Франция настоя арабските страни да прекратят бойкота на френски продукти

Речта на Макрон срещу ислямисткия сепаратизъм и публикуваните карикатури на пророка Мохамед предизвикаха гнева на мюсюлманите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога най-сетне Европа ще разбере,че ислямът е фундаментална заплаха по всички линии?

Странно ми е някак други страни да диктуват какво да е позволено във Франция и какво не! Аз не съм Шарли и не ми дреме за тях, не ми дреме и за тъпите им карикатури из вестниците им. Честно казано, дори не разбирам защо трябва да знам какво публикуват във Франция? Явно има много хора без работа и се чудят какво да правят! Абе, ти чу ли, че някакъв във Франция бил публикувал карикатура? Абе ти разбра ли, че в Америка полицаите пак убили негър? Аз съм Шарли, аз съм BLM, аз съм... Загубен свят!

На Ердоган му е друг дерта, яд го е, че Макрон подкрепи Гърция и той бе принуден да бие отбой. Във Франция има свобода на словото и не е работа на президента и да казва коя медия какво да публикува, а напротив - да пази тази свобода. Мюслитата в сатрапиите да бойкотират френски стоки, ама да не реват когато французите решат да им откажат достъп до определени пазари или технологии.

Когато жени христянки могат да се разхождат без забрадки в ОАЕ, Иран и другите от сорта територии, тогава лицемерните им примати да имат право да коментират западните държави. Забрана на всички бурки и ислямски символи в Европа, както христянските са забранени по ислямските територии..

dani_sht@

Единствената оправия е още по-радикални действия да се забранят религиите навсякъде по света. Те не водят до нищо хубаво, а само създават изкуствени разделения и напрежение...

Хората купуват онова, което им харесва. Ако не им харесват френски стоки няма да купуват.

Ще купуваш, ако го има на рафта - ако е прибран в склада, какво ще купиш?

Ще го прибереш ли в склада ако печелиш добре от него?

То е ясно изначале какво търси макрон. Да преследваш тероризма е различно от пошлото осмиване на религиозни убеждения.