Фондът на фондовете лансира алтернатива на мярката 60:40: микрокредити

Пред банките ще се гарантират заеми до 50 000 лв. за уязвимата група стартиращи компании и семеен бизнес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега да ви отворя очите за още една далавера: Касае се за следната фирма - "Ди Ви Асет Мениджмънт" ЕАД е управляващо дружество, лицензирано през 2002 г. и прелицензирано през 2005 г. от Комисията за финансов надзор, предлагащо инвестиционни продукти и услуги за местни и чуждестранни индивидуални и институционални клиенти. Компанията е едно от най-големите управляващи дружества в България, специализирано в управлението и консултирането на портфейли от финансови активи на стойност над 4,000 млрд. лева (31.03.2020 г.). Та ето я и схемата - Въпросното дружество е лицензирано от КФН. В него, обаче работи Кристина Митрова, като ръководител отдел „Маркетинг и Връзки с обществеността”. Кристина Митрова е съпруга на Румен Митров, който е дясната ръка на Стоян Мавродиев. Митров заемаше висок пост в КФН, докато Мавродиев беше председател на Комисията. После, когато се прехвърли в ББР го взе със себе си в борда на директоорите. Та вижте, колко интересно - съпругата на този, който трябва да контролира финансовото дружество работи в него!!! Вълкът пази кошарата май, а?

Тази девойка управлява 1,2 милиарда лева!!! Да не е гадже на Мавродиев или на Румен Митров????

Ммм Светлето какво е сладко зайче.

Хубавичка е тази Калинка, явно някой чичко си е поиграл ... Лошото е, че пак ще е за наша сметка.

Да знаете, че безлихвен кредит няма. Това да не е едновремешната взаимоспомагателна каса... Все някак ще получат лихвите.

Е това е новата далавера гледайте как по късен етап ще се окаже че са раздавали кредити на наши хора и разбираш ли парите ги няма и няма кой да ги връща!И пак народа гладен за сметка на .....!

Абе, ясна е тя - още едни желаещи да подкрепят - народа, малките фирми и микрофирмите... Още едни желаещи да ни подкрепят. Отзад и с възвратно-постъпателни движения. Само да питам - щото не съм експерт по тези науки - не съм си купил дипломите нито от "Утре Носете Съответната Сума", от Свищов или от Варна, нито от някой от безбройните "световно признати и водещи" онлайн "висши училища" и "университети", управлявани от някое село в Индия, Пакистан или Сенегал. Ако бях, сигурно щях да управлявам Фонда на Звездите ми го говорят от 10-15 милиарда народна пара, трапосани ми от правителството. Но не съм. Та нека, по-сведущите от мен да ни обяснят какво ще мже да направи една фирма с получената "огромна сума" от 50 000 лева в условията на рецесия, прекъснати снабдителн вериги, намалено тъпсене, намалена покупателна способност и най-вече - на карантина? Която "огромна сума" даже може би щяла да е и безлихвена за периода на извънрдното положение (някъде до края на май-началото на юни). - цееели 1-2 месеца! Нещо като щял съм бил да съм те бил е.... Щото аз не мога да се сетя. Единственото за което се сещам е, че пак ще ни изправят (както казва народът) от стренета на булката, на е......а страна.

още една млада и неопитна калинка изкараха от ГЕРБ да ви убеждава да теглите кредити. Абе не е много убедителна нещо, речника и беден, ама да става агитация. Те се надяват народа отново да е послушен и като няма реални помощи и е притиснат от безработицата, беднотията и безпаричието да се юрне на кредитите. И след това ще се задейства оная колекторска фирма, на която реално помогнаха с един 75 милиона да ви одере кожичката с денонощен тормоз и заплахи. Дано народа не се подведе отново на тая клопка и осъзнае какво му готвят.

Значи ако аз вземам кредити на поразия и не ги върна, този фонд ще вземе от народа и ще възстанови парите на банките. ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ?

е не е ли по-добре просто безвъзмездно да раздават помощи от парите на народа т.е. от нашите данъци.

коя е тази нова Калинка с малки очички и тъпо изражение???

2020-04-14 11:42:57 Не мога да ти напиша реплика (нерегистриран) Чета, разбира се, толкова са малко трезвомислещите като теб, че не мога да си позволя да не чета... Според мен на фона на трилионите, които ще се изтеглят сега с държавни гаранции на колосални лихви, загубите от неплащащи ще се покрият многократно. А ако случайно ескалират много, ще има и физическо прочистване на 5-10% неплащащи за назидание и останалите ще влязат в час... ---- И ОСТАНАЛИТЕ 90% НЕПРОЧИСТЕНИ, ОТКАЖАТ ДА СЛОЖАТ "ФЕСА" , КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ "ИЗБРАНИТЕ" ... КАКВО ? ЩЕ СЕ САМОУБИЯТ ЛИ ОТ БЕЗСИЛИЕ НА СИЛАТА НА ВОЛЯТА И ДОСТОЙНСТВОТО ? ЦЯЛАТА СХЕМА СЕ КРЕПИ ..."НА ВЪРХА НА ЕДНА ИГЛА" , КАКТО СЕ КАЗВА В ПРИКАЗКАТА ЗА КАШЧЕЙ!

