Коментари - Газопроводът "Ямал-Европа" все още работи в реверсивен режим | Бизнес.dir.bg
назад

Газопроводът "Ямал-Европа" все още работи в реверсивен режим

Газпром не е резервирал транзитен капацитет за износ по "Ямал-Европа" за днес.

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Газопроводът "Ямал-Европа" все още работи в реверсивен режим | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще пият една студена вода!

Излиза че даже и да иска към момента Газпром не може да използва Ямал-Европа, защото германиците са го затапили с реверсивният поток газ... не че и Газпром е взел да се кахъри кой знае колко защото те не само са изпълнили договорите си но дори и са ги преизпълнили, тъй че който иска газ да си купува от борсата;)

Поредната препечатка от руската пропаганда. Джуджето в Кремъл е побесняло, че не може да изнудва поляци и украинци. Долу путинският фашизъм!

Длъжни сме да подкрепяме украинският фашизъм, хората там се готвят за война с Русия, нека да ги подкрепим, по добре те да са на фронта отколкото ние, в крайна сметка това е в името на нашия ЕС райх, изисква жертви. Ако трябва ще премръзнем тази зима, газта да стане 4000, това е нашата саможертва за светлото ЕС бъдеще, газта отива за украинските воини, да им е топло и уютно, когато започнат инвазията, да имат сили да стигнат до Урал. В крайна сметка когато спечелим войната, находищата на Газ ще са наши и газта ще е безплатна, всеки ще получи по 2 рускини за сексуални робини, и един руснак да работи...

И с какво да ги изнудва?! Поляците нали си имат газопровод от Норвегия, а и САЩ им доставят втечнен газ, айретен че Полша добива шистов газ, е, Украйна може да разчита само на собственият си добив на газ... значи изнудване остават само транзитните такси които руснаците плащат на Полша и Украйна, ама тези две велики държави чако дотам ли опряха че да разчитат на подаяния от руският бюджет;)

Кога България ще бъде газифицирана на 75%

Абе ти тъп ли си се родил, или си ходил допълнително на курсове?

А да видиме кои налага санкциите , сега.

Прилича на умишлена спекула на швайнените. Блокираш внос от Русия на цена 200$, а чрез тръбата обратно пускаш американски втечнен газ за Полша и Украйна на цена 2000%. Разбира се и ние виждаме благодатите от тази политика.

Когато Русия се гъзифицира над 33% и в България свърши бобът!

:):):):):):):)

да заработиш копейки от Пригожин е черен труд в българоговорящи сайтове.