Г-7 и Австралия се споразумяха за таван от 60 долара на барел за руския петрол

Кулминация на няколкомесечни усилия на коалиция за ограничаване на основния източник на приходи на Путин за войната в Украйна като същевременно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А беше г8 с Русия . Бяха я приели като равностоен партньор да диктува играта. Докато Путин реши да играе на прецакай другарче и сега си сърба сам попарата. Толкова се радвам че тоя диктатор си получава заслуженото!

се ражда и умира тъоак

Г-7 е сдруженито на държавите които паразитират върху Руските суровини... Сривът на Г-7 само показва че Русия може без тях ама Г-7 без Русия отива на кино, не случайно на 14 ноември 2022 Министърката на финансите на САЩ Джанет Йелън заяви, че прекратяването на войната в Украйна е най-добрият начин за справяне с проблемите на световната икономика-)

Логически, примерно ние казваме на Руснаците, на ви 60 долара за барела, за един колко си барела, Руснаците ни казват, че го продават за $65 и ни бият шута, следствие, ние оставаме без петрол, а Руснаците ще си продадат петрола на страни извън ЕС, Г-7 и подобни. Извод, очаквайте при спазване на тавана в БГ петрол да няма или цените на Лукойл да хвръкнат. Честито на печелившите!

Нека Русия да знае кой диктува правилата !

Боклуци Сър Джон

Г7 (или М7) и Австралия са се споразумели да не харчат много горива. И да вземат още по 100 млрд заеми за да субсидират вътрешния си пазар, защото иначе лгбт са в опасност да бъдат запалени на клади ;) щом им харесва, кои сме ние да им пречим ;)

То и сега се продава на 60 долара руския петрол, даже по-ниско. Отделно щеше да има ембарго, сега с тази горна граница кво става с ембаргото? Нещата се размиха достатъчно и търговията ще си върви. Шменти капели е цялата работа.

Това е до понеделник , после спира да се продава рашкия петрол превозван по море .

Понеже явно има истинска блокада на новината и дирбг няма да я съобщи .Днес от 12ч пред НС ще има протест срещу приемането на еврото . Който иска нека заповяда. Дир - ще кажете ли дали сте взели от тези 10мил. за реклама на еврото

Презобал си с бояршник от сутринта , а капейке ?

Всичките 15 човека от Възраждане

Времето - и то скоро, ще покаже как Путин ще се справи с доставките до различни клиенти бе товарът да бъде застрахован от глобалните играчи. Кой ще поеме отговорността от ненадежността на превоза. Не вярвам да са Китай и Индия. Има ли други?!

залезът на запада, сатанистите и англо саксите колониалисти и масони е близо и ще бъде болезнен

Тегав е жизнь в рашка говняшка , а вата ?

за руския петрол ясно. ами за петрола от СА? щото СА внася здраво нефт от русия, преработва и продава без таван на цената. същите шмекерии в големи мащаби прави и индия. и кой ли не друг извън прякото влияние на сащ. освен това се чува, че на ОПЕК+ сегашната цена на нефта не е изгодна и планират да намалят добива му...

И ? Направо го разбихте. Те руснаците изобщо нямат други пазари. Сега ще захранят Индия и Китай . Които пък ще ни го препродават по 105 $ , защото така са решили. Голяма далавера върви, а? BTW, руснаците затвориха Северен морски път, за всички кораби. И сега си обикаляте половината земно кълбо, за по напряко.

Това е НОВ иновативен пазарен механизъм по англосаксонски !!! А нас тук и сега пак ни пържат с остарели "пазарни" механизми вече над 33 години!!!

А ми ще си купувате още по скъп петрол, далеч по скъп от 60 долара. Дефицита винаги води до повишаване на цените. А за руския петрол има достатъчно купувачи , които няма да се съобразяват с г7.

Залезът на Боговете. Тези идиоти от Г-7 и слугите им в агонията си могат да подпалят света. Досега сити търбуси, грабили столетия народите, живеят в паралелен свят, без да видят и разберат, че последният се е променил. G-7 и техния хегемон Сатанинските Античовешки Щати, който командва парада им са обречени, защото срещу тях са 75% от народите на планетата !!!

Направили си сметката без кръчмаря...

Сатанинските Античовешки Щати щели да се опитат да изхвърлят от въпросния пазар Русия с непазарни средства. Доста иронично и смешно!!! А само като пример, може ли някой да ме подсети, чия беше идеята за налагането на напълно ПАЗАРНАТА "МЯРКА" за таван на цената на руския петрол?!!!

Я ходи си удари една злобна чикия...белким се успокоиш. Имаш ли снимки на путин ..гол върху кон???

Да го духа сополив путКин :)

И квичащите БГ- путинопитеци

Аз и съседа седнахме на по ракия вчера, и сложихме таван на айфон 15 на 100 лева бройката.

ТОВА ОТ КРАЙ ВРЕМЕ СЕ НАРИЧА – ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ИЛИ КАПИТАЛИЗЪМ !!! А за банановите републики, като сегашен Булгаристан, на който му предстои предсмъртна агония на народ, наричан някога български !!!

А НИЕ ЧАКАМЕ РОЗОВИЯ ПОНЕДЕЛНИК !!!!