете" най-вероятно няма отпървом да напълни хазната, защото предните 2 години бяха изхарчени цифра пара отгоре на всякакви бюджети.

Митко ,за полицаите и чантаджиите от МВР,ДАНС разни специализирани звена,държавна администрация (необходимо е ел правителство) осигуровки на държавни служители да си ги плащат служителите а не държавата,но учители и лекари и лекари -никс. Телкаджиите да бъдат орязани до реално болните и след пенсионирани ТЕЛК ДА ОТПАДНЕ ,тогава да видите колко оари ще останат .Моментално въвеждане на прогресивен данък

Голямо мазало ще стане ако дипломата на Гешев наистина се окаже фалшива, каквито сведения има! То всичко направено от прокуратурата отива по дяволите!Отделно, че беше назначен без конкурс, и бяха докарани с автобуси пернишките мутри, бяха им раздадени плакатчета, на които пипшеше "Гешев е РАДОСТ", а те неразбрали скандираха "Гешев е РАСИСТ". Цирк и половина.

В едно съм сигурен.п.Предстоящото правтелство /ако се състои/ неминуемо щее се провали и ГЕРБ ще се върне на следващите избори на бяял кон. Така че порадвайте се че ГЕРБ вече го няма , но това ще бъде за кратко.

1. престани да ползваш чужда самоличност. 2. много сме далече от тея 30 милиарда помощи. 3. тея пари няма да ги изсипат накуп, а по малко и могат по всяко време да ги спрат като се окаже, че имаме проблем със силата на правото. А по тая линия ни следят все по-зорко.

що мазало? Иванчева ще осъди държавата за милион-два, Оманците си взеха парите, така, че на Цветан Василев му дължим към 3 милиарда за КТБ... Колко му е? Нищо работа. Е сигурно и ще трябва да се извиним на руснаците за "шпионите" дето Гешев налови. Това ще ни е без пари.

Просто празни приказки, без да се засяга голямата тема - 30-те милиарда от ЕС. За какъв дефицит ми говорят при такива пари?!

Болен си. По всяка тема копи пейст за Гешев. Какво общо има това с темата, пробит трол.

Прави впечатление, че преобладаващо само Соросоидно - Американските подлоги, седят все още с парцали на устите, в пленарната зала!

Искам да видя дали дали след преговорите пак бивши министри от НДСВ като Любомир Дацов, Николай Василев и Ради Найденов ще бъдат пробутвани до безкрай в новия кабинет. Любомир Дацов - зам. министър на финансите от НДСВ и зам. председател на НДСВ 2011г. Николай Василев - вицепремиер НДСВ Ради Найденов - началник на кабинета на царя

Георги Ганев пред Dir.bg: Намираме общи точки с ИТН в икономическата политика - краставите магарета през девет баира се подушват !!! Все ултралиберални талибани от котилото на Сорос !!!

"Инфлацията в Русия се изкачи до нов петгодишен връх през юни, тъй като страната се бори с покачващите се цени, които заплашват да провалят икономическото възстановяване, писа The Moscow Times в началото на месеца". Пътят към Русия ни е открит под мъдрото ръководство на БКП и Има такъв идиот!

Как им го натресаха на комунисти, гербаджии, атакисти и всякакви болшевишки отпадъци. ИТН и ДБ ще ви мачкат.

Кухата лейка си е куха лейка. Парите от Европа не се дават в брой, а срещу изпълнени ангажименти по плана за развитие. Освен това, парите от Европа следва да се връщат - чрез вноската на България в Общия Бюджет. До сега икономиката ни се крепеше на пари, влезли по финансирани от Европа проекти. Това не е национален продукт. Такъв е този, при който със собствени сили, средства и суровини създадеш нещо и го продадаш. Така 100% от реализацията остава в Държавата. При покупките и вноса на материали, когато продадеш нещо за 1 лев а материалите от внос са ти 70 ст. в държавата остават 30 ст. За заплати ли, за данъци ли за кое по -напред. Ееех, пишман икономисти. Искате да живеете от заеми и дотации. Това го могат само много големи държави, но и те се налага по някое време да платят. А ние с какво - продажба на летища, пристанища и какво още остана, а. Питайте Гърците - след живота на дотации и кредити се наложи да продадат 15 летища по островите на ФРАПОРТ , да не говоря за пристанища. Ама те имат. А на нас какво да ни вземат.

плюс Миглена Кунева, за която се твърди, че ще е премиер. А конците на териториалната колониална администрация, както и преди при Боце Тиквата, ще се дърпат от "принц" Кирил, Крадлив Дедо и ДПС.

цървулите да не се бутат при каскетите да не заквичат, че са репресирани. Анадъмо, цървул?