Гаяна, новото петролно Елдорадо, ще печели и от продажбата на въглеродните кредити

Благодарение на горите си властите в Джорджтаун продадоха въглеродни кредити за 750 милиона долара на компания, добиваща петрол в страната

Обратно в новината

Коментари - Гаяна, новото петролно Елдорадо, ще печели и от продажбата на въглеродните кредити | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E добро утро ! Гвианските политици са в пъти по-умни от наште гащници. От 15 години повтарям, че в България горите са 2\3 от сушата и че трябва да ни плащат за това, а не да плащаме такси СО2, но няма кой да вдене.

Ето как ЛЪЖАТ от Ексон, за да копаят нефт. Всички петролни компании го правят. В САЩ петролните компании се водят по-зелени от Тесла дори! :D

Боже, колко лесно решение, засаждаме дървета, правим всички държави *жунгли и край на въздушните пари... Няма по- голяма измама от зелените фантасмагории, може би само фантазиите за безсмъртие ще струват по- скъпо...!

Кой прибира парите?

Станаха по-скъпи от петрола, т. е. продаваме въздух ако трябва да сме точни. ДВМ

Гвиана се произнася на български!!!! Да учим български!

Аааа,и на тия са им нападали ските със зелена вакса!

И разбира се световните паразити са там за да крадат нефт.

Компаниите не са влязли с войски в Гвиана. Извикали са ги. Открили са нефт, разработват го, печелят всички. Така се прави бизнес, комунде.

Браво!. Това е правилното решение за справяне с екологичните проблеми - държавите, които са унищощожили горите си да плащат на тези които имат гори за пречистването на въздуха. Така държавите ще са заинтересовани да имат все повече залесени площи.