Франция и Германия опипват почвата за "зелени мостове" към Вашингтон

Два дни преди срещата на върха на ЕС, на която европейските лидери трябва да решат как Европа да отговори на американското предизвикателство

Обратно в новината

Коментари - Франция и Германия опипват почвата за "зелени мостове" към Вашингтон | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ безцеремонно нарушава международните закони, и унищожава икономиките и финанси на Европа и света, но ЕС мълчи от страх и зависимости! Ами това е много жалки и трагично за ЕС. Няма нужда нито от ЕС нито от НАТО нито от партньорство със САЩ! Те реално са много Вредни за всички в Европа.

Международното право съществува и е валидно само когато обслужва щатите. Иначе е все едно го няма. И импотентите от ЕС ще ходят да пълзят и да се молят. Гниди! Изкараха Европа от лошата зависимост от Мордор и я набиха в абсолютна такава от задокеанските си господари. Ей ся ще видим зависимост.

.... вредни" само за Европата ли?

Не знам говедарите с какво държат Европа че е толкова послушна при Меркел се говореше за силна европейска армия но при Урсуза фон дер Лайнен нещата затихнаха.

То е добре, че не са се нахъсали да влизаме в търговска война със САЩ. Помня какъв цирк бе покрай защита на личните данни. То бе добра стъпка де, но си е опасно. п.п. Впрочем, ако търсите гаражни врати тук има страхотни на разумни цени https://nikdoor.com

ще бъде същия,както със газа-Германия и Франция ревнаха,че хамериканоският газ никак не бил на "солидарна" цена,защото задокеанските им "партньори" ги жулели по пазарна цена,а еврогейците очаквали нещо съвсем различно:))))Хамериканосите само вдигнаха рамене и си продължиха,сега ще бъде същото:)))Ама еврогейците откъде да знаят,че болния и на леглото се ебе;)

да му ядат главата,че вратът му бая жилав;)

Кой ни е крив, че на върха на Европейската политика сме оставили продажници като Фон Дер Лайен, Барние и компания ... Те, със силата на обединена Европа, допуснаха война на континента, не предвиждат последиците от "количествените улеснения", стагнацията, предизвикана от ограниченията на Ковид-а или какво "приятелите" им отвъд океана им тъкмят икономически - е - или са истински предатели, или са просто некомпетентни - по-добре е да е второто - да вървят да продават банички някъде, та да дайдат отговорни политици на тяхно място.