Поредната калинка от ГЕРБ, дето ще управлява милиарди. Биографията и е толкова рехава, а даже и не казват на колко е годинки. Но иначе е с "богат опит", който се състои в 5 годишно стоене по европейски комисии. Завършила единм от тъпите университети за дистанционно обучение от индийци и пакистанци в Лондон. И като извод - нито опит, нито образование. Става! Дайде и да упрвлява фонда.

А бе това ли момиченце е в управителният съвет на фонда – ебати и фонда...

Това гръмко име фонда на фондовете, означава ли, че се финансира от Израел? И ще си поеме ли отговорността този фонд за истерият, която създаде, след като си раздаде кредитите? Риторичен е втория въпрос, знаем, че ще си поеме само печалбите...

Чакай от Русия

Не давайте и стотинка на психодясната либерастия от бсп и дай българия и адвокатската им мафия - те са основния саботачник ,хулител и вредител срещу защитните мерки за народа,оставяте ги да пукясат гладни като песове ,да си ги хрантури Сорос ,БХК и евролиберастията!

ДЕСНИТЕ СТЕ ВСИЧКИ ВИЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА РОТШИЛДОВА ХУНТА, В КОЯТО ВЛИЗА БКП И ОТ КОЯТО СЕ ПРЪКНАХТЕ ВСИЧКИ ВИЕ - ОТ РАЗНИТЕ БОИ ... НИЕ, ОСТАНАЛИТЕ 95% - НЕ СМЕ ОТ ВАС !

Т и си от лудите шайки на Варадерото,Копейкин и Учиндолеца ,вместо да сте шерифи Гешев ви е подготвил друга изненада - следствени и скоро опандизени!

ЗАТОВА, ЧЕ ОТКАЗВАМЕ ДА УЧАСТАВМЕ В БЕЗУМИЕТО НА ЕДНА СВЕТОВНА ИЗМАМА?! И НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА НИ ВПРИМЧВАШ В КАЛЪПА ПОДГОТВЕН ЗА ТАЗИ ЦЕЛ - КОПЕЙКИН, ДЪЛГИЯ МАСОН И ОНЯ СЪС ЗЛАТНИЯТ ПРЪСТ - ВСЕ РОТШИЛДОВИ ПОДЛОГИ ОТ КРЕМЪЛСКОТО КРИЛО

В целия свят правителствата раздават помощи на бизнеса и хората, а тук раздават бързи кредити :) . Помислете си следващия път колко от бизнеса си да на светло като знаете какви алчни полуидиоти ни управляват.

Трябва всички да вземем всички възможни кредити и да не върнем и стотинка като мине цялата простотия с този вирус, пък тогава ще го видим фондът на фондовете как ще свети на червено с 10 милиарда. А и тези кредити колко са сладки, отиваш в банката да си внасяш пари на твоята сметка - такса, такса за месечно обслужване, за онлайн банкиране, за дебитна карта, такса за усвояване на кредита, такса за разглеждане на документи и т.н. към 15% горница ще върнеш с 0% лихва.

Тази от къде се появи с "фонда си"?!? На колене или на 4 крака е работила, за да го създаде? По-скоро да я назначат де... Защото, според писанията, едва ли е със знания...

ЗАЩОТО НАМАЛЯХА ИСКАЩИТЕ "КРЕДИТИ" , А ВЕЧЕ ПОЛУЧИЛИТЕ - ВСЕ ПО-МАЛКО ВРЪЩАТ МИСЛИЛ СЪМ СИ ОБАЧЕ, КАКВО БИ СТАНАЛ, АКО ОТ ТУК НАСАТНЕ - НИКОЙ ПО СВЕТА НЕ ИСКА КРЕДИТ В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ, А ТЕЗИ ДЕТО СА ВЗЕЛИ - СПРАТ ИЗЦЯЛО ДА ВРЪЩАТ В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ! КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЛЕД ТОВА ? "ГЪБАТА" ЛИ ЩЕ ПУСНАТ "ИЗБРАНИТЕ" КАТО ОТМЪЩЕНИЕ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ЕБАВА ДА ИМ СЕ "ПОДЧИНЯВАТ" ?

Не точно... Много си прав, само че никой не пита искаш ли или не искаш кредит, просто всички правителства ще теглят, съответно всички хора ще изплащат, няма искам - не искам! Та това е целта, но както виждам, това го знаеш.

НЕ ЧЕТЕШ, ЧЕ КАЗАХ, ЧЕ ВЕЧЕ ВЗЕЛИТЕ - СПИРАТ ДА ПЛАЩАТ! КАКВО СЕ СЛУЧВА ОТ ТУК НАСЕТНЕ ? ОТКАЗВАМЕ ДА ВРЪЩАМЕ, Т.Е. ДА СИ ДАВАМЕ ЕНЕРГИЯТА ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ! КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ "ИЗБРАНИТЕ", КАТО НИКОЙ ОТ НАС НЕ ГИ Е "ИЗБИРАЛ"!

Чета, разбира се, толкова са малко трезвомислещите като теб, че не мога да си позволя да не чета... Според мен на фона на трилионите, които ще се изтеглят сега с държавни гаранции на колосални лихви, загубите от неплащащи ще се покрият многократно. А ако случайно ескалират много, ще има и физическо прочистване на 5-10% неплащащи за назидание и останалите ще влязат в час... Зловещо е, но за тези фамилии, целта оправдава всякакви средства!

Ще се появи нов Хитлер – четете история бе хора – всичко вече се е случвало..........

И ДА СЕ ПОЯВИ ... НИКОЙ НЯМА ДА ТРЪГНЕ СЛЕД НЕГО!

фонда на фондовете? нещо като капо ди тути капи ли? аман от мафиотскипохвати в БГ!

Какво стана с онези 75 милиона?

Само мерки за подкрепа слушаме от сутрин до вечер и всички начини за подкрепа са чрез кредити. Ами това не е подкрепа а заборчняване, загробване и т.н. Подкрепа е когато ти дадат и не очакват да го върнеш, а това са си заеми и няма нищо общо с подкрепа. Просто ще станем като американците, всеки навършил 18 години и вече има 5000 лв. кредит в банката, който кредит ще се изплаща чрез следващи кредити и т.н. докато станем да живеем в апартаменти под наем собственост на банките и коли собственост на лизингови компании.

Ама как само звучи , а? Фондът на фондовете! ..а пък май всеки ден ни показват на тия маси Кретените на Кретените!

Кредит не знам дали ще тегля, но на тази госпожа бих могъл да и тегля един голям...

РУК !

Честно казано отоврих коментарите само, защото бях сигурен, че трябва да има стонивще на мачо с голям ...... самочувствие. Познах. Е, хайде "пиши наште три букви и да си ходим".

Тази на кой е любовница или е много голям специалист с дългогодишен опит с каквито е пълно в герП. Поредния бушон.

ЗНАЧИ МЕНТАЛНО НЕ Е ЧОВЕК ! С ТОВА ВСИЧКО СЕ ИЗЧЕРПВА!

който чака мед от калинка дълго ще чака

ТАКИВА КИФЛИ, ДЕТО МОГА ДА СА ИМ БАЩА, И КОИТО НИКОГА НЕ СА РАБОТИЛИ И 2 ЯЙЦА НЕ МОГАТ ДА ИЗПЪРЖАТ ...МИ ИДВА ДА Я УДАРЯ ПО ЗУРЛАТА ЛИХВАРСКА!

"изпълнителният директор и член на УС на "Фонд мениджър на финансови инструменти в България" ЕАД Светослава Георгиева." Някой знае ли откъде се появи тази личност, която се затрудняваше с изговарянето на едни общи и неособено смислени фрази. Мисля си, че за носенето на тази тежка отговорност младата дама едва ли има достатъчно натрупан опит и познания. Особено когато трябва да се управляват "едни пари" или може би пък точно затова.

" Точно за това".

Дето се казва - на теория, да, на практика, не.

Другарке Георгиева, на хората не им трябва оборотен кредит. На хората им липсва Работа! Като имат работа, те сами ще си генерират оборотните средства. Какви обороти, обаче ще постигнат, зависи от това, дали имат клиенти! А платежоспособни клиенти няма. И няма от къде да дойдат..

със специализация в Москва

Като я гледам тая мома на снимката се чудя: кога се роди, кога се изучи, кога стана Изпълнителен директор, че и член на Управителния съвет. Или и тя е поредната калинка или по-точно казано - кифла този път не на чичко Паричко, а на чичко ГОЛЯМ НАЧАЛНИК!!!

на чичко комуноидчо е

Тия защо не са с маски? Не са ли на обществено място?

МАСКИ, МАСКИТЕ ОТДАВНА ПАДНАХА ...

То май за това е цялата истерия около сезонния вирус - хората да се набалбукат с нови кредити и да работят като роби до старини за да ги изплащат.

Във всяка демокрация е така. Мислиш си, че си много освободен, а всъщност роб до живот.

ЖИВОТ "НА ЗАЕМ" ... А ЖИВОТ ЛИ Е ТОВА ? ГРАЖДАНИ НА ЗЕМЯТА , НА КОГО "ДЪЛЖИТЕ" ВИ Е БЕ ?Я СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ! НА КОГО ДЪЛЖИТЕ ВИЕ ЖИВОТА СИ , ЗА ДА СЕ "ЗАДЪЛЖАВАТЕ" НА БУКВАЛНО ЕДНА ШЕПА МОШЕНИЦИ , КОИТО БИЛИ "ИЗБРАНИ" ДА ВИ "ВОДЯТ ПРЕЗ ПУСТИНЯТА 40 ДНИ"... ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ДОБРЕ - "ДЛЪЖНИ" ЛИ СТЕ НА НЯКОГО, ОСВЕН НА НАЙ-БЛИЗКИТЕ СИ РОДНИНИ !

Тези хора не са добре.

Добре са си..те !.Ние какво правим ?